Заслужава ли си рекламата в Гугъл - google ads?

Заслужава ли си рекламата в Гугъл - google ads?

Google AdWords (сега „Google Ads“) се използваше само за PPC кампании (известни още като плащане на кликване). В днешно време Google предлага пълен набор от рекламни услуги за фирми от всякакъв размер.

Ето списък на типовете кампании, които можете да провеждате в Google:

 • Кампании за търсене (PPC маркетинг)
 • Дисплейни кампании (включва и ремаркетинг)
 • Видеокампании (YouTube)
 • Кампании за Пазаруване (Продуктови обяви в Google)
 • Кампании за приложения
 • Местни кампании

С толкова много възможности за избор, как решавате коя е най -добрата за вашия бизнес? И освен това, как да разберете дали наистина си заслужава? Тук ще обясним за вас.

ПЪРВО ОПРЕДЕЛЕТЕ СВОИТЕ МАРКЕТИНГОВИ ЦЕЛИ

Първата ни препоръка не започва с избора с продукта на Google Ads е правилно. Първо трябва да определите какви са вашите маркетингови цели. Няколко общи цели, които чуваме от нашите клиенти са:

 • Вземете повече потенциални клиенти (определено най -често срещаните)
 • Получавайте повече телефонни обаждания
 • Увеличете абонатите за електронни бюлетини
 • Популярността на марката

Има още какво да добавите към този списък и целта ви ще бъде силно персонализирана за вашия бизнес, но това е добро начало.

След като сте дефинирали целта си, тогава можете да преминете към решаването кой продукт на Google Ads е подходящ за вашия бизнес и ще ви помогне да постигнете целите си.

Google Ads има продукт за всеки тип бизнес и всеки тип цел.

Google Ads често са първата ни препоръка към повечето клиенти. Като агенция за Google Ads и партньор на Google, ние помогнахме на нашите клиенти да развият бизнеса си изключително много, като използваме Google Ads.

ОПРЕДЕЛЕТЕ ОПТИМАЛНАТА СИ ЦЕНА ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ

Това е стъпка, която повечето от нашите клиенти пропускат. Като агенция за дигитален маркетинг с над 15 години опит, установихме, че е важно да попитаме клиентите си колко лидерството струва за тях.

Например, ние работим с търговец на лодки на техния уебсайт и PPC услуги. Техните лодки са средно от 65 000 до 300 000 долара+ и ако можем да им осигурим преднина за по -малко от 10 долара, това прави Google Ads да им струва.

Така че, преди да въведете каквато и да е агенция за PPC, трябва да дефинирате колко ви струва реализацията. Използвайки тази информация, вашата PPC агенция може да ви помогне да намалите тази цена на кликване или цена на импресия, за да извлечете максимума от бюджета си.

МАРКЕТИНГ В ТЪРСАЧКИТЕ - КАКВО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ И КОГА

Вие сте определили целите си. Вие сте дефинирали какво струва за вас реализация или олово. Тук можете да решите с кой продукт на Google Ads да продължите.

По -долу е дадена разбивка на различните видове рекламни услуги и на кои цели те най -добре служат.

 • Кампания за търсене (PPC) - стимулиране на потенциални клиенти, трафик и продажби
 • Дисплейна кампания - осведоменост за марката
 • Кампания в YouTube-осведоменост за марката, електронна търговия/пазаруване/шофиране на покупки
 • Кампания за ремаркетинг-повторно ангажиране на посетителите на уебсайта

Създаването на кампании е само първата стъпка. За да НАРАДИТЕ наистина Google Ads за вашия бизнес, трябва да имате предвид и други фактори.

Какъв е вашият бюджет? Ще ви е необходим въздействащ бюджет, който ще ви помогне да се конкурирате в пространството на вашата индустрия. Ако е твърде малък, няма да видите резултатите.

Как изглежда вашият уебсайт? Имате ли нужда от нов уеб дизайн? Рекламите са само първата половина. Ако вашият уебсайт не е създаден за конвертиране, няма да изпитате ефективни резултати от PPC.

Каква е вашата индустрия? Доколко е конкурентна? Това е нещо, с което вашата агенция за интернет маркетинг ще може да ви помогне.

НАМЕРЕТЕ АГЕНЦИЯ GOOGLE ADS ВЪВ ФЛОРИДА, КОЯТО ДА ПОМОГНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС ДА ИЗПЪЛНЯВА GOOGLE ADS

Изработканасайт е агенция за онлайн маркетинг с пълно обслужване и ние работим отдавна. Наблюдавахме как Google се разраства като рекламна платформа и 9 пъти от 10 виждаме, че Google Ads постига невероятни резултати и процент на реализация за нашите клиенти.

Препоръчваме ви да прегледате нашите маркетингови услуги в търсачките и да ни се обадите на +359 876 87 34 34, за да насрочите безплатна дигитална консултация.

 

SEO оптимизация

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu