10 инструмента за спестяване на време за Фрийлансъри

10 инструмента за спестяване на време за Фрийлансъри

Ако сте на свободна практика, знаете, че времето е пари. И ако има нещо, от което всички можем да използваме повече, време е. Така че в тази статия ще споделим някои инструменти, които да ви помогнат да спестите време и да бъдете по-продуктивни. 

Като фрийлансър е важно да се научите как да управлявате времето си ефективно. Жонглирането на работа с други отговорности може да бъде трудно, но намирането на баланс, който работи за вас, е от решаващо значение. Управлението на времето ви ще ви помогне да спазвате крайните си срокове и да избягвате стреса. 

Има много инструменти и техники, които можете да използвате, за да ви помогнат с управлението на времето. Повечето статии предлагат използването на инструменти за проследяване на времето, но ние ще ви покажем как да спестите време за създаване на презентации, попълване на вашите данъци и дори търсене на нечий имейл.

Независимо дали търсите инструменти, които да улеснят работата ви или по-добър начин да управлявате времето си - прочетете тези спестяващи време инструменти могат да променят живота ви. 

 

1. Timely

Ако търсите начин да следите времето си, погледнете Timely . Това е инструмент, който ви помага да следите колко време отделяте за задачи. По този начин можете да видите къде прекарвате най-много време и къде можете да управлявате времето си по-добре. Можете също да зададете крайни срокове и напомняния и да видите колко време ви остава през деня.

Освен това можете да използвате Timely и за фактуриране. Това е чудесен начин да следите работата си и да сте сигурни, че получавате заплащане за часовете си. 

 

2. Notion

Notion е инструмент за водене на бележки и организиране на вашите мисли. Той е идеален, когато трябва да обмислите идеи или да си водите бележки по проект. Освен това Notion може да ви помогне да проследявате вашите идеи и списъци със задачи. Можете да създавате страници и документи за всеки проект и да добавяте задачи, бележки и файлове. Това е отличен начин да останете организирани и в крак с работата си. 

Освен това с Notion можете да създадете проста база данни за Time View и да проследявате времето, като я използвате. Този метод се основава на блокиране на времето; това е техника за управление на времето, която фрийлансърите могат да използват за увеличаване на производителността. Това включва определяне на конкретни часове за определени задачи и след това работа по тези задачи през тези времена. Това може да помогне за избягване на разсейването и да гарантира, че основните задачи са изпълнени.

 

3. Boomerang за Gmail

Boomerang е инструмент, който може да ви помогне да спестите време. Това е приложение, което можете да използвате, за да планирате имейли и да настройвате напомняния по имейл. Така няма да забравите да свършите нещо важно. Това е отличен инструмент, за да сте в крак с работата си и да останете организирани. 

Boomerang е чудесен начин да сте в крак с вашата имейл кореспонденция и да гарантирате, че изпращате съобщения, когато е най-удобно за получателя.

 

4. Expensify

Прекарвате ли много време в проследяване на разходите си? Ако е така, Expensify може да ви помогне да спестите време. Това е инструмент, който ви позволява да проследявате разходите си и да получавате възстановяване. По този начин няма да се налага да губите време да проследявате сами разходите си. 

Това е чудесен начин да сте в крак с финансите си и да сте сигурни, че получавате заплащане за работата си. Просто синхронизирайте кредитната си карта с инструмента, за да проследявате плащанията си и да създавате отчет за разходите. Освен това Expensify може да ви помогне да попълните данъците си.

 

5. Otter AI

Otter AI е приложение за транскрипция и водене на бележки, което може да ви помогне да спестите време. Той е идеален за запис на срещи, лекции и телефонни разговори. Можете също да го използвате, за да си водите бележки. Otter AI автоматично ще транскрибира аудиото в текст, така че да можете да прочетете казаното. Това е чудесен начин да спестите време и да бъдете по-продуктивни. 

Инструментът ще бъде полезен не само за фрийлансъри, но и за студенти. С автоматизирани бележки и аудио транскрипция никога няма да загубите нито дума от среща или да забравите важни подробности. Otter също създава надписи в реално време, които можете да маркирате, коментирате и дори да вмъквате изображения. Край на писането на ръка по време на срещи или лекции. Много хора признават, че Otter променя играта и спестява време, ако имате много срещи през деня.

 

6. Todoist

Ако търсите приложение, което ви позволява да следите списъка си със задачи, това е Todoist . Инструментът е перфектен, когато трябва да останете организирани и в крак с работата си. Можете да го използвате, за да проследявате задачите си, да си поставяте цели и да получавате напомняния. В допълнение, това е чудесен начин да се уверите, че спазвате крайните си срокове. 

 

7. Xtensio

Xtensio е облачна платформа, която позволява на потребителите да създават, споделят и да си сътрудничат върху бизнес документи. Той предлага широка гама от шаблони и функции, включително добавяне на персонализирани джаджи и сътрудничество с други потребители в реално време.

Xtensio е достъпна опция за малки фирми и фрийлансъри, които трябва да създават професионално изглеждащи документи с ограничен бюджет.

 

8. Tomighty

Управлението на времето е от жизненоважно значение за фрийлансърите, защото ние трябва да сме собствени шефове и да гарантираме, че работата ще бъде свършена. Един чудесен начин да управлявате времето си е с техниката Pomodoro. Тази техника разделя работния ви ден на 25-минутни интервали с 5-минутни почивки между тях. Това е чудесен начин да останете фокусирани и да сте в крак с работата си. 

Ако търсите инструмент, който да ви помогне с техниката Pomodoro, опитайте Tomighty . Можете да използвате безплатен настолен таймер, за да измервате интервалите си. Той е прост и лесен за използване, което е чудесно, когато се опитвате да се съсредоточите върху работата си. Приложението е достъпно за Mac и Windows.

 

9. Pocket

Pocket е удобен за запазване на статии и видеоклипове за четене или гледане по-късно. Идеален е, когато трябва да запазите нещо за по-късно, но нямате време да го прочетете или гледате веднага. 

Например, ако намерите интересна статия по средата на работния си ден, запазете я в Pocket и се върнете към нея по-късно, когато сте свободни. Освен това можете да изтеглите приложение и да запазите съдържание, за да го имате под ръка по всяко време.

 

10. StayFocusd

StayFocusd е приложение за продуктивност, което ви помага да останете фокусирани върху работата си. Тя ви позволява да блокирате уебсайтове, които смятате за разсейващи или губещи време. 

Например, да предположим, че трябва да работите по проект, но продължавате да се разсейвате от известията във Facebook или Instagram. В такъв случай можете да добавите Facebook към списъка си с блокирани уебсайтове в StayFocusd. Можете да изтеглите и инсталирате това разширение за браузър във вашия Chrome за нула време.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас още сега..

Please type your full name.
Invalid email address.
Моля, изберете дата, на която да се свържем с вас.
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu