Страхотни инструменти за генериране на идеи за съдържание за вашия блог

Страхотни инструменти за генериране на идеи за съдържание за вашия блог

Ако се чудите какво да публикувате в блога си ето няколко страхотни инструменти за генериране на идеи за съдържание:

Генератор на теми на блога на Hubspot

Генераторът на теми в блога на Hubspot е чудесен инструмент, който искате да използвате, ако искате да предизвикате креативността си и да излезете с куп идеи за публикации в блога бързо. Ако откриете, че изпитвате блок, можете да получите идеи за съдържание за седмица, просто като въведете съществително име (или до пет съществителни имена) в генератора на теми. Можете също така да получите до 250 идеи в замяна на вашите данни за контакт.

Buzzsumo

Анализаторът на съдържание на BuzzSumo може да ви даде представа за това кои теми са най-популярни във времето и техните формати. Чрез въвеждане на ключова дума или домейн получавате списък с публикувано съдържание, заедно с общия ангажимент, споделянията в социалните медии, броя на връзките и вечнозелената оценка. Ако сте готови да надстроите, получавате куп други първокласни битове информация в допълнение. Можете също така да се възползвате от филтрите, за да идентифицирате последните тенденции, дължини, език, тип съдържание и много други, така че да сте напълно информирани за най-добрия път напред.

AnswerThePublic

AnswerThePublic е чудесен инструмент за получаване на ключови думи и идеи за съдържание, зададени като въпроси, сравнения и т.н. Въвеждате първоначална ключова дума и AnswerThePublic ще изведе десетки резултати за тази ключова дума, много от които ще бъдат съчетани с други думи, започващи с различни букви от азбуката. Например, ако въведете „Самолет“, можете да получите „Самолетен конструктор“, „Самолетни контроли“, „Самолетна доставка“ и др. Като идеи за ключови думи

Google

Google дава идеи за безплатно съдържание в долната част на всяка страница с резултати от търсенето. Време е да започнете да обръщате внимание на раздела „Търсения, свързани с“ в долната част на всеки резултат от търсенето. Вземете някои от тези предложени идеи за съдържание и се включете в инструмента за планиране на ключови думи и разгледайте данните, за да видите дали си струва да ги преследвате или не.

Alltop

Alltop е агрегатор на новини, който ви позволява да знаете какво се случва онлайн, от наука и религия до мода и фотография. Това, което прави този инструмент чудесен за получаване на идеи за съдържание, е, че показва пет публикации от съответните блогове, от които можете да получите вдъхновение за съдържанието. Можете дори да разгледате конкретни блогове и да сканирате поотделно.

Често задавани въпроси

Ако искате да създадете съдържание, което е съобразено с това да осигури най-голямо въздействие на вашата аудитория, можете също така да ги попитате от какво се интересуват. Като поставите точка за събиране на често задавани въпроси чрез вашия уебсайт, можете да създадете безкраен поток от идеи за съдържание, които вашата аудитория гарантирано ще иска да види.

UberSuggest на Нийл Пател

Ubersuggest е чудесен инструмент, който ви позволява да анализирате стотици идеи за ключови думи, включително ключовите думи, които вашите конкуренти използват ... безплатно. Информацията, която можете да съберете, включва: среден месечен обем на търсене, органична трудност, шансовете ви за класиране в топ 20 и т.н. Поради съкровището от информация, която Ubersuggest предоставя безплатно, тя трябва да бъде налице, особено ако все още сте нов в областта на блоговете и SEO.

Генератор на идеи за съдържание на Portent

За закачливите заглавия на блога не търсете повече от Генератора на идеи за съдържание на Portent . След като изпратите ключова дума, инструментът ви позволява да преглеждате дадена препоръчана тема наведнъж и предлага съвети, които да ви помогнат да разберете какво точно прави добрата тема, заглавие на блога и публикация.

Заключение

Създаването на постоянен поток от идеи, достойни за съдържание, понякога може да изглежда невъзможно, но с тези инструменти голяма част от работата вече е свършена. Започнете с няколко от тези предложени инструменти, за да видите кой работи правилно за вас, след което се придържате към това.

 

Копирайтинг

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu