25 цитата на Стив Джобс

25 цитата на Стив Джобс, които драстично ще променят мисленето ви

Независимо дали го намирате за противоречив или пророчески, покойният съосновател на Apple Стив Джобс със сигурност беше красноречив. Той докосна мнозина със своята страст и креативност за правене на красиви неща, а наследството му продължава да живее чрез компанията му и многото мотивационни мисли, които сподели със света. Ето 25 от най-популярните цитати на Стив Джобс за живота, лидерството и вършенето на наистина добра работа.

 

Известни цитати на Стив Джобс

1. „Хората, които са достатъчно луди, за да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят.“

2. „През последните 33 години се поглеждах в огледалото всяка сутрин и се питах:„ Ако днес беше последният ден от живота ми, бих ли искал да направя това, което ще направя днес? “ И когато отговорът е „Не“ твърде много дни подред, знам, че трябва да променя нещо. “

3. „Вашата работа ще запълни голяма част от живота ви и единственият начин да бъдете истински удовлетворени е да направите това, което смятате за страхотно. И единственият начин да свършите чудесна работа е да обичате това, което правите. Ако все още не сте го намерили, продължете да търсите. Не се отказвайте. Както при всички сърдечни въпроси, ще разберете, когато го намерите. "

4. „Винаги съм бил привлечен от по-революционните промени. Не знам защо. Защото са по-трудни. Те са много по-стресиращи емоционално. И обикновено преминавате през период, в който всички ви казват, че сте се провалили напълно. "

5. „Винаги си напомням, че ще умра някой ден, и това е най-добрият начин, за да избегна капана да си мисля, че има какво да загубя. Няма причина да не следваш сърцето си. ”

6. „Уволнението от Apple беше най-доброто нещо, което можеше да ми се случи. Тежестта на успеха беше заменена от лекотата да бъда отново начинаещ. Освободи ме да вляза в един от най-творческите периоди в живота си. "

7. „Наистина е трудно да се проектират продукти за фокус групи. Много пъти хората не знаят какво искат, докато не им покажете. “

Цитати на Стив Джобс за работа

8. „Гордея се с много от нещата, които не сме направили, както и с нещата, които сме направили. Иновацията е отказ от хиляди неща. "

9. „Вашата работа ще запълни голяма част от живота ви и единственият начин да бъдете истински удовлетворени е да направите това, което смятате за прекрасно. И единственият начин да свършите чудесна работа е да обичате това, което правите. Ако все още не сте го намерили, продължете да търсите. Не се отказвайте. Както при всички сърдечни въпроси, ще разберете, когато го намерите. "

10. „Качеството е по-важно от количеството. "

11. „Бъдете критерий за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която се очакват отлични постижения. "

12. „Моят модел за бизнес е„ Бийтълс “: Те бяха четирима момчета, които един на друг балансираха негативните си качества; те се балансираха помежду си. И общата сума беше по-голяма от сумата на частите. "

13. „Понякога, когато правите нововъведения, грешите. Най-добре е да ги приемете бързо и да продължите с подобряването на другите си иновации. "

Цитати на Стив Джобс за лидерството

14. „Не можете да навържете точките с гледане напред; можете да ги свържете само с поглед назад. Така че трябва да приемете, че точките по някакъв начин ще се свържат в бъдещето ви. Трябва да се доверите на нещо - на бог, съдбата, живота, кармата, каквото и да било. Този подход никога не ме е разочаровал и е направил всичко различно в живота ми. "

15. „Това беше една от моите мантри - фокус и простота. Простото може да бъде по-трудно, отколкото сложното; трябва да работите усилено, за да изчистите мисленето си, за да го направите просто. "

16. „Да бъда най-богатият човек на гробището няма значение за мен. Заспивайки вечерта, казвайки, че сме направили нещо прекрасно ... това е, което има значение за мен. "

17. „Убеден съм, че около половината от това, което разделя успешните предприемачи от неуспешните, е чисто постоянство.“

18. „Технологията е нищо. Важното е, че имате вяра в хората, че те са основно добри и умни и ако им дадете инструменти, те ще направят прекрасни неща с тях. “

19. „Иновацията прави разликата между лидер и последовател.“

Цитати на Стив Джобс за живота

20. „Любимите ми неща в живота не струват пари. Наистина е вярно, че най-ценният ресурс, който всички имаме, е времето. "

21. „Имайте смелостта да следвате сърцето и интуицията си. Те някак си знаят какво наистина трябва да стане. ”

22. „Понякога животът ще те удари в главата с тухла. Не губете вяра. "

23. „Вашето време е ограничено, така че не го губете, живеейки живота на някой друг. Не оставайте в капан на догмата - че трябва всички да ви харесват. Не позволявайте на шума от чуждото мнение да заглуши вашия вътрешен глас. И най-важното, имайте смелостта да следвате сърцето и интуицията си. "

24. „Нямаме шанс да направим толкова много неща, защото това е нашият живот - не можеш да направиш всичко. Животът е кратък и след това умираш.. Така че, по-добре да направим нещата, които ни харесват да ги правим добре.

25. „Искам да оставя следа във Вселената.

 

Маркетинг

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu