50 безплатни инструмента за разрастване на вашия малък бизнес

50 безплатни инструмента за разрастване на вашия малък бизнес

Като предприемач може да се почувствате малко изплащен и изолиран, особено в началото. Но благодарение на интернет не е нужно да правите бизнес сами. Има много безплатни инструменти онлайн, които могат да ви помогнат да развиете бизнеса си, както и безплатни пробни версии за онлайн продукти, които ще опростят вашите маркетингови и управленски процеси.

Разгледайте нашите 50 любими безплатни или безплатни пробни инструмента и ресурси, за да улесните ежедневието за разрастване на вашия бизнес.

Реклама

Разгласяването на вашия бизнес не трябва да е скъпо. Ето няколко безплатни места, за да започнете да разширявате дигиталната видимост на вашата марка.

1.  Google My Business

Най-използваната търсачка в света предлага на бизнеса безплатен профил, който да ви помогне да се свържете с клиентите си. Използвайте Google My Business, за да публикувате работно време, местоположение и информация за цените, както и да споделяте снимки и дори виртуална обиколка - всичко това след това ще се покаже за вашата аудитория в резултатите от търсенето с Google.

Бонус: Наличието на по-пълен профил в Google My Business може също да помогне за цялостното класиране на SEO на вашия уебсайт.

2.  Жълти страници

Не, нямаме предвид гигантските книги, на които си седял като дете, когато не си бил достатъчно висок, за да стигнеш до масата. YellowPages.com и приложението YellowPages са чудесен безплатен начин да помогнете на вашата аудитория да ви намери онлайн, както и да поканите и да отговорите на отзиви за вашия продукт или услуга.

3.  Yelp

Дори да не сте в Yelp, вашите клиенти може да говорят за вас там. Заявете своя безплатен бизнес профил в Yelp, за да публикувате снимки и бизнес информация, да видите какво казват клиентите за вас и да отговорите (учтиво, моля!) На вашите критици.

4. Foursquare за бизнес 

Вашите клиенти може вече да са включили вашия бизнес в FourSquare for Business и вече да говорят за вас онлайн - за щастие можете да влезете в разговора, като заявите бизнес профила си и незабавно взаимодействате с клиентите си. FourSquare за бизнеса е безплатен и незабавен начин да рекламирате пред широка аудитория и да взаимодействате с вашите клиенти, както и да уведомите аудиторията си за последните актуализации на вашия бизнес, като управлявате собствената си обява в приложението.

Анализ

Разширяването на дигиталното присъствие на вашата марка включва много време, усилия и инвестиции. След целия този принос трябва да знаете дали вашите усилия генерират резултатите, които търсите. Опитайте тези мощни инструменти за анализ, за ​​да наблюдавате онлайн трафика на вашата марка и да търсите начини за подобрение.

5.  Google Analytics

За да знаете доколко успешни са вашите маркетингови усилия при конвертиране на потенциални клиенти, първо трябва да знаете как и откъде вашата аудитория осъществява достъп до вашия уебсайт. Google предлага невероятни безплатни инструменти за анализ, които помагат на собствениците на малкия бизнес да определят какво работи във вашия маркетингов план и да получат информация за вашия уеб трафик.

6.  Маркетинг грейдър на Hubspot

Чудите ли се дали цялото време, енергия и пари, които инвестирате за маркетинг на вашия бизнес онлайн, дори работят? Използвайте безплатния инструмент за оценяване на Hubspot, за да разберете колко добре вашият блог, социални медии и други дигитални усилия генерират потенциални клиенти и да видите как се справяте с конкуренцията.

7.  Unbounce

Ако сте проверили статистиката си в Google Analytics и не ви харесва това, което виждате, Unbounce може да е в състояние да помогне. Регистрирайте се за 30-дневната им безплатна пробна версия, за да проектирате целеви страници, оптимизирани за увеличени реализации.

Блог

Маркетинговите експерти са съгласни, че маркетингът на съдържание - и по-специално блоговете - е абсолютно ключов за осведомеността на марката на малкия бизнес в дигиталната ера. Възползвайте се максимално от вашите усилия за блогове с няколко от любимите ни инструменти.

8. WordPress.org

Все още се приковаваме при мисълта, че златният стандарт за управление на блогове е абсолютно безплатен. Регистрирайте се за WordPress чрез вашата уеб хостинг услуга, за да създадете и управлявате красив блог за вашия бизнес. И с хиляди добавки на трети страни, които улесняват управлението на вашия уебсайт, предимствата на WordPress за дигитален маркетинг наистина никога не свършват.

9.  CoSchedule

За бизнеса с голямо присъствие в блога и множество членове на екипа, които пишат, редактират и публикуват съдържание, тази добавка за WordPress е с една дума страхотна. Планирайте съдържание месеци по-рано, уведомявайте авторите за предстоящи публикации и си сътрудничете безпроблемно в процеса на писане, редактиране и споделяне в социални мрежи - всичко това от една платформа. Безплатно за 14 дни. Ако много се занимавате с блогове, дотогава ще бъдете закачени.

Бизнес развитие

От планирането до финансирането до ежедневните управленски нужди, стартирането на малък бизнес включва стръмна крива на обучение. Възползвайте се от тези безплатни ресурси, за да придобиете необходимите знания, докато развивате бизнес идеята си в процъфтяващо предприятие.

10. SBA.gov

Търсенето онлайн за информация за развитието на вашата бизнес идея може да доведе до много противоречива информация. За директно бизнес обучение и съвети без дневен ред, започнете от уебсайта на администрацията за малкия бизнес в САЩ - SBA.gov . Тук можете да намерите информация за писане на бизнес планове, съвети за предприемачи и надеждна информация за това как да финансирате бизнеса си и др. Това е невероятен ресурс както за начинаещи, така и за ветерани предприемачи!

11. Местен център за развитие на малкия бизнес

Спонсорирани от SBA, центровете за развитие на малкия бизнес в Съединените щати са помогнали на хиляди предприемачи да стартират успешен бизнес чрез безплатно бизнес обучение, консултации и наставничество. Намерете местния си център тук и се обадете, за да поискате подкрепа от съветник на SBDC във вашия район. В България това са Българската банка за развитие или Еврофондовете. Поинтерсувайте се какво биха могли да ви предложат

12.  SCORE

Повече от 50 години сдружението с нестопанска цел SCORE предоставя възможности за образование и наставничество, за да помогне на малкия бизнес да започне да постига целите си за растеж. SCORE.org предоставя безплатни възможности за онлайн обучение, както и поверителни услуги за лично наставничество в цялата страна от доброволци предприемачи с дългогодишен опит в собствеността на бизнеса.

Бизнес планиране

Независимо дали започвате новия си бизнес или усъвършенствате съществуващия си бизнес модел, оставете тези безплатни инструменти да поемат водеща роля в процеса на вашето бизнес планиране.

13.  Bplans.com

Писането на план за нов бизнес не трябва да означава преоткриване на колелото. Разгледайте Bplans.com за примерни бизнес планове, представляващи почти всяка индустрия - от доставчици на храни до строителни компании и не само!

14.  Enloop

Дори и с примерен план в ръка, започването с празна дума с документ, за да напишете вашия бизнес план, е ужасно смущаващо. Използвайте Enloop, за да създадете лесно професионално изглеждащ бизнес план, пълен с 3-годишно отчитане на финансовите прогнози, и дори да получите безплатна оценка за бизнес план, за да помогнете за превръщането на вашия план от добър в голям.

Първият ви бизнес план е безплатен, с достъпни абонаментни цени за допълнителни планове и добавени функции.

Финансиране на бизнеса

Освен ако случайно не сте заможни, измислянето на начините за набиране на капитал може да бъде най-огромното предизвикателство, пред което ще се изправите като предприемач. Трябва ли да търсите инвеститори или да вземате назаем от банка или онлайн кредитор? Вижте тези безплатни ресурси, за да ви помогнат в стремежа ви да финансирате малкия си бизнес.

15.  AngelList

Независимо дали търсите инвеститори или наемате първите си служители, AngelList е вашият задължителен ресурс за набиране на стартиращи фирми. Стотици стартиращи компании са съчетани с ангелски инвеститори на сайта, спечелвайки така необходимия капитал, за да развият бизнеса си.

16.  Fundera

Ако прескачате инвеститорите и тръгвате по заемния път, за да финансирате бизнеса си , Fundera е онлайн магазин на едно гише, който ще ви свърже с подходящия бизнес заем за вашите нужди. Помислете за това като за Kayak.com за бизнес заеми . Самата Fundera не финансира заеми, но ще работи с над 25 заемодатели, за да ви намери най-добрите възможни цени.

17.  Kickstarter

Искате ли да краудсорсирате вашето бизнес финансиране, без да раздавате собствен капитал? Стартирайте кампания за финансиране с Kickstarter : безплатна платформа за краудфандинг, която ви помага да наемете микродонори за вашия бизнес. Можете да стимулирате своите дарители с бъдещи продукти или подаръци по ваш избор и Kickstarter ще вземе малък процент само ако кампанията Ви е напълно финансирана.

18.  StreetShares

Разкажете историята си и вземете заем за вашия бизнес. StreetShares е безплатен онлайн пазар, който ще ви свърже с равностойни заемодатели за финансиране на малък бизнес. Вместо да разчитате само на кредитната си история, можете да попълните бързото заявление на StreetShares и да наемете заемодатели, като споделите историята си и демонстрирате стойността на вашата бизнес идея.

Дизайн

С изобилието от безплатни инструменти онлайн създаването на професионално и визуално зашеметяващо дигитално присъствие никога не е било по-лесно. Вижте тези безплатни инструменти, за да генерирате силно въздействащи бонбони за вашата марка.

19.  Canva

Искате външния вид на професионално проектирана графика за вашия блог или маркетингови материали без разходи или опит? Canva ще бъде вашият нов най-добър приятел. Използвайте предварително форматирани шаблони, за да създавате банери в социалните медии, графики в блогове, маркетингови флаери и много други. Безплатно и идиотично доказателство, Canva ще направи вашите аматьорски , безбюджетни маркетингови усилия и ще ви накара да изглеждате като опитен професионалист.

20.  Pablo

Ако само мисълта за графичен дизайн ви кара да се потите, Pablo by Buffer е чудесно място да започнете. Направете вашите социални медии да се открояват с красиви изображения, създадени от вашия текст за по-малко от 30 секунди. Дори баба ти може да направи това. Обещаваме.

21.  Piktochart

Виждате онези невероятни инфографики, които бръмчат във вашата емисия в Twitter, и си мислите, че „това трябва да е отнело часове на обучен графичен дизайнер“. Но знаехте ли, че можете да създадете подобно инфографика с голямо въздействие за вашия бизнес, безплатно? Piktochart предлага красиви шаблони и лесни за използване инструменти, които дори недизайнерите могат да използват, за да обменят информация по визуално убедителен начин.

Електронна поща

Повече от всичко друго да си собственик на бизнес включва много имейли. За вземане на решения, комуникация с персонала, маркетинг на клиенти и други - вероятно живеете и умирате от входящата си поща. Вижте тези безплатни инструменти за електронна поща, за да направите живота си по имейл малко по-управляем.

22.  Gmail

Обадете ни се предубедени, но без колебание ще заявим, че Gmail е най-доброто, което има в комуникацията по имейл. Независимо дали използвате стандартен безплатен акаунт в Gmail или сте свързали Gmail с вашия бизнес имейл акаунт, не можете да победите лесната за използване организация на Gmail за архивиране и управление на входящата поща.

23.  Boomerang

Имате брилянтна идея посред нощ, но не искате да взривите пощенската кутия на вашия екип до сутринта? Или трябва да проследите имейл след седмица, но се нуждаете от напомняне, за да го направите? Тази страхотна добавка на Gmail на трета страна за насрочени изпращащи и последващи напомняния ще ви помогне да възстановите малко баланс в имейла си.

Безплатно за първите 10 планирани съобщения на месец. Номинален абонамент за неограничени съобщения и допълнителни функции.

24. Организатор от OtherInbox

Организаторът прави точно това, което подсказва името му - организира вашата пощенска кутия. След като бъде добавен към вашия имейл, той автоматично ще сортира стотиците промоционални имейли, разписки и бюлетини в избраните от вас папки. Проектиран да приоритизира най-важните имейли и да ги държи сигурно в горната част на входящата ви поща, Organizer е най-добрата спестяваща време за тези, чиито пощенски кутии са вечно пълнени. Тъй като тези промоционални имейли и касови бележки могат да станат „извън полезрението, извън ума“, след като не запълнят входящата ви поща докрай, Организаторсъщо изпраща имейл „Daily Digest“, за да ви уведоми точно кои имейли са подадени в кои папки. По този начин можете да наблюдавате какво идва във входящата ви поща, без да жертвате времето за реално пресяване на всяка папка, като същевременно се фокусирате върху имейлите, които са най-критични за вас.

25.  MailChimp

Ако сте малък предприемач, който е нов в играта за имейл маркетинг, не можете да победите MailChimp за красиво и лесно за създаване на насипно съдържание бюлетин. Изпращайте до 12 000 имейла до 2000 абонати абсолютно безплатно. Вашите потенциални клиенти ще харесат красивото съдържание във входящата си поща и ще ви харесат страхотните функции на MailChimp, включително красиви шаблони, разширени анализи, лесна персонализация с едно щракване и др. Постоянният контакт е друга опция, която много собственици на малък бизнес се опитват. Той може да е малко по-скъп от Mailchimp, но печели от гледна точка на поддръжката на клиентите, тъй като Mailchimp разчита основно на електронната поща и тяхната стабилна база от знания за самообслужване и постоянен контакт има чат, телефон или имейл.

 

26.  Unroll.me

Колко време прекарвате всеки ден, за да се разсейвате от случайна нежелана поща, затрупана във входящата ви поща? И дори да не говорим за главоболието от превъртането до дъното на всички тези имейли за малкия бутон за отписване, последвано от сложно пътуване с вина, преди най-накрая да можете да кажете „довиждане“.

Просто кажете „не“ на бъркотията на входящата кутия с Unroll.me . Отпишете се от това, от което не се нуждаете, и превъртете останалото в веднъж дневно обобщение на всичките си абонаменти за бюлетини. Що се отнася до спестяването на време, това може да е най-добрият безплатен инструмент в нашия списък.

Вътрешни комуникации

Независимо дали работите с разпределен екип или просто пътувате много за бизнес, тези комуникационни инструменти ще ви помогнат да поддържате връзка с екипажа си, където и да се намирате.

27.  Skype

Първата (и може би все още най-добрата) услуга за интернет разговори, Skype е стандартът за видеоконферентни връзки между компютри, както и за базирани на wifi разговори между мобилни устройства по целия свят. Ако имате нужда от тази лична лична връзка със служители или клиенти от далеч, безплатната видеоконференция между акаунти в Skype е идеалният инструмент за използване.

28.  Slack

Между акаунтите в социалните медии, имейлите, текстовите съобщения, инструментите за чат и много други, множеството начини, по които членовете на екипа комуникират, могат да се объркат и да оставят място за комуникации да се загубят при разбъркването. Използвайте Slack, за да управлявате разговори с членовете на вашия екип на различни устройства и акаунти на една платформа. Така че можете да изпратите имейл, да получите отговор по текст и да продължите с туитване - и никой не пропуска ритъм.

29.  Sococo

С всички предимства на физическата офис среда без допълнителни разходи, Sococo е сбъдната мечта за разпределени екипи. Просто влезте във виртуалния си офис, за да видите кой работи, комуникирайте с колеги чрез текстов, аудио или видео чат с едно щракване на мишката и провеждайте конферентни разговори направо от вашия офис. Опитайте безплатния стартов план на Sococo и ще бъдете привързани към усещането да работите в общността, независимо къде се намирате.

Правна

Адвокатите са скъпи. Ако сте чисто нов бизнес, разходите за наемане на професионалист, който да създаде основни правни документи, могат да провалят банката.

30.  Docracy

От трудови договори до основни споразумения за услуги, колекцията от правни документи на Docra с отворен код може да ви спести хиляди долари от адвокатски хонорар. Разбира се, вие ще искате тези документи да бъдат прегледани от професионалист веднага щом можете да си го позволите, но използването на Docracy със сигурност е стъпка над липсата на договор.

Бонус: Docracy предлага и безплатно цифрово подписване на правни документи, заменяйки скъпи абонаментни услуги за подписване на клиентски договори.

В България може да ползвате услугите на Advokatami

Управление на финанси

От приемането на кредитни карти до проследяването на разходите до проследяването на времето и заплатите, Интернет е пълен с невероятни ресурси за управление на финансите на вашата компания с минимално главоболие. Но как ще разберете какво работи? Вижте безплатните пробни версии за тези страхотни инструменти, за да намерите работния процес за управление на парите, който отговаря на вашите бизнес нужди.

31.  Expensify

Всеки служител с опит в попълването на традиционни отчети за разходите знае каква болка може да бъде. И администраторите знаят колко време се губи, проследявайки служителите за разписки или друга информация. С Expensify можете да опростите процеса на отчитане на разходите с интелигентно сканиране на касови бележки, лесно мобилно проследяване на разходите и опции за възстановяване с едно щракване. Expensify предлага винаги безплатен основен план, плюс безплатна 30-дневна пробна версия за екипни и корпоративни планове с всички свирки и камбани.

32.  Paypal

Не приемате ли онлайн плащания, задържащи бизнеса ви от растеж? Paypal предлага лесни онлайн транзакции с кредитни и дебитни карти, както и периодични плащания без разходи за регистрация и без директна такса.

33.  TSheets

Ако бизнесът ви се разраства и наемате почасови служители, бързо ще откриете, че проследяването на времето, прекарано в работа, се чувства по-трудно, отколкото би трябвало да бъде. Въведете TSheets , GPS наблюдавано приложение, което позволява на служителите да проследяват времето директно от мобилните си телефони и да обобщава отчети от времеви карти от всеки член на вашия екип, без да изискват от вас никакви усилия. Вижте тази страхотна услуга с 14-дневен безплатен пробен период.

34.  ZenPayroll

След като сте проследили времето на служителите си, все още съществува въпросът всички да бъдат платени. ZenPayroll опростява процеса на заплащане, като предоставя на служителите онлайн достъп до портала за актуализиране на информацията им и ви позволява да стартирате седмично, двуседмично или месечно изплащане на заплати за целия си екип само с няколко щраквания на мишката. Започнете с безплатен двумесечен пробен период.

Производителност

Имате големи идеи, имате бизнес план, вашата компания е финансирана, дори имате невероятни графики за вашите маркетингови усилия! Но за да поддържате бизнеса си на повърхността всеки ден, това, от което се нуждаете, е просто да свършите нещата. Изпробвайте нашите любими безплатни инструменти за повишаване на производителността, за да придвижите бизнеса си напред.

35.  Evernote

Много заети, предприемачи в движение предприемачи се кълнат в Evernote за проследяване на мисли, планове и идеи, където и да се намират. Безплатният план на приложението ви позволява да изрязвате съдържание от мрежата, да създавате свои собствени бележки, да споделяте с приятели и да коментирате документи заедно. И с безпроблемна интеграция на всички ваши устройства, можете да работите отвсякъде, без да пропускате ритъма.

36.  Google Drive

Досега забелязахте ли, че сме малко обсебени от Google? И това може да е един от любимите ни. Google Drive ви предлага почти всички същите предимства на Microsoft Office, но достъпен отвсякъде, където имате онлайн достъп. Сътрудничайте по документи с колеги, проследявайте промените в електронните таблици, докато редактирате, и споделяйте бързо с клиенти, без изобщо да чакате качвания или да се притеснявате за инсталиране на съвместим софтуер - всичко безплатно. Google Drive, какво бихме направили без вас?

37. Pilcro

Имате ли нужда от инструмент за управление на марката за вашия бизнес? Този може да побере сметката. Pilcro ви позволява да съхранявате всичките си активи на марката (мислите за логотипи, цветове на марки, шрифтове и т.н.) в споделено онлайн пространство. По този начин целият ви екип може лесно и бързо да осъществи достъп до най-новите версии на активите на вашия бизнес. Това е особено удобно, ако наемате дизайнери на свободна практика.

Планиране

С нарастващ брой клиенти и членове на екипа, които трябва да обмислите, проследяването кой какво прави кога може да бъде болка. Независимо дали планирате конферентни разговори, срещи или работни смени, изпробвайте тези страхотни инструменти за рационализиране на процеса, спестявайки ви време и мозъчни клетки за по-големи и по-добри неща.

38.  Doodle

Кажете „никога повече“ на главоболието при опитите да координирате среща, вечеря или друго събитие с множество страни, които използват различни - дори (аха!) Нецифрови - календарни платформи. Вместо това използвайте Doodle, за да изпратите бърза анкета с налични опции за дата и час. Прескачайте напред и назад, оставете всички да гласуват и помислете за срещата си насрочена!

39.  When I Work

Ръцете нашия любим инструмент за фирми с работници на смени от всякакъв вид. Вместо безкрайни имейли, лепкави бележки и телефонни обаждания за организиране на вашия седмичен или месечен календар на смяната, Когато работя, ще следи за наличността на служителите, ще създава балансиран график за смяна, ще уведомява служителите, когато работят, и ще им позволява да търгуват на смени с членовете на екипа. Всичко, което трябва да направите, е да зададете вашите изисквания и да одобрите окончателния график.

Регистрирайте се за 30-дневния безплатен пробен период. Вероятно ще откриете, че времето, което спестявате при планиране на служители чрез „Когато работя“, струва всяка стотинка от номиналния месечен абонамент.

40.  YouCanBook.me

Консултанти, терапевти, стилисти на салони, адвокати и други доставчици на услуги за един час се кълнат в YouCanBook.me за бързо и лесно планиране на клиенти. Интегрирайте този инструмент с вашия бизнес уебсайт, за да позволите на клиентите да резервират услуги онлайн. Можете да зададете предпочитания и продължителност на сесиите за различни услуги, а приложението се интегрира директно с вашия Google Календар, за да заобиколи автоматично всички срещи или конфликти при планиране, които могат да възникнат.

И стига да нямате нищо против минималното брандиране „задвижвано от YCB“, стандартната услуга за планиране винаги е БЕЗПЛАТНА!

Социална медия

Всеки собственик на бизнес знае, че трябва да сте в социалните медии. Но действителното проследяване на стратегията за социални медии е съвсем друг въпрос. Опитайте тези страхотни безплатни инструменти, за да рационализирате процеса си и да увеличите максимално възвръщаемостта на инвестициите си в социалните медии.

41.  Hootsuite

Публикуването на отделни съобщения в социалните медии в реално време е изтичане на времето и рецепта за ниска ангажираност. Като се регистрирате за Hootsuite , можете да управлявате множество социални профили от едно табло. Планирайте публикации, проследявайте споменавания, ангажирайте се с последователи и измервайте ефективността на вашето съдържание в социалните медии, без никакви разходи. Това е инструментът за поддържане на вашите акаунти в социалните медии в една линия.

42.  ManageFlitter

Ако Twitter е голяма част от развитието на вашата марка, ManageFlitter е страхотен инструмент за подобряване на вашите резултати. Прекратявайте следенето на неактивни акаунти, проследявайте полезни анализи и стимулирайте съответните последователи с безплатния ограничен план на ManageFlitter.

43. Instasize

Ако управлявате акаунти в социалните медии за вашия малък бизнес, знаете трудността на редактирането на мобилни устройства за различни приложения. С InstaSize можете лесно да форматирате и редактирате видеоклипове и снимки за Instagram, Twitter, YouTube и други. Приложението ви позволява да добавяте текст и филтри, да ретуширате лица и да създавате колажи, които ще направят вашия бизнес да се откроява.

Стокови изображения

Красивите изображения са от съществено значение, за да накарате вашата марка да се открои онлайн. Но ако не сте професионален фотограф и продуктът ви не е визуално привлекателен, как можете да използвате изображения в маркетинговите си усилия? Опитайте този сайт за безплатни изображения, за да търсите изображения, които да използвате във вашия блог, социални медии и други маркетингови материали.

44.  Flickr

Този генериран от потребителя сайт за споделяне на снимки има огромен набор от изображения, достъпни безплатно със или без приписване. Разгледайте раздела за творчески общности на Flickr и прочетете условията за използване, за да се уверите, че използването на снимките ви се увеличава и увеличава.

45.  Безплатни изображения

Страхотен ресурс за стокови изображения, свързани с бизнеса, FreeImages е любимата отметка на маркетинг на съдържание за бързи общи блогове или графики в социалните медии.

46.  Pixabay

Ако се чувствате отегчени от типичния набор от безплатни изображения онлайн, Pixabay е чудесен ресурс за разклащане на нещата. Изображенията тук имат малко по-инди усещане в сравнение с по-общото настроение на традиционните стокови изображения.

47.  Unsplash

Въпреки че изборът е по-малък от повечето, Unsplash е страхотен ресурс за стокови изображения, които не се чувстват като стокови изображения. Актуализирана на всеки 10 дни, колекцията на този сайт е безплатна за използване, атрибутивните изображения няма да се чувстват като топла прегръдка, създавайки онази лична връзка с вашата аудитория, която типичните стокови изображения не могат да достигнат напълно.

Съхранение и споделяне на файлове

Сложните компютърни мрежи и външните твърди дискове са толкова добри. Опитайте тези ресурси за съхранение в облак, за да споделяте файлове и да си сътрудничите по документи без чекмедже, пълно с USB кабели и петнадесет телефонни обаждания до братовчед ви, който работи в ИТ.

48.  Dropbox

Съвременните компании използват Dropbox, за да споделят файлове между служители и да си сътрудничат по документи от множество устройства. Запазете всичките си документи в облака, за да имате достъп отвсякъде и ги споделяйте чрез покани по имейл с колеги, клиенти, потенциални клиенти или който може да се нуждае от достъп. Вашите 1 GB данни винаги са безплатни, което за много малка организация може да е всичко, от което някога се нуждаете.

49.  Box

Друга услуга за споделяне на файлове и облачно съхранение, подобна на Dropbox. В Box можете да съхранявате до 10 GB данни безплатно, но ще трябва да платите за допълнителни потребители. Ако сте самостоятелен предприемач, който иска да се възползва максимално от безплатното съхранение в облак, Box може да е по-доброто решение за вашите нужди.

50.  Google Cloud

Ако вече използвате различни приложения на Google (което трябва; вижте по-горе), Google Cloud е очевиден избор за архивиране на файлове, документи, изображения и друго съдържание. Интегрирайте го безпроблемно с други приложения на Google, за да не губите следи от архивните си файлове.
Надяваме се нашият изчерпателен списък с ресурси да ви помогне да издигнете бизнеса си до нови висоти! Пропуснахме ли вашия безплатен бизнес инструмент или ресурс? Споделете вашите любими с нас в коментарите по-долу.

Онлайн Бизнес

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu