3 от най-добрите безплатни конструктори на уебсайтове

3 от най-добрите безплатни конструктори на уебсайтове

Представяме Ви 3 от най-добрите безплатни платформи за изграждане на сайт

01. IM Creator
Безплатен конструктор на уебсайтове за студенти, художници и организации с нестопанска цел.

Посетете сайта
+ Безплатен, неограничен хостинг за някои
+ Добър набор от шаблони
+ Функционалност на електронната търговия
- Трябва да кандидатствате за безплатен достъп

 

Основана от бивш служител на Wix, IM Creator предлага огромна гама от шаблони за уебсайтове в категории, вариращи от спорт и медицина до бизнес и академични среди. Използвайте един от тях, за да създадете уебсайта си или започнете с празна страница и създайте свой собствен дизайн; изборът е ваш.

Ще бъдем откровени: IM Creator не е толкова лесен за използване като, да речем, Wix или Weebly. Но предлага нещо, което тези уеб строители не правят. Студенти, художници и организации с нестопанска цел могат да кандидатстват за безплатен акаунт, с безплатен, неограничен хостинг, без реклами и възможности за електронна търговия. Трябва да предоставите писмено доказателство и да обясните защо имате нужда от уебсайт, но в замяна ще получите доста добра сделка, така че си струва усилията.

02. WordPress
Най-добрият конструктор на безплатни уеб сайтове с отворен код.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА
+ Добра документация
+ Фин контрол върху вашия сайт
- Голяма крива на обучение
- Хостингът не е безплатен

 

WordPress.org е проект с отворен код, който съществува от десетилетия и дава възможност на поколения хора да създават уебсайтове безплатно, въпреки че трябва да организирате името на домейна си и уеб хостинга отделно. От гледна точка на простотата, това е далеч от лесните интерфейси за плъзгане и пускане (drag and drop), предлагани от платените уебсайтове в нашия списък. Така че, ако сте нов в WordPress, ще отнеме известно време за овладяване.

Положителната страна обаче е, че ще имате обширен контрол върху това как изглежда и се чувства вашият уебсайт. И за да ви ускорим, има много добра документация, процъфтяваща световна общност и множество друга помощ, осеяна в мрежата.

03. Joomla!
Уеб конструктор с отворен код с безплатна опция за хостинг.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА
+ Безплатна възможност за хостинг
+ Високо ниво на контрол
+ Приятелска общност
- Голяма крива на обучение

 

Joomla! е подобно на WordPress: софтуер с отворен код, който можете да използвате, за да създадете свой собствен уебсайт, без да плащате и стотинка. Освен това, ако изградите сайта си чрез launch.joomla.org, можете дори да получите безплатен хостинг и безплатен домейн, завършващ на joomla.com. (Тази опция означава, че не е нужно да изтегляте нито софтуер.)

Joomla! не е толкова популярен като WordPress, който доминира в областта на софтуера с отворен код по целия свят. Но все още може да се похвали с оживена общност, а някои казват, че е по-приятелска и отворена. Подобно на WordPress, има голяма крива на обучение, така че не е за хора със слаби сърца, но ще можете да персонализирате уебсайта си според вашето желание и усещане. Вижте и нашите услуги за изработка на сайт.

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu