Основните SEO насоки за счетоводители

Основните SEO насоки за счетоводители

Тези дни и в повечето индустрии хората ще търсят онлайн всичко, от което се нуждаят. Вероятно така ни открихте! Толкова е лесно да се направи търсене в Google, но е много по -трудно за бизнеса да се появи в горната част на търсенето с Google.

Повечето хора няма да надхвърлят първите няколко резултата на страница за търсене, така че е важно да се показва възможно най -високо на страницата. И тук идва SEO.

SEO за счетоводителите е точно като всяка друга SEO стратегия. То трябва да бъде изграденo с течение на времето и изисква много упорита работа за установяването му - това не е бързо решение. С правилната стратегия можете да генерирате повече органичен трафик, което означава повече продажби, което означава повече клиенти за вашата счетоводна фирма. Така че си струва да инвестирате в правилната SEO стратегия за счетоводство.

SEO е услуга, която предлагаме на нашите счетоводители и други клиенти на финансови услуги. За да научите повече за това с кого работим, разгледайте страницата ни за уеб дизайн на финансови услуги .

Какво е SEO за счетоводители?

Когато някой в ​​търсачката въведе фраза за търсене (като „счетоводители близо до мен“), търсачката ще прегледа своята масивна база данни от уебсайтове, за да върне най-подходящите резултати на потребителя.

Оптимизацията за търсачки (SEO) за счетоводители прави вашия сайт четим и индексиран от търсачката. Това ще им помогне да разберат сайта на вашата счетоводна фирма и да го насочат към най -добрите резултати за съответната заявка за търсене. Ще се класирате по -високо на страницата с резултати от търсачката със SEO за счетоводители.

SEO съвети за счетоводители

1. Проучете стратегията за правилните ключови думи

Първата и най -важна стъпка към SEO е предварителното проучване на ключови думи за вашия бизнес. Едно от най -добрите неща, които трябва да направите, е да намерите най -ефективните ключови думи за вашата счетоводна къща. Фразите от три до шест думи са най-добрите за начало. По -късно можете да разширите списъка си с ключови думи и да създадете повече точки.

Например „счетоводител“ е твърде кратък и общ. Може да искате да отидете с нещо по -конкретно, като нещо, по което сте специализирани - потенциално „счетоводител за малък бизнес“ или „счетоводител на достъпни цени във Варна“.

Решаването на ключовите думи, които работят най -добре за вашата компания, е само един сегмент от SEO за счетоводители. Трябва да отидете по -дълбоко и да вземете решение за ключовите думи, които ще опишат вашия бизнес. Ако сте компания, която предлага поддръжка, винаги трябва да се фокусирате върху ключовите думи във вашата индустрия.

Всички финансисти, счетоводители и счетоводни къщи ще имат нещо общо - всички ще имате ключовите думи, свързани с вашето местоположение. Комбинирайки тези типове ключови думи, ще имате печеливша ситуация, когато става въпрос за класиране онлайн.

2. Създайте отлично съдържание

Съдържанието е крал, както в много други индустрии. Сканерите на търсачките пресичат мрежата, за да намерят най -подходящите страници за търсещия. Ще се класирате по -високо, ако имате отлично съдържание.

Всичко, което хората искат да видят, е как вашето съдържание се прилага за ежедневието им. Можете да пишете за по -добри счетоводни техники, по -ефективни счетоводни методи или можете да добавите някои съвети и трикове, които ще служат по -добре на индустрията. Всички тези видове съдържание се нуждаят от популяризиране, поради което използването на ефективни мрежи може да ви даде значително предимство.

Какво означава да имаш отлично съдържание?

Отличното съдържание предоставя решенията, които търсещите търсят онлайн. Тя може да включва публикации в блогове, видеоклипове, инфографика, казуси и статии. Тези ресурси отговарят на заявката за търсене и са разбираеми за търсачката.

Някои насоки, които трябва да спазвате при създаването на съдържание, са: публикувайте съдържанието последователно, уверете се, че информацията ви е актуална, не плагиатствайте, създавайте съдържание, което отговаря на въпросите, които клиентите ви всъщност могат да имат.

3. Уверете се, че вашият уебсайт е здрав

Една от основните области, в които влизаме, е да се уверим, че имате възможно най -добрия уебсайт, така че да започнете на солидна основа. Ако искате да се съсредоточите върху SEO за вашата счетоводна фирма, ще ви е необходим уебсайт, който е технически издържан и има и следва индустриалните стандарти, когато става въпрос за кода и хостинга.

Търсачките дават първите места на сайтовете, които осигуряват приятно потребителско изживяване. Тези уебсайтове са лесни за навигация. Потребителите бързо намират това, което търсят.

Ще искате да проверите, за да се уверите (правим това за вас), че уебсайтът се зарежда за по-малко от 3 секунди, лесен за навигация, удобен за мобилни устройства, няма прекъснати връзки или изображения и е лесен за четене.

Заключителни мисли

Използването на правилните SEO стратегии може да има много ползи за вашата счетоводна фирма. Увеличаването на вашия органичен обхват ще генерира повече потенциални клиенти, което ще увеличи броя на клиентите, което означава повече приходи.

Не пестете от стратегията и не очаквайте незабавни резултати - това е дългата игра, но се изплаща много добре.

 

SEO оптимизация

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu