Нуждаете ли се от разрешение за свързване на вашия  сайт с друг

Нуждаете ли се от разрешение за свързване на вашия сайт с друг

Често уебсайтът осигурява връзка с друг сайт чрез „връзка“ или „хипервръзка“. Това е дума или изображение, върху което може да се кликне, и ако кликнете върху него, транспортира зрителя до определена страница на друг уебсайт.

Не се нуждаете от разрешение, за да включите връзка към вашия уебсайт, която отива към друг уебсайт. Нито нарушаване на авторски права е, ако все пак включите такава връзка.

Но ето някои ключови неща, които трябва да имате предвид, когато добавяте връзки от вашия уеб сайт към друг сайт:

  • Никога не копирайте съдържание от друг уебсайт и не го поставяйте на вашия сайт без разрешение, тъй като това би могло да представлява нарушение на авторски права , освен ако не се счита за „честна употреба“.
  • Никога не включвайте запазената марка на друг уебсайт на вашия сайт без разрешение.
  • Изходящите връзки към други уебсайтове могат да бъдат полезни за вашето потребителско изживяване и за оптимизация на търсачките.
  • Никога не „рамкирайте“ страницата си върху съдържанието на друг сайт - това може да представлява нарушение на авторски права и да обърка потребителя относно това кой сайт предоставя съдържанието.
  • Получаването на входящи връзки към вашия сайт от реномирани сайтове на трети страни е важен начин да увеличите трафика към сайта си и да подобрите репутацията си в Google.
  • Защитете съдържанието си, като публикувате известия за авторски права на вашия сайт и в споразумението за условията за ползване .
  • Не включвайте копирани изображения, снимки или графики от други сайтове на вашия сайт, тъй като това вероятно ще представлява нарушение на авторските права.
 

Онлайн Бизнес

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu