10 най-популярни уебсайта, които използват Joomla

10 най-популярни уебсайта, които използват Joomla

Joomla е много популярна система за управление на съдържанието (CMS), която осигурява най-доброто от двата свята, т.е. лекота на използване и гъвкавост.

В момента Джумла притежава над 6,1% от всички уебсайтове. Докато Joomla бавно намалява популярността си, тя все още ще остане една от най-добрите CMS. Джмла се намира между WordPress - на първата позиция - и Drupal - на третата позиция - по отношение на популярността. Има много популярни сайтове, които са изградени на Joomla и в тази публикация ще представя 10 от най-добрите уебсайтове, базирани на Joomla.

Харвардския университет


Харвард е един от най-престижните университети в света, а също и един от най-старите в САЩ. Построен е през 1986г.

Това е доказателство за възможностите на Joomla да е хоствал уебсайта на Харвардския университет от доста дълго време.

Уебсайт: https://gsas.harvard.edu/

 

IKEA


IKEA е известен готов за продажба мебелен магазин, използващ уебсайтове на Joomla. Базиран извън Швеция, той има клонове по целия свят и мебелите му се считат за най-високо качество. Като един от най-добрите производители на мебели, той изисква мощта на най-добрата CMS платформа. И не е изненадващо, че е избрал не друг, а най-добрите CMS за работата, Joomla!

Уебсайт: https://www.ikea.com/

 

LINUX


Linux.com е центърът на информация, свързана с документация за Linux, софтуер, технически въпроси и насоки, свързани с платформи за настолни компютри, лаптопи, мобилни устройства и нетбуци. Той има персонализиран шаблон, изграден с Joomla версия 1.5. Той използва няколко разширения за уебсайтове на Joomla като слайдшоу Frontpage и отговори на общността. Слайдшоуто на Frontpage позволява на посетителите да преглеждат най-новата информация и новини в центъра на страницата, докато разширението Community Answers дава възможност на екипа на Linux бързо да намира въпроси в различни категории от потребители и посетители на Linux и да им отговаря едновременно.

Уебсайт: https://www.linux.com/

 

Lipton Ice Tea

 

Уебсайтът на Lipton Ice Tea е портфолио, посветено на продуктите на Lipton, което използва уеб сайтове на Joomla. Той представя различни различни вкусове и подчертава някои популярни рецепти, направени с него. Lipton принадлежи на Unilever и се предлага в около 40 държави.

Уебсайт: http://www.liptonicetea.com/EN-Global/

 

The Fashion Spot

 

Този уебсайт е онлайн общност за модни личности, която включва творби на различни фотографи, дизайнери, модни експерти и модели.

Когато Fashion Spot търсеше CMS, те разчитаха на Joomla поради лесните възможности за персонализиране. Неговият шаблон Joomla е проектиран от AtomicOnline и използва само едно разширение, Frontpage Slideshow, което разкрива последните новини, най-горещите клюки и модерни неща, които посетителите обичат да проверяват.

Уебсайт: http://www.thefashionspot.com/

 

Холидей Ин - Holiday Inn


Holiday Inn е американска марка хотели, собственост на Великобритания, и дъщерно дружество на InterContinental Hotels Group с над 1145 активни хотели в света. Уебсайтът му има ясен и елегантен дизайн и е много лесен за очите. И познайте кой го захранва? Joomla. Да, уебсайтът на хотела се захранва от платформата за управление на уебсайтове Joomla.

Уебсайт: https://www.holidayinn.com

 

The Hill


The Hill е конгресен онлайн вестник, който публикува доклади и новини за сесиите на Конгреса. Изграден е с помощта на Joomla версия 1.5 и има персонализиран шаблон. Той включва видеоклипове, новини и блогове по добре представен начин. Понастоящем използва само едно разширение на Joomla, наречено Disqus comment, което позволява на читателите му да коментират уеб страница с лекота.

Уебсайт: http://thehill.com/

 

Регионален информационен център на ООН за Западна Европа


Регионалният информационен център на ООН за Западна Европа (UNRIC) е правителствена организация, обслужваща Европа, като предоставя документация и правна информация на страните в този регион. Уебсайтът му, Unric.org, има изчистен и елегантен дизайн с успокояващ ефект върху очите. Уебсайтът се захранва от платформата Joomla CMS.

Уебсайт: http://unric.org/en/

 

ITWire


iTWire е известен и добре проектиран уебсайт, който предоставя най-новите технологични новини и информация за професионалисти в индустрията. Голяма заслуга за неговата значимост има CMS, която го управлява, Joomla. Уебсайтът използва шаблон „Gridtwelve“, направен от Пол Хоскинг, известен още като Mail Caster. Той също така използва някои разширения на функциите на платформата на уебсайтове на Joomla, включително слайдшоу Lof Articles, което показва важни новини на началната страница и коментар Disqus, който позволява на посетителите да коментират новини и статии по техен избор.

Уебсайт: http://www.itwire.com/

 

Гугенхайм


Международно известен музей на изкуството и една от най-значимите архитектурни икони на 20-ти век, музеят Гугенхайм е жизненоважен културен център, образователен институт и сърцето на международна мрежа от музеи, наведнъж.

Уебсайтът на нейната фондация действа като портал, свързващ пет други музея. Проста лента с менюта в горната част на уебсайта позволява навигация между всички музеи. Той използва блог като редакционен формат и разширение JomComment, така че потребителите могат да се присъединят към онлайн дискусии, и двете задвижвани от Joomla.

Уебсайт: http://www.guggenheim.org/

 

Това бяха едни от най-добрите уебсайтове, които използват Joomla като своя система за управление на съдържанието. Ако искате и вие да имате професионален Джумла сайт, не се колебайте да се свържете с нас. 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu