Съкратител на URL адреси за къси връзки

Съкратител на URL адреси за къси връзки | Четирите най-известни в сравнение

Понякога URL адресите са с няколко реда и трябва да съкратите връзката си. Вие сте нечетливи особено ако са на кирилица. Те са непрактични. Но все пак връзките трябва да се споделят с колеги или в социалните мрежи по някаква причина ежедневно.

Най -известен е проблемът с Google Търсене. Ако искате да свържете резултатите от търсенето с друг човек, URL адресът може да бъде дълъг много редове. Следователно, Google Link Shorteners се моли да съкрати вашата хипервръзка. Следователно има безброй онлайн доставчици за кратки връзки.

Други имат проблеми с изпращането на имейли, когато пощенската програма унищожи многоредови връзки и връзката първо трябва да се събере отново на ръка. С URL Shorteners този проблем приключва веднъж завинаги.

„Link-Shortener“ означава, че оригиналният URL адрес е значително по-кратък и по-ясен. При някои програми тези връзки могат да получат и свои собствени имена, така че получателят веднага да разбере за какво става въпросната връзка.

В тази статия ще ви запозная с четири безплатни програми, които можете да използвате за конвертиране на връзки директно онлайн.

Най -честото използване на bit.ly е като съкратител на URL адреси. Тук получавате нещо повече от кратка връзка. Bit.ly предлага и безплатен акаунт, с който могат да се правят оценки. Тези оценки включват:

 • Колко кликвания има връзката ми досега?
 • На кои платформи беше споделена моята връзка?
 • От кои места връзката ми е най -кликната?

Ако харесвате такива оценки, Bit.ly е правилното място за вас. За назоваване на късата връзка обаче е необходим премиум абонамент. Абонаментът предлага:

 • До 3000 маркови връзки
 • 1 потребителско място, 1 безплатен персонализиран домейн
 • QR кодове, мобилни дълбоки връзки
 • Данни на ниво град, проследяване на типа устройство

Вместо Bitly, TinyURL е подходящ и за съкращаване на URL адреса. Това е един от най-популярните доставчици в Германия.

Основното предимство на TinyURL е, че връзката може да бъде наименувана. По този начин на връзката може да се даде име, което показва какво съдържание стои зад нея. Разрешените знаци са букви, цифри и тирета. Именуването е допълнителна опция. Не е задължително да се използва.

T1P е много по -малко известен от представените досега съкратители на връзки. Но определено си струва да се спомене. T1P придава особено значение на сигурността. Създадената връзка се проверява за злонамерен софтуер и фишинг.

И тук връзката се създава за секунди. Следните функции също са достъпни при поискване:

 • Въведете желаното име
 • Защитете връзката с парола
 • Ограничете срока на валидност
 • задайте максимален достъп
 • Генериране на връзка за деактивиране
 • Прикрийте референта
 • Генерирайте QR код

Cuttly: Конкурирате ли се с лидера на пазара?

Един от любимите ни за съкращаване на връзката е Cuttly. Сайтът е много по -малко известен от големите лидери на пазара Bitly и TinyURL. Но това не прави Link Shortener по -лош от този. Но напротив:

Точно като най -популярните съкратители на връзки, Cuttly предлага много функции:

 • Наименуване на връзките / маркови връзки
 • Анализ и оценки
 • Създаване на QR код

За разлика от Bitly, повечето от тези функции са достъпни безплатно, поради което това е нашият вътрешен съвет за кратки връзки.

Съкращаване на URL адреси за заключение (съкращаване на връзки)

Почти навсякъде можете да съкратите безплатно URL адреса. Ако това е достатъчно, всяка страна е добре посъветвана. Създаването на връзки обикновено винаги е безплатно.

Само когато става въпрос за допълнителни функции, като например наименуване на връзките, сигурност или анализ, изборът става интересен. Препоръчваме да търсите безплатна версия за няколко минути по -дълго от вземането на скъпи абонаменти директно от Bitly и подобни доставчици. Защото почти винаги има алтернатива.

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu