Стартиране на оналйн бизнес

10 евтини идеи за бизнес за начинаещи, за да печелите пари онлайн

Стартирането на онлайн бизнес има някои предимства: няма нужда да харчите пари за наемане на офис и повече гъвкавост при създаването на удобен работен график. Но най-добрата полза за начинаещите предприемачи е, че много онлайн бизнеси са невероятно лесни и евтини за стартиране.

Ако се чудите: „Кой е най-добрият бизнес за начинаещи? Какъв малък бизнес мога да започна? ”, Вие сте на правилното място.

Независимо дали искате да увеличите доходите си или искате да станете предприемач на пълен работен ден , разгледайте нашия списък  с евтини и лесни за стартиране онлайн бизнеси. Смятаме, че това може да е първата стъпка към това да се превърнете в истински собственик на бизнес! 

 

Стартирайте Dropshipping бизнес

Ако искате да отворите онлайн магазин, но нямате продукти за продажба на модела на дропшипинг, може да е подходящ за вас.

В бизнеса с дропшипинг продавачът приема поръчки на клиенти, но не разполага със складови наличности и не притежава инвентар. Ето как работи:

 1. Клиентите правят поръчки във вашия онлайн магазин.
 2. Вашият магазин изпраща информацията за поръчката на вашия доставчик на дропшипинг.
 3. Вашият доставчик на дропшипинг подготвя и изпраща поръчките на вашите клиенти от ваше име.

Ключът към стартирането на успешен бизнес с дропшипинг е идентифицирането на продукт с голямо търсене и намирането на надежден доставчик.

Първото може да се направи със специални инструменти за проучване на продукти като Jungle Scout или Unicorn Smasher. И последното е лесно с Izrabotkanasait, тъй като можем да ви свържем с различни приложения за дропшипинг, с много доставчици по целия свят. Ето някои за проверка: Spocket , Syncee и  Wholesale2b .Можете да изберете доставчици по местоположение в Syncee.

Научете повече: Как да започнете бизнес: Ръководство стъпка по стъпка

 

Стартирайте Магазин за печат при поискване

Когато управлявате бизнес с  отпечатване при поискване (Print on demand), вие работите с доставчик, за да персонализирате обичайните продукти по ваш собствен дизайн, за да ги продавате на база поръчка под вашата марка.

Точно както при дропшипинга, красотата на притежаването на магазин за печат при поискване е, че не се занимавате директно с инвентара. Ето как работи:

 1. Изберете дизайн, който искате да отпечатате върху продукти (тениски, чаши, спално бельо, шапки, блузи и т.н.) и създайте онлайн магазин.
 2. Клиентите поръчват продукта с вашия дизайн от вашия онлайн магазин.
 3. Вашият магазин изпраща информацията за поръчката на вашия доставчик.
 4. Доставчикът отпечатва вашия дизайн върху продукт и го изпраща на клиента.

Помислете за стартиране на магазин за печат при поискване, ако:

 • Имате последователи и искате да създадете магазин за стоки (например, ако сте музикант, инфлуенсър или художник)
 • Притежавате дизайнерски умения или сте готови да отделите време, за да търсите красиви дизайни от други художници.

Можете да разгледате магазин за печат при поискване чрез Printful .

Печатните предложения предлагат над 260+ персонализирани продукта 

Научете повече: Продуктови снимки за онлайн магазин - Защо са толкова важни? 

 

Станете онлайн преподавател или продавайте онлайн курсове

Онлайн обучението непрекъснато нараства популярността си през последното десетилетие и броят на хората, които учат онлайн, се е увеличил значително поради пандемията. Докато децата и тийнейджърите свикнаха с дистанционното обучение, все повече възрастни се занимават с умения с различни онлайн курсове.

Едва ли хората ще забравят за онлайн обучението, когато пандемията отшуми (все пак е удобно!), Така че все още ще има търсене на онлайн преподаватели и онлайн курсове.

Ако не сте учител, но имате познания на експертно ниво в конкретна ниша, можете да предложите услугите си на тези, които биха искали да усвоят ново умение. Можете да давате уроци чрез Zoom или да създадете видео курс и да го продадете на вашия уебсайт. 

  

Предложете услуги за копирайтинг

Количеството съдържание, създадено онлайн, се увеличава всяка година и някой трябва да се грижи за всички тези публикации в блогове, публикации в социални медии, имейли, съдържание за сайтове и т.н.!

Копирайтингът е едно от уменията, които е лесно да се научи, така че дори и да не сте копирайтър, можете да овладеете това умение сравнително бързо с подходящата практика. И с много налични онлайн курсове (вижте, казахме ви, че са ценни!), Усъвършенстването на вашите умения няма да доведе до разбиване  - много курсове там са напълно безплатни.

Не забравяйте да  създадете  уебсайт, за да демонстрирате своя опит и да приемате поръчки. Не забравяйте да включите мостри от вашата работа и препоръки от доволни клиенти.

 

Продавайте домашна храна и напитки

Независимо дали сте фен на варенето на домашна комбуча или мечтаете да управлявате местна компания за кетъринг, тази идея за домашен бизнес може да бъде толкова проста или толкова сложна, колкото искате. Без значение какво имате предвид, започнете с изучаване на правилата и разпоредбите за продажба на храни онлайн .

Опциите за продажба на храни и напитки са ограничени само от вашия интерес, новаторски дух и въображение. Можете да продавате храна за специални поводи като торти за рожден ден, да продавате седмични планове за хранене, да предлагате безалкохолни напитки за партита или да създавате специални сладки за хора с алергии.

 

Стартирайте онлайн магазин за винтидж дрехи

Ако винаги сте имали нещо за модата, но не сте били сигурни в лансирането на собствено проектирано облекло, тази опция е чудесна алтернатива на обикновените бизнес идеи за мода и красота.

Популярността на винтидж и екосъзнателната мода се вписва добре с идеята за подбрана колекция от винтидж дрехи. Освен това, тази креативна бизнес идея не изисква огромен бюджет, тъй като можете да набавяте продуктите си от магазини 2-ра ръка.

Тази опция работи особено добре, ако търсите бизнес идеи за Instagram. Модата е една от най-популярните ниши в Instagram, така че помислете за продажбата на продуктите си там.

Можете също така да създадете реклами, в които клиенти могат директно да пазаруват в Instagram

 

Създавайте и продавайте DIY продукти

Търсите идеи за малък бизнес за тийнейджъри? Продажбата на ръчно изработени стоки е един от най-лесните начини за стартиране на малък бизнес: има много продукти, които можете да направите сами от евтини материали и без официално обучение.

Например, ако се интересувате от занаятчийски бизнес идеи, помислете за направата и продажбата на свещи, бележки, играчки за домашни любимци, сапун или чанти. Няма да отнеме много време, за да се научите как да ги правите и можете да намерите много уроци онлайн.

Не сте сигурни дали сте достатъчно хитър? Някои DIY продукти могат да бъдат направени от други стоки - например кошници за подаръци. В този случай всичко, от което се нуждаете, са красиви или уникални акценти и сте готови да продадете.

  

Продавайте цифрови продукти

Цифровите продукти имат огромно предимство пред физическите стоки: не е необходимо да управлявате инвентара и доставката, което прави управлението на бизнеса много по-лесно.

Не казваме, че трябва да създадете свой собствен софтуер за продажба, има много други цифрови продукти, които почти всеки може да направи! Например: рецепти за изтегляне, контролни списъци, уроци, разпечатки за дистанционно обучение, дизайни за бродерия или дори местни пътеводители.

 

Препродавайте продукти от местния бизнес

Подкрепата за местния бизнес се превърна в повече от тенденция през последната година. Клиентите са готови да адаптират своите навици за пазаруване, ако това може да помогне на малкия бизнес в техния район. Можете да задоволите търсенето, като създадете магазин с продукти на местни компании.

Например можете да създадете магазин за подаръци, който предлага букети, кошници за подаръци, шоколад и други продукти, произведени от местни занаятчии.

  

Стартирайте услуга за доставка на органични храни

Тази опция е чудесна, ако имате кола и във вашия район има ферми, които отглеждат биологична храна. Можете да си партнирате с тях, за да продавате селскостопански продукти на местни клиенти (още един начин за подкрепа на местния бизнес!)

С нашите онлайн магазини е лесно да организирате местна доставка:

 • попитайте клиентите за предпочитаната от тях дата и час при плащане
 • задайте както дневни, така и часови интервали за това кога сте на разположение за доставка на поръчки
 • вземете предвид времето, необходимо за изготвяне на поръчка за доставка.

 

Превърнете вашата бизнес идея в реалност

Стартирането на собствен малък бизнес не винаги означава огромен бюджет или специално обучение - бизнес идеите, изброени в тази публикация в блога, доказват това.

Днешните онлайн технологии улесняват усвояването на нови умения и предоставят голямо разнообразие от инструменти за  начинаещи , които можете да използвате за стартиране на бизнес. Например с Opencart можете да онлайн магазин за вашия бизнес безплатно, без опит в технологиите.

Разбира се, ако желаете професионална изработка на онлайн магазин и съвети при стартирането на онлайн бизнес, не се колебайте да се свържете с нас! Ще ви помогнем! 

Онлайн Бизнес

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu