Най-добрите шрифтове за използване на вашия уебсайт

Най-добрите шрифтове за използване на вашия уебсайт

Когато изграждате уебсайт за вашата компания, 90% от дизайна на уебсайта ви ще се свежда до изображенията, които сте избрали да използвате на вашия уебсайт, и шрифтовете, които сте избрали да използвате през цялото време. Налични са много инструменти, като Google Fonts или Adobe Fonts, които ще ви помогнат да намерите шрифта, който не само работи най-добре за вашия уебсайт, но и който посетителите ще намерят за четене.

Шрифтовете на вашия уебсайт също ще трябва да бъдат безопасни за уебсайта. Това означава, че ако решите да използвате платен шрифт, който е от приятел или член на семейството и все още не сте инсталирали този шрифт и той не се изтегля от удобно за уеб място, шрифтът, който виждате, ще се върне по подразбиране към някои основна версия като Times New Roman.

Ако имате проблеми с решаването кои шрифтове са най-подходящи за вашия уебсайт и кои шрифтове ще привлекат вниманието на посетителите на вашия уебсайт, не търсете повече. В този блог ще обсъдим 15 от най-добрите шрифтове, които да използвате за новия си уебсайт.

Arial

шрифтове

Този шрифт е известен иначе като шрифт за повечето. Това е един от най-широко използваните безсерифни шрифтове и често се заменя на устройства с Windows за други интересни избори на шрифтове.

Робот

шрифтове

Този шрифт е шрифт без сериф, който е разработен от Google, за да бъде техният системен шрифт за Android.

Times New Roman

шрифтове

Този шрифт е за серифициране на това, което Arial е за безсерифен шрифт. Това е най-популярният шрифт на устройства с Windows и е нов вариант на новия стар шрифт Times.

Times

шрифтове

Този шрифт изглежда най-познат. Това е старият вестник, който вероятно сте свикнали да виждате в малък размер в тесни колони. Това е толкова традиционно, колкото става.

Courier New

шрифтове

Този шрифт е подобен на Times New Roman, освен че е вариант на друга стара класика. Освен това се счита за еднопространствен фронт.

Courier

шрифтове

Този шрифт е старият режим на готовност, който се предлага на почти всички устройства и операционни системи.

Verdana

шрифтове

Този шрифт е истински уеб шрифт, тъй като (1) простите безсерифни линии и (2) това е супер голям размер. Буквите са удължени с този шрифт, което улеснява четенето на уебсайт.

Georgia

шрифтове

Този шрифт е подобен на Verdana по размер и ръст. Въпреки че е чудесно при определени обстоятелства, не забравяйте да го сдвоите с Times New Roman или други шрифтове, които го правят да изглежда малко в сравнение.

Palatino

шрифтове

Това е друг голям шрифт, който го прави идеален за уебсайт. Често се използва за заглавия и реклами в стил печат.

Garamond

шрифтове

Това е шрифт от старата школа, датиращ от Париж от 16 век. Този шрифт е нов и подобрен в сравнение с оригинала и е представен и включен в комплекта на повечето устройства с Windows.

Bookman

шрифтове

Този шрифт е идеален за заглавия, защото поддържа четливост, както и четливост, когато се използва в по-малък размер.

Свързани: 5 начина за изграждане на привлекателно съдържание на сайтове за експлозивен трафик

Candara

шрифтове

Този шрифт е шрифт без сериф, който е поръчан от Microsoft. Той също е част от колекцията шрифтове ClearType, издадена с Windows Vista.

Arial Black

шрифтове

Този шрифт е по-голям и по-смел в сравнение с основния Arial. Той също така споделя пропорции с Helvetica, тъй като първоначално е бил използван за замяна на Helvetica и отпечатване на неща, без да плаща за лиценза.

Impact

шрифтове

Този шрифт е друг смел избор на заглавие, който изглежда страхотно с няколко кратки думи, но ужасно в изречение.

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu