Защо трябва да промените съдържанието си

Защо трябва да променяте съдържанието си

Като се има предвид огромното количество време, инвестиции и усилия, необходими за създаването на страхотно съдържание, срамота е, че фойерверките не продължават дълго след като натиснете публикуване.

Или биха могли?

Пренасочването на съдържание е един от начините, по които маркетолозите на съдържанието и собствениците на бизнеса могат да използват, за да поддържат своето съдържание (и инвестиции) живо и подходящо за тяхната аудитория и техния бизнес.

Но трябва ли да инвестирате в него?

Какво означава пренасочване на съдържание?

Пренасочването на съдържание просто означава промяна на част от съдържанието чрез превключване на ъгъла, от който първоначално се обсъжда темата, или промяна на формата на съдържанието. Има много причини, поради които бизнесът може да реши това, но една от най-често срещаните е фактът, че вашата аудитория може да изисква съдържание в различни формати.

Например можете да вземете съществуваща публикация в блога и да я конвертирате от текстов формат в:

  • Аудио, като го превърнете в подкаст
  • Видео чрез предаване през YouTube или друг видео канал
  • Снимки, като го превърнете в инфографика.

Можете дори да компилирате група популярни статии в електронна книга и да ги използвате за други цели.

Пренасочването също така ви позволява да доставяте съдържание в различни формати наведнъж за удобство на вашите посетители.

Предимства от пренасочване на съдържание

Има няколко предимства, които идват с пренасочване на съдържание:

  • Представяне на една идея по множество начини: Маркетингът на съдържание наистина не трябва да приключва, след като натиснете публикуване на тази публикация в блога. Можете да разширите и изразите своето изследване по много други начини, които ще подобрят имиджа ви като експерт: слайдшоута, видео, бяла книга, безплатни ръководства, подкасти, инфографика, публикации в социалните медии и т.н. Една голяма идея; много различни формати на съдържанието.
  • Необходимо време за по-кратко създаване на съдържание: Представете си колко време отнема създаването на страхотно съдържание. Сега си представете, че трябва да правите това всяка седмица отново и отново. Можете да избегнете всичко това с пренасочване. Пренасочването не изисква да започнете от нулата - просто трябва да се трансформирате.
  • Обслужване на множество аудитории: Хората консумират съдържание по различен начин. Някои са обучаващи се визуално, които биха предпочели видео или снимки, докато други са добри стари читатели, които предпочитат текст. Други обичат да задълбочават, докато други предпочитат да преглеждат основните точки. Пренасочването на съдържание ви позволява да се погрижите за различни предпочитания във вашата аудитория, като ви позволява да представите една и съща идея по различни начини. По този начин никой не остава без внимание.
  • Кръстосани промоции: Пренасочването на вашето съдържание в различни формати ви позволява да го публикувате и популяризирате в различни канали. Например превръщането на публикация в блог в парчета с размер до 160 символа може да ви позволи да публикувате и да го популяризирате пред вашата аудитория в Twitter. В същото време можете да представите основните точки като слайдове върху Slideshare и т.н. Това не само увеличава обхвата ви, но също така подобрява вашата марка и увеличава процента на конверсия.
  • Повишено дълголетие на съдържанието: Колкото по-дълго поддържате съдържанието си в обращение, толкова повече можете да извлечете възвръщаемостта на инвестицията си. Така че има смисъл да продължите да поднасяте основната идея по нови начини, за да достигнете до нова аудитория и да зарадвате старите.

Пренасочването обещава високи награди за минимални усилия и можете да започнете днес. Но ако искате да започнете с външна помощ, свържете се с нас днес, за да научите как можем да ви помогнем.

Копирайтинг

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu