Топ 5 блога за уеб дизайн, които да следвате

Уеб дизайнерите трябва да са в течение на индустриалните новини, тенденции и нови технологии. Стандартите се променят непрекъснато и знанието как да останете релевантни с вашия дизайн е необходима стъпка за успешен уеб дизайнер. Блоговете са отличен ресурс за помощ, но има хиляди от тях. Как да разберете кои всъщност си струва да следвате? Извършихме работата за вас и събрахме 5 страхотни блога за уеб дизайн.

1. Webdesigner Depot
Ако търсите дизайнерски идеи и помощ, този блог е вашият ресурс. Това е страхотен интерактивен сайт с много коментари от други уеб дизайнери, търсещи същата информация, каквато сте и вие. Има няколко публикации на седмица, всички с реални съвети, които можете да използвате в ежедневната си дизайнерска работа.

2. Smashing Magazine
Smashing обхваща всичко - от графики до вдъхновение и доста дизайн. Това е почти безкрайно снабдяване с ресурси за всеки елемент на дизайна и те имат обозначени секции за всяка част от дизайна, така че лесно можете да намерите това, което търсите. Актуализациите идват всеки ден и този блог е препоръчан от хиляди уеб дизайнери като място за въпроси и вдъхновение.

3. Уеб дизайн Ledger
WDL е подобен на Smashing. И двамата обхващат голямо разнообразие от дизайнерски теми и тенденции. WDL предоставя цял раздел, посветен на вдъхновението, както и съвети и инструменти. Всяка публикация е внимателно обмислена и предоставяна ежедневно. WDL предлага и безплатни уроци за шрифтове и оформление.

4. Noupe
Този блог е чудесен за индустриални новини и уроци, ако сте нововъзникващ дизайнер или искате да научите нови неща, Noupe е чудесен ресурс за това. Темите често включват WordPress, Photoshop и CSS.

5. Onextrapixel
Търсите прозрение по най-различни теми? Не търсете повече. Макар да звучи поразително, onextrapixel върши отлична работа по организирането на съдържанието, така че да е лесно достъпен. Можете да намерите вдъхновение, дизайнерски съвети, уроци и безплатни програми. Това е чудесен блог за дизайнер от средно до високо ниво.

Независимо дали сте наскоро завършил студент, който иска да проникне в света на дизайна, или сте опитен дизайнер, да сте в крак с текущите тенденции и да се образовате са безценни. Сега е време да актуализирате вашата RSS емисия!

Търсите изработка на сайт? Вижте нашите оферти и се възползвайте сега.

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu