Безплатен счетоводен софтуер

Akaunting е безплатен и онлайн счетоводен софтуер, предназначен за малкия бизнес да управлява финансите си и да бъде на върха на паричния си поток. Фактурирането, приемането на онлайн плащания и проследяването на разходите не може да бъде по-просто.

Akaunting е изграден с модерни технологии като Laravel, VueJS, Bootstrap 4, RESTful API и др.

  • Лесен за използване интерфейс
  • Мобилен и таблетен интерфейс
  • Многоезичен администраторски и клиентски панел включително български
  • Предназначен за малък бизнес
  • 100% собственост на финансови данни
  • Доживотни БЕЗПЛАТНИ актуализации

БЕЗПЛАТНО СЧЕТОВОДСТВО

Напълно безплатно. Без такси за настройка. Без скрити такси. Не е безплатна ограничена версия. Безплатно означава безплатно.

ОНЛАЙН СЧЕТОВОДСТВО

Вижте финансовите си данни онлайн по всяко време и навсякъде на вашия Mac, компютър, таблет или мобилен телефон. Без ограничение.

OPEN SOURCE СЧЕТОВОДСТВО

Погрижете се за поверителността на финансовите си средства. Счетоводството е с отворен код, така че можете да инсталирате на вашия хост.

УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ

Създавайте клиенти и им изпращайте фактури. Можете също да зададете парола, така че те да имат достъп до клиентския портал.

ЛЕСНО ФАКТУРИРАНЕ

Изпращайте професионални фактури на клиенти и започнете да приемате онлайн плащания, без комисионна / такса за транзакция.

УПРАВЛЕНИЕ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ

Създайте доставчици, за да можете да им задавате сметки и плащания и по-късно да филтрирате транзакциите им лесно.

ФИЛИАЛНИ РАЗХОДИ

Създавайте и управлявайте сметки, така че вашите финанси винаги да са точни и ясни. Знаете какво и кога да платите.

ДАНЪЧНИ СТАВКИ

Задайте различни имена за всеки данък и свържете конкретни данъци с конкретни продукти или транзакции, за да спестите време.

МУЛТИ КОМПАНИИ

Управлявайте финансите на множество компании от един административен панел. Присвояване на потребители на различни компании.

РАЗШИРЕНИ ОТЧЕТИ

Подробни финансови отчети, които да ви помогнат да визуализирате по-добре цялата информация, необходима за подобряване на вашия бизнес.

КЛИЕНТСКИ ПОРТАЛ

Споделете транзакциите и фактурите с клиентите си и приемайте плащания онлайн.

МНОГО ДРУГИ

Още много други функции като: имейл шаблони, автоматизация, двукратно удостоверяване и др.

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu