Joomla хостинг. Какъв хостинг е подходящ за сайтове на Joomla

Joomla хостинг. Какъв хостинг е подходящ за сайтове на Joomla

Joomla е чудесен избор да започнете пътуването си в света на интернет. Joomla е лесна за използване система за управление на съдържанието. С тази CMS с отворен код и нашия безплатен Joomla хостинг можете да създадете свой собствен безплатен хостван Joomla сайт.

Минималните изисквания към сървъра на Joomla 3.x с един поглед:

  • PHP 5.3.x или по -нова
  • MySQL 5.1 или по -нова версия
  • Apache 2.0 или по -нова версия

Какво е уеб хостинг?

Уеб хостингът е необходимост за всеки уебсайт - това е физическото местоположение на вашия уебсайт в интернет, онлайн център за съхранение, който съхранява информацията, изображенията, видеоклиповете и друго съдържание, което вашият уебсайт включва. Доставчиците на уеб хостинг услуги поддържат сървъра, който съхранява данните, свързани с вашия уебсайт, а също така управляват технологията, която свързва вашия уебсайт с интернет.

За да може уебсайт да бъде пуснат на живо, той трябва да бъде локализиран, тоест хостван на уеб сървър. Купувайки хостинг план от всяка уеб хостинг компания, вие наемате място само от техния уеб сървър. Когато някой реши да посети вашия уебсайт, като въведе името на вашия домейн, той ще бъде насочен към вашия уебсайт.

Ако използвате услугите на доставчик на уеб хост, всички аспекти на бекенда се управляват от последния, включително ремонт и поддръжка на сървъра. Като цяло уеб хостинг компания е там, за да улесни живота, като казва на уеб администраторите от много проблеми.

Видове хостинг

Споделен хостинг: Споделеният хостинг е като стая за сътрудничество, където наемате маса и започвате работа. Можете да намерите други стартиращи фирми на същия етаж, споделящи интернет, вода, електричество, асансьор и т.н.

VPS: VPS хостингът е подобен на урбанизираните градски къщи, които ви позволяват да се възползвате от някои услуги, като например общия басейн. 

Специализиран сървър: Специализираният сървър може да бъде сравнен с еднофамилна къща, където живеете сами и правите каквото искате. Съседите са на десетки метри и няма да ви притесняват. 

CMS и хостинг

Независимо дали WordPress, TYPO3 или Joomla!, Всички системи се основават главно на общите уеб езици (PHP, MySQL, Java Script и т.н.) и следователно работят на всеки съвременен хостинг. Хостинг доставчиците, които продават специални хостинг пакети за CMS, правят това само за рекламни цели. Следователно разграничението между CMS хостинг и „нормален хостинг“ не е необходимо.

Как Joomla хостингът може да помогне на моя бизнес?

Като втората най -популярна CMS в света, Joomla прави управлението на съдържанието лесно! Без значение към какъв тип уебсайт се стремите, Joomla разполага с всички инструменти за създаване на зашеметяващи страници, като същевременно поддържа силно онлайн присъствие.

Уеб хостингът позволява на посетителите да видят съдържанието на вашия уебсайт, когато въведат името на вашия домейн. Но хостингът на Joomla прави още повече. Това може да ви помогне да поддържате уебсайта си работещ - денонощно. Това е особено важно на конкурентния пазар за електронна търговия, където прекъснатата наличност може да доведе не само до загуба на продажби, но и до клиенти, които напускат уебсайта Ви и може да не се върнат след негативно преживяване.

Отлична Joomla хостинг услуга

С работата по онлайн проекти, която включва пари и разходи, е важно да имате отлична хостинг услуга наблизо. За съжаление, голям брой хора избират нискокачествени хостинг услуги. Като уеб администратор можете да разчитате на нашите указания за качество.

Оптимизирани сървъри

Що се отнася до хостинг услуга за електронен бизнес, едно от най-важните неща, което е необходимо, е, че сървърите са оптимизирани за това, което трябва да се използват. За да направим това, трябва да видим операционната система, с която работят, което е оптималното за проекта, който ще направим.

Добра поддръжка

Представете си ситуация, в която вашият уебсайт се срива или сървърът, върху който работите, не е онлайн. Във всеки от тези случаи добрата техническа поддръжка е от решаващо значение. Освен това имате висококачествена техническа поддръжка на сайт от нас - именно за такива случаи.

Гъвкавост

Третият важен фактор за качеството на хостинга е мащабируемостта. Какво искаш да кажеш с това? Когато говорим за мащабируемост, имаме предвид възможността за увеличаване на възможностите на сървъра според изискванията. Въпреки това, имаме нужда от повече RAM - гъвкав сървър ни позволява да добавим повече RAM.

Максимална производителност

За много случаи на използване, като например електронната търговия, когато вашият уебсайт или приложение започне да оспорва ресурсите на един сървър, може да възникне забавяне или престой. Особено за събития с голям трафик, когато вашият сървър е под голямо натоварване. Тук може да помогне високоефективно решение с множество сървъри.

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu