Как да класирате сайта си в Google: Съвети от 7 експерти по SEO

Как да класирате сайта си в Google: Съвети от 7 експерти по SEO

Класирането на вашия уебсайт в Google на първата страница на Google може да изглежда сложно начинание; най-вече защото е така! Има много движещи се части и правилата на играта винаги се променят. 

Свързахме се със 7 експерти по SEO, за да споделим техния съвет №1 и инструмент №1 за класиране на уебсайт в Google.

 

# 1 - Изследване на ключови думи

„ Моят първи съвет за класиране в Google: Най-добрият ми съвет за класиране на сайт правилно поднася съдържанието към изследването на ключови думи. Това е малко неясно и широко, така че нека да обясня защо просто не казвам, да поставяте ключовата си дума в заглавието си. Това е очевидно и основно, така че предполагам, че искате по-задълбочен съвет. Изследването на ключови думи е жизненоважно - и би трябвало да помогне за формирането на йерархия и структура на съдържанието за вашия сайт. Наличието на добре подравнена структура на съдържанието, която обхваща множество свързани ключови думи, е това, което задава отделно сайт, който се класира прилично за няколко ключови думи от този, който се класира за десетки условия с голям трафик и множество думи за търсене с дълга опашка. "

Моят инструмент №1:  Любимият ми инструмент за SEO е SEMRush по много много причини. Той е много мощен и покрива пълен набор от нужди на дигиталния маркетинг. "

Тревър Стоблер
Дигитален маркетинг
Стоблер Дигитален маркетинг
stobler.com

 

# 2 - Бъдете най-добрият резултат

„ Моят първи съвет за класиране в Google: „ Бъдете най-добрият резултат. Целта на Google е да предостави на своите потребители най-доброто изживяване и те са доста добри в това. Трябва да знаете кои заявки за търсене насочвате за дадена страница на вашия уебсайт и трябва да работите за превръщането на тази страница в най-добрия наличен ресурс за тази тема. Това означава да имате страхотно съдържание и страхотно потребителско изживяване. Или за търговски заявки, като разполагате с най-добрите продукти или услуги, налични за тези заявки. "

Моят инструмент №1:  Google Search Console. Google Search Console са първоначални данни директно от Google, които ви казват точно кои заявки насочват трафика към вашия сайт и каква позиция класирате за тези заявки. Той също така ви дава представа за това как Google обхожда и индексира вашия уебсайт, скоростта на вашия сайт и други. Повечето инструменти на трети страни просто се опитват да репликират данните, които вече са в Google Search Console, и са по-полезни за изследване на конкуренти, отколкото за класиране на вашия собствен сайт. "

Райли Фараба
Основател на
Monte Verde Media
monteverdemedia.com

 

# 3 - Цялостна стратегия за съдържание

„ Моят съвет № 1 за класиране в Google:  Създайте изчерпателна стратегия за съдържанието. Определете темите, по които искате да бъдете известни (уверете се, че това е свързано с вашия продукт / услуга, а също и нещо, за което клиентите ви ще се интересуват) и ги използвайте като основа за изследване на ключови думи и разработване на вашата стратегия за съдържание. Например Accelity иска да бъде известен с B2B SaaS Growth и B2B LinkedIn Lead Generation, тъй като ние сме маркетингова агенция, която продава на B2B SaaS компании и имаме специалност в LinkedIn знанията. Идентифицирахме безброй ключови думи, които говорят за тези теми на високо ниво и свързаните с тях подтеми, и съсредоточихме усилията си за разработване на съдържание около тези теми. Създадохме и страници със стълбове по двете теми като част от нашата стратегия за съдържание: B2B SaaS Growthи B2B LinkedIn Lead Generation . "

Моят инструмент №1:  SEMRush  Той разполага с широк набор от инструменти, които помагат във всеки аспект на SEO, включително получаване на препоръки за начини за подобряване на вашия сайт, за да ви спести време. Любимите на Accelity са одитът на сайта, одитът на обратните връзки и проследяването на позицията на ключовите думи (заедно с различните инструменти за проучване / планиране на ключови думи). "

Алиша Торес,
директор на клиентски услуги
Accelity
accelitymarketing.com

 Вижте още: 13 ресурси за хора, които тепърва започват с онлайн бизнес

# 4 - Качество и последователно съдържание

„ Моят първи съвет за класиране в Google: Органичното класиране включва методичен и стратегически подход, който включва много дисциплини. От това, което видяхме обаче,„ Content is King “. Качественото съдържание, публикувано по последователен график, е най-голямото допринасящ за нашия успех в SEO. Това трябва да бъде преплетено със семантичен код, който търсачките разбират, заедно с вътрешни обратни връзки, които поддържат съдържанието на вашия сайт свързано с публикацията в блога. "

Моят инструмент №1: Използваме Wordpress за много от нашите уебсайтове. Един от двата инструмента, които обичаме, е „ Yoast SEO “ и „Rank Math“. Които и двете „оценяват“ вашето съдържание въз основа на вашата дефинирана ключова дума / ключова фраза. Той помага в процеса на писане, за да се увери, че съдържанието е с достатъчна дължина, използва ключовите думи на правилните места, лесно е да се подготви, може да се споделя, има правилни обратни връзки и други полезни предложения за съдържание. Има и други инструменти, които можете да използвате, които предоставят същото решение, ако нямате WordPress. Като SEOreviewTools.com, но те не са интегрирани в платформата. "

Андрю Голвър,
вицепрезидент по маркетингова стратегия
Valtim Marketing Solutions
valtim.com/blog

 Вижте още: SEO резултатите не се случват за една нощ

# 5 - Разберете намерението на потребителя

„ Моят първи съвет за класиране в Google: Разбиране на потребителските намерения. Алгоритмите на Google стават все по-интелигентни и се опитват не само да съвпадат ключовите думи, но се опитват да съвпадат и с намерението на тези ключови думи. Ако потребителят пише ключова дума„ купува “ тогава повече уебсайтове за електронна търговия ще се показват в резултатите от търсенето, а не в публикациите в блога. Когато създавате нова страница или част от съдържанието, просто направете бързо търсене на основните и вторичните си ключови думи. / съдържание изглежда. "

Моят инструмент №1: Обичам Moz и всичко, което правят. Преди около 6 месеца преминах към AhRefs, за да направя повечето от моите SEO изследвания. Обичам го.

John Paglio
Специалист по дигитален маркетинг Flyte
нова медия
takeflyte.com

 

# 6 - Намерете приятелите си

„ Моят съвет № 1 за класиране в Google: Намерете приятелите си от вашия бранш - децата, с които бихте седяли, ако интернет е залата за хранене в гимназията - и бъдете щедри с вашите връзки към тях! Дайте им причини да ви споделят. За да споделите съдържанието си. И да увеличите видимостта си пред тяхната аудитория, такава, която вече знаете, че е подходяща и е съобразена с вашата! "

„ Моят инструмент №1: Наистина харесвам SpyFu,  защото ви позволява да се потопите дълбоко в това, което вашата конкуренция прави в игралното поле както на Google, така и на платената реклама. Можете да видите за кои страници се класира техният сайт, за какви ключови думи наддават , примери за техните реклами и дори откриват конкуренция, за която дори не сте знаели, че съществува. Това е като да имате свой собствен частен шпионин! "

Треньор на
марката Captolia Eaton
Цифровата вещица
thedigitalwitch.com

# 7 - Изследване на ключови думи!

Да, смятаме, че този е толкова невероятно важен, че го включихме ДВА пъти в нашия списък!

Моят съвет № 1 за класиране в Google: Направете си домашното. Под това имам предвид изследване на ключови думи. Ако не идентифицирате кои ключови думи се търсят най-много, тогава ще бъдете като кораб без платно. Важно е идентифицирайте основен набор от ключови думи, които да следвате и дайте приоритет на фразите с най-висока стойност преди и преди да преминете към други по-конкурентни или по-ниски фрази за търсене. "

„ Моят инструмент №1: Инструмент  номер едно, който използвам за класиране на уебсайт, е Google My Business . Ако сте местен бизнес, насочен към търсещите на вашия местен пазар, страницата на Google My Business е практически необходима, за да помогне на вашия бизнес да се класира високо за локални търсения. Тъй като Google знае вашето местоположение, което ви интересува, въз основа на вашия IP адрес или намерение за търсене, те могат след това да предоставят на ВАС най-подходящите резултати въз основа на собствената си база данни с малки обяви в Google My Business с потвърдени физически местоположения, които са всъщност физически най-близо до вас. "

Mitch Berriman
Собственик / оператор
Berriman Web Marketing berrimanwebmarketing.com

 Вижте още: Как да използваме Google My Business, за да привлечем повече клиенти

Независимо дали притежавате бизнес от 20 години или 2 години, трябва да инвестирате времето и парите си в Google. Ако искате вашият продукт или услуга да са лесно достъпни за обществеността, както и за желаната аудитория, вашият уебсайт трябва да се появи на първата страница за резултати от търсенето. Професионалистите, изброени по-горе, имат огромен опит и късмет, използвайки Google и се появяват на първата страница за резултати от търсенето за техните продукти.


Ако търсите помощ и просто не сте сигурни как да стигнете до първата страница, не търсете повече. Нашият екип от Izrabotkanasait.eu ще ви отведе там. 

SEO оптимизация

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu