Най-добрият софтуер за сътрудничество - Slack

Най-добрият софтуер за сътрудничество - Slack

Вие сте бизнес, който се опитва да се развива по време на пандемията на COVID-19? Всички ваши служители изведнъж отдалечени ли са и трябва ли да намерите комуникационен софтуер, който да работи?

Екипът ни от Izrabotkanasait внедри Slack преди две години и изгради процеса ни около самия софтуер. Например, ние си сътрудничим с нашите служители, но също така използваме Slack, за да поддържаме комуникационните линии отворени между нашия екип и нашите корпоративни клиенти.

Без Slack нашият екип нямаше да бъде толкова успешен, колкото е. Клиентите ни не биха били в контакт с нас толкова често и проектите ни нямаше да работят толкова гладко, ако не беше интуитивният и лесен за използване софтуер, който всички трябва да използват преди да навлязат в 2022 година.

Преди да се впуснете и да направите инвестицията, ще ви разкажем малко повече за Slack и защо това е най-добрият инструмент за сътрудничество.

 

Какво е Slack?

Slack е софтуер за съвместна работа и платформа за съобщения, базирана на канали. Позволява на хората да работят по-ефективно заедно и да намират информацията, от която се нуждаят, за да си свършат най-добре работата. Той ви позволява да свържете всичките си софтуерни инструменти и услуги в сигурна среда от корпоративен клас.

С други думи, това е парчето, което липсва на вас и вашия екип. Slack не е като Microsoft Teams или друг софтуер за сътрудничество. Това е всичко в едно, когато става въпрос за комуникация както със служители, така и с клиенти през целия ден.

 

Какво можете да правите в Slack?

Организирани разговори

Вашият екип може да разговаря вътрешно чрез канали и да споделя съобщения или файлове. Можете да създадете канал за екипи, проекти, офиси или нещо друго, което е от значение за вашия бизнес. Освен това имате възможност да направите каналите частни за разговори, които не трябва да включват всички членове на екипа. Izrabotkanasait използва каналите за сътрудничество с външни организации, иначе известни като наши клиенти.

История за търсене

В Slack можете да търсите съобщения и файлове, които се споделят в публични канали. Можете също така да търсите в историята на разговорите на вашия екип, когато търсите подходящи съобщения, файлове, канали и дори хора. Това позволява разговорът да се превърне в институционално знание.

Свързани приложения

Друга функция е възможността да добавяте приложения към работното си пространство, за да свържете услуги или инструменти, които вече използвате, към Slack . Открихме правилните приложения, които позволяват работното ни пространство да остане в рамките на Slack, като същевременно осигурява продуктивна, организирана и ефективна работна среда.

Слак разговори

Ние се възползвахме най-много от тази функция, когато започна пандемията COVID-19. Преди пандемията направихме всичко възможно да имаме възможно най-много посещения лично. Въпреки това, Slack направи този труден преход доста безпроблемен, поради факта, че можете да започнете обаждане или видео разговор с всеки друг член във вашето работно пространство точно от Slack. Можете също да споделите екрана си, за да покажете на сътрудниците си точно това, което виждате на компютъра си - като същевременно рисувате на екрана, за да поддържате нещата интерактивни.

 

Вашите Slack екипи

Когато работите в Slack , имате работно пространство, което има екип от членове. Всеки член има различни административни права. Те са структурирани по следния начин: 

Собственици на работното пространство

Като собственик на работно пространство вие създавате работното пространство и задавате разрешения

Администратори на работното пространство

Като администратор на работно пространство, вие сте назначени от собствениците на работното пространство, за да помогнете за управлението на екипа

Членове

Като член можете да изпращате съобщения и файлове на всички членове на екипа в тяхното работно пространство

Гости

Като гост (в нашия случай нашите клиенти) можете да изпращате съобщения и файлове в определени канали

 

Слак (Slack) цени

Въпреки че Slack предлага безплатна версия с основни функции, нашият екип инвестира в ценови план поради цялостното удобство. Силно препоръчваме да изпробвате безплатната версия, ако се колебaete и по-късно да направите инвестиция, ако смятате, че вашият бизнес може да се възползва.

Стандартен

За малкия и среден бизнес

Плюс

За по-голям бизнес или за тези, които търсят разширени инструменти за администриране

Enterprise Grid

За много големи бизнеси или такива в силно регулирани индустрии

Сега е моментът да инвестирате в софтуер за сътрудничество, който ще позволи на вас и вашия екип да поддържате ефективна работна среда. Развитието като бизнес е от решаващо значение, сега повече от всякога. Уверете се, че вашите клиенти и вашите служители са в състояние да си вършат работата от където и да е, когато и да е. Slack може да ви помогне да направите това.

Онлайн Бизнес

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu