Най-добрите платени платформи за изработка на уебсайт

Най-добрите платени платформи за изработка на уебсайт

Ще ви представим най-добрите конструктори на сайтове, който се предлагат днес - не са необходими познания за кодиране.

Намирането на най-добрия конструктор на уебсайтове е задължително, ако искате да създадете свой собствен малък ъгъл на мрежата. И с наближаването на празниците, никога не е имало по-подходящо време за стартиране на уебсайта Ви.

Ако обаче не сте запознати с начините в мрежата, започването може да изглежда малко плашещо. Добрата новина е, че най-добрият конструктор на уебсайтове ще свърши голяма част от упоритата работа вместо вас, без да е необходимо да кодирате, а повечето услуги предлагат проста функционалност за плъзгане и пускане (drag & drop) за по-лесно използване.

Ако не сте сигурни как искате да изглежда вашият сайт, конструкторите на уебсайтове могат да помогнат и с това. Пълни са с шаблони (известни също като теми), имат прекрасна селекция от дизайни, които да ви помогнат да започнете - просто добавете текста и изображенията си в оформлението и voila!

Но с толкова много услуги на пазара, как да изберете правилната? В тази публикация избрахме осемте си любими платформи за изработка на уебсайт и обясняваме какво предлага всяка от тях, очертаваме колко струва услугата и подчертаваме всички уникални функции.

Най-добрите услуги за изграждане на уебсайтове, налични днес

Кратък преглед на най-добрите платформи за изграждане на сайт

01. Wix: Най-добрият конструктор на уебсайтове само за 6 лв на месец


Изграждането на уебсайт с Wix не само е супер евтино, но и е много лесно. Неговият редактор за плъзгане и пускане (drag & drop) и 500+ шаблона прави създаването на забележителен уебсайт страхотно.
ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

02. HostGator: Лесен за използване и страхотна стойност


Ако търсите прост уебсайт без излишни цени на ниска цена, Hostgator е отлична възможност. Лесен за използване, HostGator включва редактор за плъзгане и пускане (drag & drop) и 150 прекрасни шаблона за уебсайт, от които можете да избирате.
ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

03. Squarespace: Най-добрият вариант за професионалисти


Популярен избор сред професионалната творческа общност, Squarespace има някои от най-красиво проектираните шаблони в мрежата. Перфектен за онлайн портфолио, онлайн продажба или популяризиране на вашия подкаст.


ВИЖТЕ ОФЕРТАТА

 

Най-добрите услуги за изграждане на уебсайтове - пълно представяне

01. Wix
Най-добрият конструктор на уебсайтове като цяло.

Безплатен пробен период: 14 дни | Безплатна версия: Да | Ценообразуване: 6 лв до 42 лв / месец

Wix Connect домейн - 6 лв/месец
Wix Combo - 14 лв/месец
Wix Unlimited - 24 лв/месец

Wix е най-добрият конструктор на уебсайтове на пазара в момента, главно защото редакторът му с плъзгане и пускане (drag & drop) е лесен за използване, дори ако никога преди не сте създавали уебсайт. Но това не означава, че всеки сайт на Wix изглежда еднакво: платформата всъщност предлага много гъвкавост в начина, по който искате да изглежда вашият дизайн. И ако искате да улесните настройката на нещата, има повече от 500 шаблона за избор. Те са разделени на категории, след което се подразделят на дизайн или тип индустрия, така че е лесно да намерите оформление, което ви подхожда.

Колко ще платите зависи от това, което искате. Можете просто да вземете безплатната опция, която предлага всичко необходимо, за да създадете уебсайт и да го пуснете на живо завинаги. Разбира се, има ограничения за този план: ще получите ограничен bandwidth и място за съхранение (500 MB), име на домейн с марка Wix и реклами на Wix на вашия сайт. Но тъй като не плащате абсолютно нищо за тази услуга, не можете да се оплаквате.

Междувременно платените планове са доста евтини между 6 лв и 43 лв на месец и предлагат голяма стойност. Надстройте до един от тях и ще можете да дадете на вашия сайт персонализиран домейн, да премахнете реклами, да увеличите честотната лента (bandwidth) и съхранението и да добавите онлайн магазин, ако желаете. Накратко, независимо дали просто искате да се заиграете и да изградите уебсайт за забавление, да създадете онлайн бизнес или нещо между тях, Wix предлага лесна за използване система за това на отлична цена.

02. Hostgator
Най-добрият уеб конструктор за базови уебсайтове.

Безплатен пробен период: 14 дни | Безплатна версия: Не | Ценообразуване: 4,5 лв до / 10 лв месец

Hostgator Starter - 4,5 лв / месец
Hostgator Premium - 9 ,5 лв / месец
Електронна търговия на Hostgator - 18 лв на месец

Както подсказва името, Hostgator е най-известен като хостинг доставчик. Но има и много добра услуга за изграждане на уеб, която се нарича Gator. Това включва редактор за плъзгане и пускане (drag & drop) , подобно на Wix, и 150 шаблона, от които можете да избирате, за да започнете.

Системата е много лесна за използване, въпреки че функциите са малко по-ограничени от някои от другите уеб конструктори в нашия списък. Например, ако създавате блог, няма да можете да планирате публикации или да позволите на посетителите да добавят коментари (различни от коментарите във Facebook).

Ако обаче управлявате малък бизнес и просто искате основен сайт да работи бързо, това е много добра опция. По-специално, като с неограничено място за съхранение дори на началния план (4,5 лв), ще можете да добавяте толкова изображения и видеоклипове към вашия сайт, колкото искате. И ако имате проблем със сайта, има 24/7/365 поддръжка на разположение чрез чат на живо, имейл или дори по телефона.

03. Squarespace
Най-добрият уеб конструктор за творчески професионалисти.

Безплатен пробен период: 14 дни | Безплатна версия: Не | Ценообразуване: 19 - 46 лв / месец

Лични - 16 лв / месец
Бизнес - 25 лв / месец
Търговия - 36 лв / месец

Squarespace е уеб конструктор, който е популярен сред креативни професионалисти, като дизайнери, художници и фотографи. Това до голяма степен се дължи на красиво проектираните шаблони. Проектирани от рекламни послания, те имат много празно пространство, за да покажат работата ви в най-елегантната светлина. Squarespace също е добър вариант за създаване на онлайн магазин, на блог или популяризиране на вашия подкаст.

Това не означава, че не само креативните са привлечени от платформата, а тук ще намерите и специализирани шаблони за широк спектър от други видове бизнес, от ресторанти до музиканти, сватби до недвижими имоти. Всички те са блестящо проектирани, но и много персонализирани. Уеб интерфейсът за плъзгане и пускане (драг и дроп) е бърз и лесен за използване, с полезни подкани всеки път, когато задържите мишката върху която и да е част от страницата, въпреки че не е толкова интуитивен като Wix.

Основният недостатък на Squarespace е цената, която е малко по-скъпа от повечето уеб строители. Squarespace не предлага безплатен план, но има 14-дневен безплатен пробен период, който трябва да е повече от достатъчно време, за да видите дали ви харесва, преди да се ангажирате. Всъщност само 10 минути прелистване на шаблоните вероятно ще са всичко, от което се нуждаете, за да решите дали Squarespace е за вас.

04. Jimdo
Най-добрият уеб конструктор за опростен дизайн.

Безплатна пробна версия: Не | Безплатна версия: Да | Ценообразуване: 20 - 45 лв / месец

Изплашени от цялата идея на уеб конструктори и искате нещо, което е много лесно за използване, дори ако това означава, че уебсайтът ви ще бъде съвсем основен? Тогава трябва да проверите Jimdo. Тъй като, въпреки че няма толкова много функции, колкото други уеб конструктори в този списък, неговият интерфейс е доста лесен за разбиране и работи много добре на практика. В зависимост от общата ви скорост в интернет, той работи и много бързо. И този принцип се пренася и на самия уебсайт, който обикновено се зарежда бързо от страна на потребителя.

Негативната страна е, че поддръжката е доста ограничена: няма опция за чат на живо или телефон и освен ако не сте в най-скъпия план, ще трябва да изчакате до два дни за отговор по имейл. Като цяло обаче бихме казали, че това е добър вариант за абсолютно начинаещи, които просто искат да създадат нещо просто, особено на безплатния план.

05. 1 & 1 IONOS MyWebsite Now
Най-добрият уеб конструктор за онези, които желаят най-дълъг безплатен период.

Безплатен пробен период: 30-дневна гаранция за връщане на парите | Безплатна версия: Не | Ценообразуване: Безплатно за шест месеца, след което 20- 55 лв / месец

Основана през 1988 г., 1 & 1 е един от най-старите и утвърдени доставчици на уеб хостинг и нейната платформа за уеб изграждане се нарича MyWebsite Now. И двата са насочени към малкия бизнес, който трябва да създаде уебсайт, и не иска да отделя много време и усилия за това. Или дори пари в краткосрочен план ... защото първите шест месеца са безплатни, стига да се ангажирате с цялата година.

MyWebsite Now ви помага да направите това, като предоставя повече от 400 шаблона, които могат да се търсят по тема или ключова дума. Интерфейсът предлага много различни функции за персонализиране на вашия сайт, но има малка бъркотия, всички настройки са умело скрити в изскачащи полета, които се появяват само когато щракнете с десния бутон върху съответната област.

Ако нещо се обърка, 1 & 1 IONOS предлага денонощна поддръжка по телефона, с много по-добри времена за реакция от други компании. Така че, въпреки че тази услуга е малко по-скъпа от другите уеб конструктори, ние смятаме, че тя представлява добра стойност.

06. Voog
Най-добрият уеб конструктор за множество езици.

Безплатен пробен период: 30 дни | Безплатна версия: Не | Ценообразуване: 16 - 80 лв / месец

Voog Standard - 11 лв / месец
Voog Plus - 19 лв / месец
Voog Premium - 80 лв / месец

Много уеб конструктори се фокусират върху това да направят нещата възможно най-опростени за лесни за начинаещи и нервни начинаещи. Но ако имате малко опит, може би ще ви е по-интересно да имате фин контрол върху това как изглежда и работи вашият уебсайт. Voog е фокусиран, особено ако сте уеб дизайнер или разработчик.

Компанията е създадена в началото на 2000-те години, когато основателите са управлявали дигитална агенция, и са разочаровани от необходимостта да изграждат система за управление на съдържанието (CMS) за всеки отделен уебсайт, който са изградили за клиенти. В отговор те започнаха да работят по създаването на универсална система за управление на съдържанието, която всеки може да използва за създаване на уебсайт.

Резултатът е Voog и е отличен избор, ако имате малко познания за изграждане на уеб и търсите висока степен на персонализация на вашия уебсайт. Редакторът на блогове е особено мощен и богат на функции и въпреки че има ограничен брой налични шаблони, всеки от тях е много добре проектиран. (И ако наистина се нуждаете от ръчно задържане на шаблон, така или иначе би било по-добре да използвате друг уеб конструктор.)

Нещото, което най-много отличава Voog, е неговата поддръжка за множество езици. Необходими са само няколко щраквания, за да сте сигурни, че вашият сайт е достъпен например на английски, френски и немски; това може да бъде избрано от менюто от вашите посетители, или сайтът може автоматично да промени езика въз основа на тяхното местоположение. Ако това е нещо, от което можете да се възползвате, тогава Voog определено е уеб конструкторът за вас.

07. Weebly
Най-добрият уеб конструктор за евтина електронна търговия.

Безплатен пробен период: 14 дни | Безплатна версия: Да | Ценообразуване: 9,6 - 40 лв / месец

Weebly Starter - 9 лв / месец
Weebly Pro - 20 лв / месец
Weebly Бизнес - 40 лв / месец

Weebly е много подобен на Wix, както по начина, по който създавате уебсайта си, така и по отношение на ценовите опции. Интерфейсът за плъзгане и пускане (драг и дроп) е много лесен за използване и макар да не е толкова богат на функции като Wix, в резултат на това има малко по-малка крива на обучение.

Weebly ви предлага стотици шаблони за избор и особено ни харесва, че имате достъп до безплатни изображения. Това е нещо, което може да се окаже много полезно, ако създавате сайт за малък бизнес, на който липсва достойна фотография (което установихме, че определено не е рядкост).

Ако се интересувате от онлайн продажба, ще искате да проверите по-евтиния план за електронна търговия на Weebly, който според нас предлага по-добра стойност от този на Wix. Също така имайте предвид, че за разлика от Wix, Weebly предлага поддръжка за чат на живо (макар и само в САЩ). И може би най-доброто от всичко, можете да експортирате вашия сайт Weebly на друга платформа, като го изтеглите в zip файл. Имайте предвид обаче, че не можете непрекъснато да запазвате различни версии на вашия сайт онлайн, както можете да правите с Wix, правейки архивирането малко повече работа.

08. Duda
Най-добрият конструктор на уебсайтове за мобилен фокус.

Безплатен пробен период: 14 дни | Безплатна версия: Не | Ценообразуване: 22 - 70 лв / месец

Duda- 22 лв / месец

Duda е основана през 2009 г. от двама програмисти, които видяха въздействието на iPhone върху сърфирането в мрежата. Следователно платформата е изградена от нулата за тези, които искат техният сайт да се представя също толкова добре на мобилни устройства, колкото на настолни компютри (което през 2021 г., разбира се, е почти всичко).

Така например, когато кликнете върху миниизображението за определен шаблон, можете незабавно да визуализирате как изглежда на настолен компютър, смартфон и таблет. Получавате същите възможности за гледане, щом започнете да изграждате и вашия сайт.

Като цяло интерфейсът е лесен, бърз и отзивчив. Особено ни харесва как можете да дублирате уебсайт, който сте създали, или да го запазите като шаблон. Това е удобно, когато например трябва да създадете множество минисайтове за една кампания.

Ако все още се колебаете какво да изберете за изработка на сайт, не се коледайте да се свържете с нас. 

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu