Съвети за начинаещи за класиране в google карти

Съвети за начинаещи за класиране в google карти

SEO (оптимизация за търсачки) е ключова част от всяка стратегия за дигитален маркетинг. Има стотици действия, които можете да предприемете, за да направите уебсайта си по-удобен за Google, и едно от тези неща е да се класирате добре в Google Карти.

Moz, водещ SEO ресурс, определя локалното SEO като :

„Местното SEO е свързано с повишаване на видимостта при търсене за фирми, които обслужват общностите си лице в лице.“

Що се отнася до местния маркетинг, една от първите стъпки, които трябва да предприемете, е да се уверите, че вашият бизнес е включен в Google Maps. В този блог ще дам някои полезни съвети за начинаещи, които искат да се класират по -високо в местните обяви.

ЗАЯВЕТЕ ВАШАТА МАЛКА ОБЯВА В GOOGLE MY BUSINESS

Ако все още не сте го направили, заявете и потвърдете малката си обява в Google My Business. Това е много лесно да се направи и изисква следните стъпки.

  1. Влезте в акаунта на компанията си в Google.
  2. Придвижете се до https://www.google.com/business/.
  3. Намерете и щракнете върху бутон, който казва Manage Now.

След това следвайте стъпките, подканени от Google. Обикновено включва намиране на вашата обява в Google Maps, редактиране на информацията и изпращане за проверка. Не се изненадвайте, ако откриете, че вашият бизнес вече е в списъка! Google извлича данни от други източници, за да изброи всичко на техните карти и ако вашият бизнес е установен, вероятно ще намерите вашата обява.

В зависимост от типа на вашия бизнес, ще бъдете помолени да потвърдите чрез пощенска картичка, която ще бъде изпратена по пощата на вашия бизнес адрес или по телефона. Най -често сме работили с метода на пощенската картичка.

ОПТИМИЗИРАЙТЕ МЕСТНАТА СИ ОБЯВА

След като сте заявили и потвърдили малката си обява в Google My Business, можете да започнете да я оптимизирате.

Изненадващо, има много местни фирми, които не се възползват от всичко, което Google My Business може да предложи. Собствениците на бизнес може да пропуснат ключови възможности, ако не прилагат всичко, което Google може да предложи.

Ето няколко начина да оптимизирате малката си обява, за да се показва в повече локални търсения.

  • Добавяне на снимки - Google дава приоритет на списъци със снимки. Направете снимки на вашия интериор и екстериор.
  • Избройте услугите си - във вашия профил имате възможност да добавите всичките си услуги и да включите и кратко описание. Използвайте цялото пространство, което можете тук.
  • Добавете подробно описание - не искате да пълните това описание с ключови думи. Вместо това бъдете толкова описателни, колкото можете за вашия бизнес и вашите услуги.
  • Включете зоната си на обслужване - ако сте бизнес, който обслужва клиентите на тяхно място, не забравяйте да актуализирате тази зона на обслужване във вашия профил.
  • Актуализиране месечно - Google My Business също има функция, където можете да публикувате за бизнеса си. Препоръчваме да влезете в този месец и да добавяте съдържание, като например връзки към публикации в блогове, снимки на продукти/услуги, инвентар и др. Мислете за това като за профил в социалните медии на вашия бизнес.

НАЕМЕТЕ МЕСТНА SEO КОМПАНИЯ ВЪВ ФЛОРИДА

Ако всичко това звучи малко отнемащо време, не се страхувайте! Ние сме компания за интернет маркетинг, предлагаща местни SEO услуги и други услуги за дигитален маркетинг в Южна България.

Нашите SEO услуги включват:

SEO оптимизация

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu