Хакнат Joomla сайт? | Премахване на Joomla вирус

Хакнат Joomla сайт? | Премахване на Joomla вирус

Вашият Joomla! Уебсайтът е хакнат? Вашият доставчик открил ли е вирус във вашето уеб пространство и дори е блокирал уебсайта ви? Или получавате съобщението от вашия Internet Explorer, Mozilla Firefox или Google Chrome: „Този ​​уебсайт съдържа злонамерен софтуер!“?

Като специалист по системата за управление на съдържанието Joomla! ние сме вашият контакт за професионално премахване на вируси от хакнат Joomla! Начални страници.

Бързото и правилно действие е редът на деня!

Знаем точно колко чувствителен е предметът на „началната страница“ в компаниите. В зависимост от индустрията, блокирането или присъствието в мрежата, до които няма достъп, може да означава загуба на продажби. Ето защо ние действаме бързо, надеждно и професионално в тази област и гарантираме, че вашият блокиран Joomla! Началната страница ще се върне онлайн възможно най -скоро. Ние не просто премахваме злонамерения код, ние правим вашата Joomla! по-безопасна. За това се извършват необходимите актуализации и оптимално се задават разрешенията за запис.

Нашата услуга с един поглед

Почистване на зловреден код
Първата стъпка е да премахнете всички злонамерени файлове от уеб пространството на вашия хакнат Joomla! Уебсайт за премахване. За да направим това, ние търсим старателно файловете във вашето уеб пространство и почистваме всички файлове.

Joomla! Актуализация
За да предотвратим бъдещи хакове и вирусни атаки, ние защитаваме вашата Joomla! Уебсайт и актуализиране на системата до най -новата версия в тази Joomla! Системи (1.5, 2.5, 3.0, 3.2 и др.).

Премахване на записи от черния списък
Ако вашият Joomla! Началната страница е хакната, тя може бързо да се озове в "черни списъци" в мрежата. Те трябва да бъдат премахнати незабавно. Ако това не се случи, в най -лошия случай може да се случи Google също да класифицира вашия уебсайт като „вреден“ за посетителите и това е придружено от значителен брой посетители.

Вижте още: 30+ Joomla статистики за уеб администратори през 2021 г.

Осигуряване на уеб пространството
В допълнение към Joomla! Актуализирайте, ние защитаваме вашето уеб пространство, за да предотвратим вашата Joomla! е хакнат отново. За да направите това, ние задаваме нови или по -сигурни разрешения за писане във вашето уеб пространство. Разбира се, никой не може да гарантира сигурността на вашия уебсайт, но могат да се вземат важни предпазни мерки, за да бъде той възможно най -защитен.

Разходи за премахване на вируса Joomla

Средно разходите за почистване на Joomla! Монтаж на приблизително 250 евро плюс ДДС.

Забележка за клиентите на доставчика STRATO: Ако сте клиент на хостинг доставчика STRATO , за съжаление трябва да таксуваме допълнително 50, - Евро плюс ДДС за премахването на вируса Joomla. Това е свързано със сложния процес на доставчика, който едновременно увеличава усилията за почистване на зловреден код и удължава активирането на уебсайта (до седмица).

Забележка за доставчиците на уеб услуги: Получаваме все повече и повече запитвания за вируси от конкурентни агенции. За да се избегне препродаването на нашето ноу-хау и способност чрез посочване на друг доставчик на услуги, фактурата винаги се изпраща до крайния клиент.

Ето как премахваме вашата Joomla! вирус

Ако вашият Joomla! Страницата е хакната , важно е да премахнете напълно вируса или злонамерения код. Не са редки случаите, когато зловредният код на заразените файлове е дълбоко вложен, което прави премахването на вируса почти невъзможно.

Обикновено хакна Joomla! Уебсайтове, блокирани директно от доставчика. Като уеб агенция ние знаем точно колко важна е вашата собствена начална страница и гарантираме, че вашият уебсайт е изчистен от вируси и реактивиран възможно най -бързо.

Намирането на професионално лице за контакт, на което можете да се доверите и което ще борави внимателно с вашите чувствителни данни (например данни за достъп на доставчик), често е трудно в тази област. Затова бихме искали да направим нашия подход възможно най -прозрачен за вас.

За да можем да използваме Joomla! За да можем да премахнем вирусите възможно най-бързо и най -вече напълно, използваме нашите собствени разработени инструменти, които допълнително се оптимизират с всяко премахване на вируса. Така че е възможно да премахнем всеки хакнат Joomla! За да освободите уебсайта от вируси и да го деблокирате.

Нашия подход

 • Актуализация на разширенията
 • Архивиране на уебсайта
 • Анализ на уеб пространството
 • Актуализации на Joomla! Системи
 • Осигуряване на уеб пространството
 • Премахване на намерения злонамерен код
 • Предаване на данните за достъп чрез SSL
 • Възстановяване на Joomla! Системни файлове
 • Активиране на уебсайта при доставчика

Joomla! с вирус?

Ако е Joomla! Системата е хакната, обикновено се дължи на остаряла Joomla! Актуализации на версия или защита, които не се извършват в текущата версия. Същото важи и за Joomla! Разширения (плъгини, компоненти и т.н.), които са инсталирани за разширяване на функциите на уебсайта. Разширенията, които позволяват качване или изпращане на данни (например компоненти на формуляри или редактори с функция за качване), са особено податливи на хакерска атака.

Вижте още: Кой хостинг е подходящ за Джумла сайтове

Joomla! 1.5 хакнат сайт

Особено Joomla! Страниците на версия 1.5 често са хакнати и са популярна цел за вируси и друг злонамерен код. От една страна, това се дължи на остарялата версия, която сега има някои пропуски в сигурността, както и на някои плъгини като JCE Editor, който е много популярна цел. Друг недостатък е липсата на поддръжка от Joomla! под формата на актуализации за версия 1.5. Joomla! прекрати тази поддръжка през септември 2012 г.

Joomla! 2.5 хакнат сайт

Уебсайтовете с наследствената версия Joomla! 2.5 може да съдържа уязвимости в сигурността. Особено когато са инсталирани много различни плъгини, модули или компоненти. Колкото повече разширения има системата, толкова по -вероятно е да има потенциални повърхности за атака, които да атакуват вашата Joomla! Хакнете уебсайт. Също и за Joomla! Разработчиците на CMS вече зададоха така наречения „край на живота“ за версия 2.5 през декември 2014 г. и оттогава тази версия вече не се предоставя с актуализации за сигурност.

Joomla! 3.x хакнат сайт

Joomla! 3.x е по-новата версия на популярната CMS и следователно рискът от хакерска атака е най -нисък. Разбира се, това важи само в случай, че предстоящите актуализации се извършват редовно. Въпреки всички мерки за сигурност, всяка система винаги може да бъде хакната и затова винаги трябва да следите уебсайта си.

Забележка: Операторите на уебсайтове, които нямат необходимите умения в тази област, трябва да се погрижат за поддръжката на Joomla! Доверете уебсайта си на професионален доставчик на услуги, за да предотвратите хакерски атаки.

Как мога да предотвратя проникване в моята Joomla CMS в бъдеще?

Следните мерки ще ви помогнат да предотвратите бъдещи прониквания във вашата инсталация на Joomla:

 • Инсталацията на Joomla трябва да е 100% без зловреден софтуер
 • Нулиране на FTP пароли
 • Нулирайте паролите на Joomla
 • Не изпращайте пароли по имейл
 • Актуализирайте редовно приставките на Joomla +

Свържете се с нас за повече информация.

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu