Списък с безплатни директории с висок ранг на страницата

Какво представляват директориите със сайтове

Директориите могат лесно да се опишат като телефонен указател, където вместо телефонни номера се поставят връзката и информацията на уебсайта се поставят в различни категории според нишата, към която принадлежат.

Тези сайтове помагат за повишаване на класирането на вашия уебсайт и ви помагат да спечелите целеви трафик. Освен това, публикуването на сайта ви в директории помага да повишите класацията си в Google.

Списък с международни директории

Списък с български директории

За съжаление повечето български директории са много нетрайни и изчезват след 1-2 години. В повечето случай полагате доста труд, за да регистрирате сайта си и да получите връзка, а след година той изчезва. Затова тук сме събрали списък само с най-важните и работещи от над 10 години директории.

Ето най-добрите и работещи български директории за сайтове с безплатно добавяне:

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu