Как да намерим подходящата уеб агенция

Как да намерим подходящата уеб агенция за нашия следващ онлайн проект

Клиентите не само искат добър продукт или услуга, но и професионален уебсайт. По правило това е първата точка за контакт за информация, поради което компаниите вече не могат без професионален уебсайт.

Но търсенето на подходящ доставчик на уеб услуги не е толкова лесно, защото има много доставчици. Всеки е различен и подходите за решения варират от модулни системи до професионални и индивидуални индивидуални решения. Какво трябва да се направи и каква е правилната процедура, за да се гарантира, че очакванията на новия сайт в крайна сметка се оправдават? Имаме отговорите!

Как да намерите подходящия доставчик на уеб услуги?

Много често човек се залива с оферти, когато търси доставчик на уеб услуги. За съжаление, качеството на доставчиците на услуги страда тук с масата на моноспектакли, фрийлансъри и уеб агенции.

Независимо дали става въпрос за изработка на сайт за първи път или за редизайн, за да се модернизира присъствието на компанията: Добра интернет агенция ще може да ви предложи оптималното онлайн присъствие, което отговаря на вашата компания. Но това поражда въпроса - как изобщо можете да намерите добра агенция за уеб дизайн? Повече от половината от новите ни клиенти са недоволни от стария си доставчик на услуги.

По следните причини:

 1. Поради липса на познания по програмиране, уебсайтовете бяха събрани с готови решения и разширения на трети страни.
 2. Липсваше важно холистично ноу-хау във всички уеб области. Уебсайтът се състои от трите големи механизма за проектиране, разработване и онлайн маркетинг и ако те не са оптимално синхронизирани помежду си, той трябва да бъде преработен с големи разходи.
 3. В предишния процес на планиране бяха взети неправилни решения поради липса на компетентност в една или повече области, което имаше влияние върху цялостния проект.
 4. Разходите не бяха съобщени правилно и прозрачно на потенциалния клиент от самото начало, за да ги примами предварително с очевидно много ниска цена. Класическите сценарии тук са: Много платени разширения с абонаментен модел или невъзможността да се поддържа важно съдържание на уебсайта, което само агенцията може да промени и по този начин да фактурира отново техните услуги.

Ето защо винаги трябва да разчитате на добре координиран екип от агенции с необходимото ноу-хау:

Прозрачност

Прозрачността на уебсайта за това как работи е много важна. Добрите агенции се занимават с информация много открито и дискретно разкриват вашите силни страни. Също така трябва да разгледате внимателно следните фактори, когато избирате вашия доставчик. 

Ноу Хау

Агенция, която може да се справи с всички аспекти на проекта на вашия уебсайт (разработка, дизайн и маркетинг), ще бъде по-квалифицирана да създаде професионален уебсайт, който да се отличава от вашите конкуренти и да достигне до по -голяма аудитория.

Преживявания / препратки

Много уеб агенции ще имат опит и клиентска област на уебсайта си, така че лесно можете да видите някои образци на работа. Следните въпроси ще ви помогнат да получите общ преглед на услугите на съответната агенция:

 • Изглеждат ли справките професионално?
 • Лесни ли са за използване уебсайтовете на агенцията?
 • Представените клиенти сравними ли са с вас по размер?
 • Дали агенцията е проектирала и създала уебсайтове, които отговарят на вашите спецификации?
 • Има ли агенцията опит в разработването на функции, които бихте искали да включите?

Съвети и комуникация

А сериозна консултация е от съществено значение при планирането на вашия уеб проект. Също така е важно как комуникирате по време на проекта и дали комуникацията се осъществява лично, по телефон или просто по електронна поща. Важно е например, че първоначалната консултация е винаги безплатна. Тази първа консултация трябва да се проведе чрез среща или по телефона, тъй като консултациите по имейл са много неясни и отнемат повече време от срещата по проекта, тъй като има много за обсъждане в уеб проект.

Забележка: Знаем, че нашите клиенти наистина оценяват срещата с нас, за да обсъждаме неща като дизайнерски идеи и планиране на срещи лице в лице. Трябва да определите индивидуално колко важно е това за вашия проект.

Поддържа

Ако нещо се обърка с вашия уебсайт, трябва да можете да се свържете с агенцията си, за да отстраните проблема. Някои агенции може да ви дадат постоянно лице за контакт , но това лице не винаги е на разположение. Уверете се, че компанията предлага добра поддръжка при спешни случаи, ако възникнат проблеми или усложнения с вашия уебсайт. Особено ако вашият доставчик на услуги отсъства за дълго време, те трябва да ви дадат ново лице за контакт. А надежден доставчик на услуги винаги предлага компетентна помощ, дори и ако Ваия сайт има проблеми извън редовното работното време.

Компетентните агенции няма да ви подведат, когато става въпрос за поддръжка! Уверете се, че уебсайтът работи правилно. Особено когато се използват CMS системи, доставчикът на услуги трябва да предложи оферта за поддръжка, тъй като агенциите, които не предлагат никакви решения за поддръжката на вашия сайт, работят непрофесионално. В случай на хакерска атака или други проблеми, вие сте сами без договор за поддръжка.

Овладейте дигитализацията с идеалната агенция

Защо изобщо трябва да работите с уеб агенция ? Отговорът е, че това, което една професионална агенция може да предложи, включва технически умения, дизайн, маркетинг на уебсайтове. Предвижда се дългосрочно партньорство и се очаква избраната агенция да отговаря за нови проекти за развитие, корекции на уебсайта и поддръжка. Използвайте потенциала на дигитализацията за вашата компания и получете съвет от професионална интернет агенция!

Предимствата на агенцията за пълно обслужване

Когато наемате пълноценна интернет агенция, която да се грижи за неща като вашата SEO стратегия, уеб дизайн или обширна работа по програмиране, вие се радвате на някои предимства, които обикновено не идват с наемането на вътрешен екип. В следващия раздел обобщихме няколко причини, поради които сътрудничеството с агенция си заслужава.

 1. Единна точка за контакт - Като клиент имате много повече работа за управление на различни доставчици. Това също генерира допълнителни разходи, тъй като крайният клиент е отговорен за комуникационните усилия. Агенциите за пълно обслужване позволяват ясна и бърза комуникация, включително всички услуги от един източник.
 2. Дългосрочно стратегическо партньорство - интернет агенциите с пълно обслужване могат да получат задълбочено разбиране за пазарите, на които работят, както и за вашите продукти и услуги. Следователно имате необходимия потенциал да станете дългосрочен партньор.
 3. Интердисциплинарно мислене - агенциите за пълно обслужване предлагат интегриран подход към вашия уебсайт. Ще можете да разгледате всички методи и медии, вместо да се съсредоточите върху един.
 4. Богат опит - Агенция с пълно обслужване вече се е заела с редица проекти и може да предложи съвети какво работи и кое не.
 5. Мислейки нестандартно - агенциите за пълно обслужване се концентрират върху предизвикателството и създават решения, които постигат желаните цели.
 6. Неутралност - Агенцията за пълно обслужване ще бъде неутрална по отношение на медиите и методите. Те ще изберат най -ефективните канали и методи, за да получат най -добрите резултати за вас.
 7. Обща концепция - агенция с пълно обслужване ще може да поддържа вашия уебсайт във всяко отношение. Независимо дали става въпрос за уеб дизайн, разработване на специални функции или онлайн маркетинг. Агенция с идеи за пълно обслужване обединява тези неща и знае как тези области се припокриват. Освен всичко друго, това ви помага да комбинирате нови медийни канали, за да гарантирате успеха на вашия уебсайт.
 8. Простота - Използвайки единен подход с пълно обслужване, не е нужно да се справяте с множество специализирани агенции, които се конкурират за техния дял от бюджета. Това означава, че нямате допълнителни разходи за комуникация.
 9. Гъвкавост - интернет агенциите с пълно обслужване са гъвкави и могат да се адаптират към най -различни предизвикателства.

Разходите за създаване на уеб сайт

Що се отнася до цената на уебсайт: „Ако плащате с банани, не се учудвайте на маймуните.“ Вашият уебсайт е един от най -важните елементи на вашия бизнес. Това е област, в която не можете да си позволите да спестите.

Ако уеб агенция ви каже, че ще създаде персонализиран уебсайт за 300 лв, стойте далеч от офертата. В повечето случаи вашето съдържание и лого ще бъдат плъзгани и пуснати в шаблон за 50 лв, който безброй други уебсайтове вече използват. Уебсайтът едва ли ще бъде разширяем, ако изобщо, и няма да има индивидуални опции за персонализиране. Обслужване и поддръжка - несъществуващи.

Фрийлансърите също често предлагат евтин уебсайт, тъй като фиксираните разходи са много по -ниски. Ограниченото ноу-хау на фрийлансъра обаче може да ви създаде проблем. Не е възможно един човек да има обширни познания в областта на уеб дизайна, разработката и онлайн маркетинга, защото всяка от тези области е много обширна и подлежи на постоянни промени.

Ако фрийлансърът отсъства, това неизбежно спира проекта ви, тъй като често няма друг служител, който да поеме и продължи работата. Като клиент нямате лице за контакт през това време.

Какво искате да постигнете с вашия уебсайт?

Най -важният ключов въпрос е да се изясни значението на вашия собствен уебсайт в компанията и как сайт ще се използва в бъдеще. Създаването на уебсайтове не е само самоцел. Разбира се, има възможност да се изпробва технологията и да се подходи експериментално към темата за уеб дизайна. Преди да планирате нов уебсайт обаче, трябва да разберете точно към какво се стреми сайтът или да го определите възможно най -добре

На какво трябва да обърна внимание в професионален уебсайт?

В зависимост от целите, които преследвате с новия си уебсайт, подходите за решение са различни, но като цяло в бизнеса винаги се прилага следното: Качеството трябва да е правилно, защото ако основата не е правилна, нямате шанс срещу конкуренцията.

За професионална изява в мрежата трябва да обърнете внимание и на следните неща:

Строителство и структура

Структурата на уебсайт е важен фактор за успеха му. Потребителят трябва да може да достигне дестинацията си само с няколко кликвания чрез навигацията. Той винаги трябва да знае как да получи желаното съдържание и къде се намира. Вашите посетители ще оценят добре обмислена структура, т.е. разумно меню и привлекателна начална страница с добро съдържание.

Безопасност

Защитете се и направете вашето присъствие в мрежата безопасно! Вашият уебсайт трябва да бъде защитен със SSL сертификат. SSL сертификатът криптира комуникацията между вас и вашите клиенти (например номер на кредитна карта, номер на социално осигуряване), което намалява страха от предоставяне на такава информация.

Съответствие с GDPR

Двойно включване, предупреждение за бисквитки, декларация за защита на данните - трябва да научите повече за тези неща, когато търсите доставчик. Всички уебсайтове са засегнати от GDPR, така че трябва да гарантирате, че вашият уебсайт може да бъде гарантиран, че е съвместим с GDPR.

Основно SEO

Най -красивият уебсайт в света няма полза, ако не може да бъде намерен. Оптимизацията за търсачки (SEO) е процесът на оптимизиране на вашия уебсайт, така че да се показва в резултатите от търсачката за определени ключови думи. Колкото по -добре вашият уебсайт е оптимизиран, толкова по -висока е неговата позиция в търсачките.

За да може даден портал да бъде намерен в резултатите от търсенето, имате нужда от добро удобство за потребителя, много добавена стойност и технически безупречна страница.

Отзивчив уеб дизайн

Отзивчивият уеб дизайн е от съществено значение за всеки уебсайт! В днешно време повече от половината от всички заявки за търсене в Google се извършват с помощта на мобилни устройства. В същото време това означава и преминаване към нов тип уеб дизайн, който реагира на различните размери на дисплея - от настолен компютър до смартфон - чрез динамична графична структура.

Статичен уебсайт или динамична CMS?

Почти всеки уебсайт днес работи със система за управление на съдържанието (накратко CMS), която отговаря и за уеб дизайна.

Когато използвате система за управление на съдържанието (например Joomla! ), Уменията за програмиране са до голяма степен излишни от страна на потребителя, така че дори неспециалисти могат да поддържат уебсайт независимо. Избрахме CMS Joomla! за нашите сайтове, защото тук балансът между използваемостта за потребителите и динамиката за разработчиците е оптимален.

За разлика от динамичния уебсайт, съществуват и така наречените „статични“ уебсайтове . Със статичен уебсайт всички страници на уебсайт се създават и съхраняват като отделни файлове на уеб сървъра. Когато посещавате уебсайта, страниците се предават директно на посетителя. Не се осъществява достъп до бази данни. Когато имате нужда от по -голям уебсайт, статичен уебсайт може бързо да създаде голям брой отделни файлове. Например, ако промените оформлението, всеки файл трябва да бъде персонализиран. И двата метода имат фундаментални предимства и недостатъци. Например, динамичните страници могат да се управляват по -лесно и бързо.

Най -голямото предимство на статичните страници е, че те са склонни да се доставят на посетителя по -бързо, тъй като страниците вече са налични на уеб сървъра и не се определят само от базата данни. Освен това едва ли има разходи за поддръжка на статичен уебсайт, тъй като той не съдържа динамична CMS, която изисква актуализации.

Особен недостатък е огромното количество поддръжка, необходимо за статични страници, ако те не могат да бъдат генерирани напълно автоматично от CMS. По -високи разходи за поддръжка и промени често могат да се извършват само от интернет агенция, тъй като тук липсват необходимите знания. Без основни познания по HTML начинаещият едва ли ще може да поддържа статична страница.

Заключение

Независимо дали купуват или търсят доставчик на услуги, вашите клиенти днес обикновено търсят в Интернет. Следователно компаниите, чиито уебсайтове се появяват в Google, имат по -добри стратегии за привличане на клиенти. Ако нямате професионален уебсайт, можете да загубите клиенти от конкуренцията.

Като опитна агенция за пълно обслужване, ние се фокусираме върху вашите индивидуални нужди и ви съветваме относно възможните варианти. 

Не се колебайте да се свържете с нас тук, за да обсъдим Вашият нов онлайн проект. 

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu