Joomla! 4.0 Нов свят на възможностите

Joomla! 4.0 Нов свят на възможностите

Joomla е награждавана CMS с отворен код, изградена и поддържана от силна общност от доброволци, които се стремят да произвеждат здрав, сигурен и лесен за използване софтуер.
Той е безплатен за изтегляне и използване, а неговите функционалности отговарят на авангардната уеб технология.

Joomla дава възможност на създателите на уебсайтове да създават мощни уебсайтове, където поддържането на съдържанието им е лесно и безпроблемно.

Гъвкавост

Искате гъвкава система, която е лесна за персонализиране

 • Налични са над 6500 потвърдени разширения и висококачествени шаблони, много от които са безплатни.
 • Документация и видео обучение са достъпни безплатно.
 • Оформление и заменя системата и вградените разширени функции улесняват създаването на персонализирани решения.
 • Лесно намиране и наемане на висококачествени интегратори и разработчици.

Отворен код

Искате система с отворен код, отворена за проверка

 • Изходният код е достъпен, разработчиците могат бързо да намират и поправят грешки.
 • Със софтуера с отворен код вероятно ще получите по -високо качество на кода с очите на света, който може да провери и помогне.
 • Разработчиците могат лесно да ускорят и да добавят необходимата функционалност.
 • По -ниски разходи, тъй като имате по -широк набор от разработчици, от които да наемете.

SEO оптимизиран

Увеличете шансовете си да спечелите първо място

 • Добрата оптимизация за търсачки е от решаващо значение за индексирането на вашия сайт в търсачките
 • Авторитет; по същество колко надежден е вашият сайт, неговото качество се възползва от изключителна SEO оптимизация.
 • Фокусът върху SEO ще донесе по -добро потребителско изживяване на вашия сайт.
 • Обръщането на внимание на елементите, които карат SEO да се наложи, ще доведе до растеж на аудиторията.

Сигурността на първо място

Искате сигурна система, която е здрава

 • С акцент върху сигурността, Joomla 4 ви помага да защитите марката си.
 • Добрата сигурност е жизненоважна за запазването на вашите данни в безопасност.
 • Цената на нарушение на данните е висока, затова започнете със силна и надеждна CMS

Многоезично съдържание

Искате система, която лесно да се разраства с вашия бизнес

 • С Joomla 4 имате CMS, който е многоезичен.
 • Няма изискване за допълнителни разширения и режийни разходи за добавяне на допълнителни езици.
 • Разрешете страници, специфични за езика, така че да отговарят на културните различия, от които се нуждаят вашите клиенти.
 • Говорете със света с помощта на Joomla 4.

Система за растеж

Искате система, която да расте като вас

 • Нарастването е от съществено значение за всеки бизнес и с помощта на Joomla 4 имате цялата технология, от която се нуждаете.
 • С многоезичен „извън кутията“ вашият бизнес може да се разшири, когато е необходимо.
 • С непрекъснато нарастващия списък с разширения и шаблони на трети страни, които нуждите на вашите клиенти лесно се обслужват.
 • Отворен код, стабилна защита и голяма база разработчици означават, че лесно можете да създадете персонализиран софтуер с голяма стойност за вас.

Joomla в числа

Този раздел показва постиженията на Joomla! през последните години. Реални числа и съответните теми.

125+ Милиони изтегляния по целия свят
 
6.5+ Хиляди разширения по целия свят
 
2.5+ Милиони уебсайтове по целия свят
 
1.5+ Хиляди доброволци по целия свят
 

Joomla4You

С Joomla можете да създавате много видове уебсайтове. Базирани в общността уебсайтове, електронна търговия или уебсайтове за електронно обучение, Joomla може да се адаптира към структурата или целта на уебсайта, който имате предвид. Joomla има богат набор от функции, които да ви помогнат да постигнете невероятни резултати:

Joomla4SEO 

Бързо стигнете до върха на всяка търсачка с Joomla 4. Той се грижи за SEO, за да можете да се съсредоточите върху това да забележите страхотното си съдържание. SEO, вграден в страницата, означава, че получавате правилната структура на страницата без допълнителни разширения.

Joomla4Design 

Преработената административна област ускорява създаването на съдържание. Подобрените актуализации на медийния мениджър и редактора ви дават възможност да проектирате и изграждате невероятни уебсайтове. Шаблоните на статии помагат на вас и вашите колеги да се придържате към дизайна на страницата.

Joomla4Search 

Нека вашите потребители намират вашето съдържание бързо и ефективно. Търсенето в Joomla 4 е усъвършенствано и конфигурируемо. С активен индексатор, веднъж индексиран, той добавя съдържание, както е създадено, така че не трябва да се концентрирате повече върху създаването на по-добро съдържание.

Joomla4Emails 

Персонализираните шаблони за имейли ускоряват процеса на внедряване и персонализиране на сайта. Променете имейлите на сайта, за да отговарят на вашата марка. Използвайте отличителния стил на вашия сайт, за да общувате с потребителите си, когато изпращате имейли на сайта.

Joomla4Workflows 

С работните потоци можете да създавате произволен брой процеси, за да пренесете създаването на вашето съдържание от идея до полирана публикация по определен и контролиран начин. Приставките за работен поток създават мощна нова екосфера, която ускорява създаването на съдържание.

Joomla4Speed 

С Joomla 4 се възползвате от повишената производителност. Скоростта е един от основните фактори при превръщането на кликванията в показвания. Независимо дали вашият сайт е електронна търговия или трябва да увеличите абонаментите си.  С Joomla 4 сайта ви работи като ракета.

Joomla4 Достъпност 

Joomla 4 предлага най -добрата в класа достъпност. Всички посетители на вашия уебсайт ще се възползват. Оформлението, контрастът и инфраструктурата имат вградена достъпност. Joomla 4 има за цел W3C Насоки за достъпност (WCAG) 2.1 (със съответствие с AA).

Joomla4Security 

Управлението на уебсайт с добре написан, най-съвременен код ви помага да останете в безопасност. Joomla 4 съдържа много промени, предназначени да максимизират сигурността и да предпазят хакерите. Преминаването към Joomla 4 е мъдрият избор.

Joomla! Проектът би искал да благодари на всички стотици трудолюбиви, ентусиазирани и ангажирани хора, които са направили възможно Joomla 4.

Всички сте част от това велико постижение и само с помощта и добротата на толкова много участници, които допринасят безплатно, такъв проект, базиран на общността, с отворен код, може да оживее и да произведе Joomla 4.

Ако се нуждаете от професионална изработка на сайт с Джумла, не се колебайте да се свържете с нас. Работим с Джумла още от серия 2, през 3 и сега с Джумла 4. 

 

Уеб дизайн

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu