Най-добрият безплатен онлайн редактор на снимки

Pixlr е онлайн фоторедактор, който ви позволява да редактирате снимки и да създавате страхотни дизайни директно в браузъра си безплатно. Насладете се на следващо ниво, интуитивно редактиране на снимки и графичен дизайн с инструменти, задвижвани от AI, за бързи, но професионални редакции. Този редактор отваря почти всеки формат на изображения като PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG, WebP, SVG и др. Онлайн редакторът на снимки е особено полезен за изработка на сайт.

Pixlr е разделен на два под-редактора: Pixlr E и Pixlr X. Pixlr E като Фотошоп, докато Pixlr X е за бърза обработка и филтри.

Шаблони за дизайн

Най-добрите дизайнерски Шаблони! Използвайте най-новите шаблони за социални медии, за да създавате зашеметяващи миниатюри в YouTube, история в Instagram, публикации във Facebook и други. Започнете да проектирате с професионално изработени PowerPoint, автобиография, брошура, визитка, бюлетин или сватбена покана.

Премахване на фон на снимка

Може да изтриете фона във вашите снимки с лекота! Незабавно премахване на фона, задвижвано от AI, с едно кликване! Толкова бързо и лесно. Може да премахнете фонове от портрети, селфита, снимки на профили и други само за секунди.

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu