Фирма за уеб дизайн: 7 въпроса, които трябва да зададете, преди да наемете агенция

Фирма за уеб дизайн: 7 въпроса, които трябва да зададете, преди да наемете агенция

Ако се опитвате да направите уебсайта си да изглежда професионално, трябва да намерите подходящата дизайнерска агенция. Задайте тези въпроси, преди да наемете компания за уеб дизайн.

Около 96% от хората, които посещават уебсайта Ви, не са готови да направят покупка. Ако вашият уебсайт не е актуален, посетителите може никога да не направят реализация. Вместо това се нуждаете от привлекателен, ангажиращ уебсайт, който е от полза за вашата стратегия за генериране на печалби.

Работейки с опитна компания за уеб дизайн, можете да получите уебсайта, от който се нуждаете, за да се доберете до нови клиенти!

Преди да започнете да актуализирате уебсайта си, от съществено значение е да намерите подходящия дизайнерски екип за работата. Ето седемте въпроса, които трябва да зададете на компания за дизайн на уебсайтове, преди да ги наемете. Като задавате тези въпроси, можете да намерите партньор с необходимия опит и опит.

1. От колко време работите?

Първо, дайте приоритет на търсенето на компания, която има богат опит в уеб дизайна. Вие ще искате да намерите опитна дизайнерска компания. В противен случай бихте могли да свършите работа с компания, която не разполага с необходимите ресурси.

От колко време работи агенцията за уеб дизайн? Над колко уебсайта са работили? Актуални ли са с най-новите техники и тенденции в уеб дизайна?
По време на търсенето потърсете някой, който знае за какво говори. Попитайте за стратегиите, които използват преди и по време на всеки проект. 

Имат ли опит в разработването на стратегии за генериране на клиенти, преди да изработват сайтове? Ако не, може да потърсите дизайнерска компания, която знае как да подобри съответно вашия сайт.

Потърсете дизайнерска агенция, която да бъде в крак с най-новите тенденции. Техните познания ще гарантират, че вашият уебсайт изглежда елегантен и модерен.
В противен случай може да изостанете от конкурентите си.
Работата с агенция, която има опит в уеб дизайна, ще ви даде предимство.

2. На какви видове бизнес помагате?

По време на търсенето попитайте с какви видове бизнес е работила дизайнерската агенция. Работили ли са с някакъв бизнес във вашата индустрия? Ако е така, има шанс те вече да знаят кои тенденции в дизайна се харесват на вашата целева аудитория.
В някои случаи може да потърсите компания за уеб дизайн, специализирана в дадена индустрия или ниша. Например, ако притежавате ресторант, дизайнерска компания, която създава уебсайтове на ресторанти, вече ще знае откъде да започне, когато проектира вашия.

3. Какви услуги предлагате?

Търсачките са водещ двигател на трафика към съдържанието и фирмените уебсайтове. Тактиките за търсене надвишават социалните медии с над 300%! Ако искате да привлечете нови потенциални клиенти, ще ви е необходима оптимизация за търсачки (SEO). SEO ви позволява да оптимизирате съдържанието на уебсайта си, за да гарантирате, че сайта ви се показва в търсачки като Google. Когато потребителят търси вашия продукт или услуга, ще се покаже резултат от търсене на вашия уебсайт. Колкото по-силна е вашата SEO стратегия, толкова по-високо може да се класира вашият уебсайт.

Високото SEO класиране може да повиши осведомеността за марката, авторитета и доверието във вашия бизнес. В същото време ще привлечете повече хора към вашия сайт, ще увеличите продажбите и ще генерирате повече потенциални клиенти!

Преди да наемете компания за уеб дизайн, не забравяйте да ги попитате за услугите, които предлагат. Имат ли опит с оптимизирането на големи уебсайтове? Могат ли да ви помогнат да изградите SEO стратегия ?

Потърсете компания, която предлага няколко услуги вътрешно. Предават ли на външни изпълнители определени услуги? В някои случаи компания, която възлага твърде много външни изпълнители, може да доведе до закъснения или проблеми с комуникацията. 

Ако искате да дадете приоритет на SEO, попитайте дали компанията предлага и услуги за писане на съдържание на уебсайт. Могат ли да ви пишат публикации в блогове по график? Писането на редовни публикации в блога, които обхващат редица теми, могат да помогнат за подобряване на SEO класирането. 

Попитайте дали предлагат и реклама с плащане на клик (PPC). PPC може да ви помогне да публикувате цифрови реклами в търсачките и платформите за социални медии. В резултат на това можете да достигнете до повече хора, да повишите осведомеността за марката и да генерирате повече потенциални клиенти. 

Работата с компания, която предлага различни услуги, може да помогне за превръщането на уебсайта Ви в пълен маркетингов инструмент!

4. Мога ли да говоря с предишни клиенти?

Отделете време да говорите с предишните клиенти на дизайнерската агенция. Ако те не могат да ви насочат към посоките и отзивите от минали клиенти, има шанс да им липсва опит.

Докато говорите с тези клиенти, попитайте дали те препоръчват агенцията за уеб дизайн. Изпитали ли са някакви проблеми? Как бяха решени тези проблеми?
Разговорите с предишни клиенти ще ви помогнат сами да си представите работата с дизайнерската агенция.

5. Мога ли да видя вашето портфолио?

Не наемайте агенция за уеб дизайн, без да видите на какво са способни. Попитайте дали можете да разгледате портфолиото им. Какви дизайни се открояват?
Докато изследвате уебсайтовете, върху които са работили, отбелязвайте елементите на дизайна, които харесвате. Изучаването на портфолиото на компанията ще ви помогне да определите техните таланти и ще ви даде идеи за вашия уебсайт.

6. Какъв е вашият процес на проектиране?

Докато изследвате всяка агенция за уеб дизайн , попитайте за техния процес.
Изследват ли предварително вашата целева аудитория и конкуренти? Чекират ли редовно по време на проекта? Колко ревизии са разрешени?
Опитайте се да разберете задълбочено процеса на проектиране на компанията. Какви опции за платформа на уебсайтове имат на разположение? Можете ли да избирате между WordPress и друга платформа?

Попитайте какви техники за проектиране също ще приложат. Например, ще искате да се уверите, че компанията е способна да оптимизира мобилно устройство.
Използват ли минималистични тенденции в дизайна?
Научете за процеса, преди да подпишете договор. 

7. Какво е включено в договора?

Преди да подпишете, не забравяйте да разберете какво е включено в договора.
Трябва ли да плащате за допълнителни ревизии? Уверете се, че структурата на заплащане е ясна. Например, можете да плащате на час или фиксирана такса.
Не забравяйте да попитате компанията кога са на разположение да започне да работи и на вашия уебсайт!

Проектирайте правилно: 7 въпроса, които да зададете на компания за уеб дизайн. 

Готови ли сте за нов уебсайт? Като зададете първо тези седем въпроса, можете да намерите компания за уеб дизайн, способна да работи по вашия сайт. С промените, които правят, можете да останете актуални и в крак с най-новите тенденции.

След това можете да започнете да привличате нови посетители и да генерирате нови клиенти!
Искате да намерите агенция за дигитален маркетинг с пълно обслужване? Свържете се с нас днес, за да започнете с новия си уебсайт!

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu