Привлечете повече пациенти към вашия уебсайт със снимки

Привлечете повече пациенти към вашия уебсайт със снимки

Работи ли вашият уебсайт за медицинска практика толкова добре, колкото бихте искали? Търсите начин да привлечете повече трафик към уебсайта си и да получите повече пациенти? Знаете ли какво да направите? И как да го направите?

Като медицински специалист (лекар, зъболекар, акушер, гинеколог и т.н) не се занимавате с изработка на сайтове, копирайтинг или анализи на уебсайтове. НО . . . Вие напълно разбирате важността да имате уебсайт, който да работи също толкова усилено, колкото и вие, и носи потенциални пациенти по ваш начин. Нали?

Един от най -лесните начини да привлечете вниманието на посетителите на вашия уебсайт е чрез използване на снимки. Макар че това може да изглежда малко безсмислено, невероятно е колко често уебсайт или няма снимки, или няма достатъчно снимки. Дори уебсайтовете със снимки често нямат правилните снимки или обработват всички грешно.

Защо снимките на уебсайта работят толкова добре?

Има изследвания, които показват, че 65% от хората са визуално обучаващи се. Хората помнят 80% от това, което виждат и само 20% от това, което четат.

Така че има смисъл тогава хората, които посещават вашия уебсайт, да бъдат привлечени от снимки. Когато си спомняте нещо, умът ви обикновено не помни с думи. Това са образи, които се появяват в мозъка ви. Ако кажа какво мислите, когато кажа думата майка, в мозъка ви изниква изображение на майка ви, а не нейното име в 12-точков тип Helvetica.

Така че, когато става въпрос за привличане на интернет трафик, снимките са тези, който привличат пациенти на вашия сайт.

Как една снимка може да помогне на моя бизнес?

Една снимка привлича посетителите и потенциално ги предпазва от отпадане от вашия сайт - нещо, което може да се случи, ако първото нещо, което видят, е стена от текст.

Снимките са източник на интерес и хората обичат да ги гледат. Те са мощно средство за комуникация и мозъкът може да обработва изображения само за 13 милисекунди. Това не е много време за впечатление, така че е важно тази снимка да се брои през първите няколко секунди.

10 съвета за снимки на вашия уебсайт, които конвертират

Преобразувайте посетителите в клиенти, като следвате тези съвети:

 1. Доколкото е възможно, вашите снимки трябва да са от хора, а не от неща. Снимките на хора пораждат доверие. Уебсайтовете с изображения, показващи характеристиките на човешкото лице, се приемат по -положително от изображения без черти на лицето или изобщо без човешки изображения. Така че дори ветеринарен офис ще се възползва от това да покаже щастлив собственик на домашен любимец с неговия домашен любимец, а не само снимка само на домашен любимец.
 2. Ако е възможно, избягвайте използването на стокови снимки. Но ако трябва да използвате стокови снимки, уверете се, че са свежи и с високо качество. Лесно е да отидете онлайн и да купите стокови снимки, но повечето хора разпознават стокова снимка, когато я видят.
 3. Като се има предвид това, доколкото е възможно, използвайте действителни снимки на вашата натоварена медицинска практика, а не стокови снимки. Хората искат да видят как изглеждате вие, вашите сътрудници и вашият офис. Това положително впечатление-истински хора, истински офис-може да е точно това, което ги принуждава да вдигнат телефона и да си уговорят среща.
 4. Похарчете парите за професионален фотограф. Професионалните, висококачествени снимки са от съществено значение. Не забравяйте да имате списък на кого и какво искате да снимате, когато фотографът пристигне, или изпратете предварително списък на фотографа, ако можете. Това ще улесни работата му. Той също така предупреждава персонала ви за плана, така че те също могат да бъдат по -добре подготвени. След това фотографът може да се съсредоточи повече върху правилните снимки, вместо да се опитва да планира хода им.
 5. Стремете се да използвате снимки на хора, които ще предизвикат емоции. Например, снимка на приветливо изглеждаща медицинска сестра е добра, но снимка на приветливо изглеждаща медицинска сестра, която успокоява дете, е по-добре.
 6. Използвайте снимки, за да разбиете големи блокове текст, за да запазите посетителя си да чете и превърта.
 7. Надпишете снимките си. Средно хората четат надписи на снимки 300% повече от само копие на текст. Не пропускайте тази златна възможност да ангажирате всички тези очи, търсещи информация за снимка.
 8. Уверете се, че вашите снимки са подходящи за написания текст около него. Въпреки че снимката струва хиляда думи, наклонът след това първоначално впечатление от снимката е посетителят на сайта да прочете нещо за нея. Уверете се, че картината е тясно свързана с текста. Не показвайте снимка на мъж, който тича сам на плажа, ако подкрепящият текст е свързан със семейната практика. Ако вашата практика е специфична за жени, уверете се, че снимките включват жени; ако практиката ви е специфична за деца, уверете се, че снимките включват деца; пенсионери, представяне на пенсионери и т.н.
 9. Не забравяйте да включите заместващия текст (алт текст) - тоест думите зад снимката, които обясняват за какво е снимката. Търсачката може да разпознае, че това е снимка на човек - може би дори снимка на лекар, но няма да стигне по -далеч от това. Ако имате снимка на лекар на уебсайта си и алтернативният текст гласи „доктор“, това не дава на търсачката толкова много да се хване, колкото да кажем алтернативен текст, който гласи: Dr-Smith-Dermatologist-Plovdiv-PA. Виждате ли как ще привлечете малко повече внимание с това разширeно описание? Освен това създавате повече съдържание за индексиране на търсачките, което удвоява възможността вашият уебсайт да бъде открит при търсене.
 10. И накрая, не прекалявайте с използването на снимки на уебсайта си. Твърде много снимки или твърде големи снимки ще отнеме много време, за да се зареди и забави вашия сайт, особено на мобилно устройство. Бавно зареждащите се уебсайтове могат да бъдат убиец на реализациите и да прогонят хората от уебсайта ви още преди да са пристигнали.

Какви снимки трябва да използвам за моя уебсайт?

Професионален фотограф ще може да ви помогне да поставите снимките си и да измислите идеи за добри изображения, които да включите във вашия уебсайт, но междувременно има няколко предложения:

 • Индивидуални снимки на всички лекари в практиката (с техните имена и техните пълномощия, разбира се)
 • Групова снимка на всички лекари в практиката.
 • Индивидуални снимки на целия офис персонал (особено в малка практика) с техните имена и титли.
 • Групова снимка на целия офис персонал в практиката.
 • Лекари в стая за преглед с усмихнат пациент - може би снимка на пациент с маншет за кръвно налягане или пациент с лекар, който слуша сърцето на пациента със стетоскоп (за използването на техните изображения винаги се изисква разрешение на пациента).
 • Лекарите се консултират с пациенти в техния кабинет, а не в стая за преглед.
 • Не забравяйте, че искате да предизвикате емоция, така че може да се нуждаете от няколко реквизита, които да ви помогнат да нарисувате картината. Плюшено животно за тревожното дете, проходилката за възрастните баба и дядо, цветята за чакалнята, най -добрият ви стетоскоп и др.
 • Снимки на вашата офис сграда или фасадата на вашата сграда, ако е привлекателна. В противен случай снимка на знака на вашата практика отпред - може би дори с лекарите и медицинските сестри, стоящи до знака.
 • Снимка на вашата удобна чакалня - за предпочитане с пациенти, седнали в нея. Не забравяйте цветята.
 • Ако вашата практика разполага с важно медицинско оборудване за показване, опитайте се да направите снимка на оборудването в действие с пациент и/или медицински специалист, който помага на пациента (например пациент, използващ физиотерапевтичното оборудване, подготвяйки се да влезе в апарата за ЯМР и т.н. .)

Снимките на вашия уебсайт са много важни, но само наличието на тонове снимки не е толкова важно, колкото видовете снимки, качеството на снимките и разположението на снимките.

Ако снимките са толкова страхотни, защо да нямате уебсайт само със снимки?

Едно от най -важните неща, които трябва да имате предвид при всичко това, е, че макар снимките да привличат посетители на вашия сайт, съдържанието на вашия сайт ги държи там и ги превръща в пациенти и/или клиенти.

Снимките предизвикват емоциите и действат като ярък лъскав обект, но писменият текст дава на посетителите информацията, която са дошли да търсят.

Изработканасайт.еу могат да помогнат

Ако търсите перфектната комбинация от изображения + текст на уебсайта си, за да привлечете и конвертирате посетители, сте попаднали на правилното място. Ние сме експерти в дизайна на уебсайтове за всички видове медицински практики . Свържете се с нас за безплатна консултация, за да разберете как вашият уебсайт може да работи по -интелигентно за вас.

 

Уеб дизайн, SEO оптимизация

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu