Inbound - Входящ маркетинг - защо вашият бизнес трябва да започне сега!

Inbound - Входящ маркетинг - защо вашият бизнес трябва да започне сега!

С входящите (Inbound) маркетингови концепции привличате вниманието към себе си - с наистина полезни теми. Предлагайки свежо, полезно СЪДЪРЖАНИЕ , вие активно привличате нови клиенти. Концепциите за входящ маркетинг са цялостни. Те включват вашия уебсайт, вашия блог и вашите социални медийни канали. Направете себе си популярми онлайн и предлагайте на читателите си реална добавена стойност под формата на съдържание. Убедете се не само с правилните аргументи за покупка, но и с реални съвети, съвети и важни теми за вашата оферта и извън нея.

Ще помогнат и тези, които помагат - направете първата стъпка и помогнете първо на клиентите си. Точно това е огромното предимство на входящите в сравнение с изходящите. Кой не го знае: С изходящия маркетинг клиентът се чувства изтласкан, последват досадни последващи контакти и в крайна сметка по някакъв начин имате чувството, че трябва да купувате, вместо да искате. При входящите (Inbound) кампании е различно - тук си създавате име с клиентите си и естествено печелите доверието им. Вече можете да разберете от нас как точно работи това.

Бихме искали да ви предоставим няколко солидни аргумента защо inbound може да бъде нещо за вас:

ВХОДЯЩИ МАРКЕТИНГОВИ КАМПАНИИ

  • са измерими и увеличават ВЪЗВРЪЩАЕМОСТТА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ НА вашите маркетингови мерки
  • създават повече видимост чрез добавена стойност
  • насърчавайте укрепването на марката и позиционирането ви като експерт по темата
  • вземете потенциалните си клиенти с техните проблеми
  • непрекъснато изграждайте познанията си за клиентите
  • оптимизиране на взаимодействието между маркетинг и продажби

С практически инструменти за автоматизация като HubSpot , можете да оцените цялата информация. Просто използвайте този инструмент, за да ГЕНЕРИРАТЕ ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ и да разгледате този процес. Или: От Какво съдържание се интересуват вашите клиенти? Какви ежедневни проблеми имат?

И сега факти: Тъй като по -голямата част от всички решения за покупка се вземат емоционално при първия контакт с компанията, входящият (Inbound) маркетинг може значително да увеличи продажбите ви. Статистически продажбите са нараснали със 70 % през първите 12 месеца ! Тези, които предоставят важни теми, също ще бъдат възнаградени от Google и Co.!

Доверието създава добавена стойност, а недоверието го елиминира - това по принцип винаги е било така. Позиционирайки се като експерт, ще развиете ясно предимство. Защото само тези, които наистина обичат да бъдат посещавани в Интернет, могат да генерират органичен трафик.

Ако знаете как се справят вашите клиенти или какво ги вълнува, вие също ще съберете ценна информация за тях. Тъй като съдържанието, получено с входящ маркетинг, ви дава още по -добра представа за действителните нужди на вашата целева група.

ЕТО КАК РАБОТИ ВХОДЯЩИЯТ МАРКЕТИНГ ОТДОЛУ НАГОРЕ

Как да влезем и да спечелим клиенти?

Първо, входящият маркетингов процес е разделен на пет фази: анализконцепцияпроизводство, както и разпространение и оценка . Звучи сложно, нали? Но не е!

Първата стъпка в анализа е точно определяне на целта. Тук ще разберем за вас как точно изглежда вашата целева група. В тази фаза също се изследват теми, ключови думи и различни тежести. Затова ние събираме информация заедно с вас.

В концепцията е за идеи - по-специално: за развитието на идеи. Събираме идеи, например по отношение на ценностно предложение, тоналност или дизайн.

След това производството се свежда до целенасочено действие. Създаването на съдържание, целеви страници, бутони с подканваща фраза (CTA) и формуляри за изтегляне или контакт се проследяват тук.

След това действителното генериране се извършва по време на дистрибуцията . Публикуването на съдържание, автоматизация на маркетинга, както и обхват, мониторинг и оптимизация (включително SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ) са на преден план тук.

След това оценката служи за наблюдение на успеха. Преглеждаме всички предприети мерки, за да видим дали те действително са увенчани с успех. На обикновен български език това означава, че всички процеси, които служат за привличане на нови клиенти, се анализират отново и след това се оценяват.

ДОСТАВЯНЕ НА ПЪТУВАНЕ (Customer Journey) НА КЛИЕНТИ И ВХОДЯЩ МАРКЕТИНГ

ПЪТУВАНЕ НА КЛИЕНТИ (Customer Journey) ? Какво означава това? Този тенденционен термин описва пътуването на вашия клиент- от първия контакт до реалната покупка. Разбира се, това пътуване включва разнообразие от различни спирки - можете да използвате входящи стратегии, за да направите това във ваша полза. И не само това! Също така събирате ценна информация за клиентите по време на процеса. Освен всичко друго, това ви помага да разберете от кои продукти или услуги наистина се нуждаят вашите клиенти. Именно поради тези причини входящите маркетингови стратегии представляват изпитаните средства на бъдещето, защото входящият означава и малко повече алтруизъм. На първо място, безкористно помагайте на потенциалните си клиенти чрез съдържание, видеоклипове или друга помощ. Във втората стъпка вие се възползвате от възможни решения за покупка, а по-късно и от лоялността на ново спечеления клиент. На този етап има чисто психологически предимства на входящите маркетингови стратегии. Разбира се има още!

Чисто техническите предимства също са впечатляващи! Входящите маркетингови стратегии могат в идеалния случай да се комбинират с процеси на автоматизация на маркетинга или ПРОГРАМНА РЕКЛАМА . Това спестява време, ресурси, нерви и в крайна сметка пари.

КАТО ВХОДЯЩА МАРКЕТИНГОВА АГЕНЦИЯ, НИЕ ОБИЧАМЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА

Като професионална и опитна агенция за входящ маркетинг, ние ви предлагаме концептуална, съдържателна и техническа поддръжка по време на целия входящ маркетингов процес и пътуването на клиента. Ние предоставяме на компании от всякакъв мащаб нашия опит в създаването на уебсайтове, целеви страници и целия процес на онлайн продажби.

Като партньор на HubSpot, ние също така ви предоставяме достъп до ефективни инструменти за анализ, инструменти за контрол и инструменти за автоматизация за повишаване на ефективността. Освен това, разбира се, ние сме на ваша страна с инструменти, свързани със съдържанието, под формата на създаване на съдържание и SEO оптимизация.

Очакваме Вашия интерес и се свържете с нас!

Маркетинг

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu