МАРКЕТИНГ и РЕКЛАМА

Бранд маркетинг
Капиталът на марката е от полза за изграждането на репутацията, надеждността и обхвата на пазара на вашата компания. Следователно вашите продукти и услуги ще имат по-висока стойност. Например, защо клиентите избират марковото болкоуспокояващо средство Benalgin пред небрандирани опции, които биха им предложили повече стойност? Защото марката е последователна, разпознаваема и надеждна.
Бранд мениджмънт

Как да изградите маркетингова стратегия за марка, която да съответства на вашия бизнес?


Фирмена визия

Първо вашата компания трябва да реши с какво иска да бъде известна и след това да разработи стратегия за предаване на съобщението през всички налични маркетингови канали.

Целева аудитория

Целевият пазар е много повече от разбирането на основните демографски данни. Много маркетолози попадат в капана „Ще насоча към всеки, който иска да купи моя продукт“ или ще насоча всички майки в България. Вместо това целевият пазар трябва да бъде определен от психографиката чрез създаване на потенциални клиенти.

Последователност

Как взаимодействате с клиентите с течение на времето е важен крайъгълен камък за ефективното брандиране. Вашето послание, визуална естетика и тон на марката трябва да бъдат разпознаваеми и постоянни в дългосрочен план. Постоянството е жизненоважно за изграждането на доверие и лоялност.

Връзка с живота

Бихте могли да имате най-добрата марка, когато става въпрос за индивидуалност, дизайн, съдържание и последователност, но ако вашият продукт не изпълни своите обещания към своите клиенти, всички тези усилия могат да бъдат загубени. Качеството на продукта трябва да бъде ключов фактор при търсенето на стабилна марка. Когато имате лошо качество на продукта или услугата, това се отразява негативно на възприемането на вашата марка.

Емоции

Например Марката на Coca-Cola е изградена върху установяването на емоционална връзка със своите потребители и е жизненоважно за нейния успех. Ако позиционирате бизнеса си като марка и изградите емоции, ще се възползвате от пълната сила на маркетинга на марката и ще извлечете полза в дългосрочен план. Емоционалната връзка с клиентите, създава лоялност, която води до повторни покупки.

Маркетинг услуги

Маркетинг

Маркетинг

Започваме с въпроса „какви са вашите цели?“ Защо? Защото това е основата на всяко решение, взето за вашия маркетингов план. В днешния хиперсвързан свят не е изненадващо, че и маркетингът се движи онлайн. Вашите цели ще ни помогнат да определим оптималната маркетингова стратегия за вашия бизнес.
Социални медии - маркетинг

Социални медии

В днешния постоянно променящ се дигитален свят социалните медии се превърнаха в незаменим маркетингов инструмент. Маркетинговата стратегия на социалните медии революционизира начина, по който взаимодействаме не само с други хора, но и с бизнеса, продуктите и услугите.
Мониторинг на репутацията

Мониторинг на репутацията

„Репутацията е това, което хората казват за вас, след като излезете от стаята“ (J. Bezos). Мониторингът на дигиталната репутация трябва да бъде широко разпространен, постоянен и да не се спира на каналите, в които марката присъства със своята официална страница. Също така е необходимо да наблюдавате конкурентите, за да проучите техните стратегии за уеб маркетинг.

Пакетно предложение за Facebook маркетинг

 • Купуване на 15 снимки от Shutterstock

 • Дизайн на 15 бранд публикации с вашето лого и слогън

 • Дизайн на до 4 банера за фейсбук страницата
 • Дизайн на 3 оферти с Ваши продукти или услуги
 • Регулярно (6 пъти седмично) публикуване на постове във Вашата Фейсбук страница
 • Дизайн или Редизайн на корица
 • Реклама за продукти - банер до 9 визии на Ваши продукти или услуги
 • Създаване и управление на анкета по желание
 • Организиране на до 3 пост игри месечно
 • Реклама пред клиентите на Вашите конкуренти
 • Настройка на Локална реклама
 • Split Testing на банери и аудитории с цел постигане на най-ниска цена на клик
 • Проучване и анализ на една фен страница на Ваш основен конкурент
 • Управление на кампания за ремаркетинг
 • Комуникация с потребителите и поддържане на интереса им
 • Внедряване на Facebook пиксел за оптимизиране на рекламите и проследяване на продажбите
 • Прецизно таргетиране , мониторинг и оптимизация
 • Изработка на кратко видео - GIF 4 броя
 • Управление на рекламни кампании
 • Mесечни доклади за развитието на страницата
 • Цялостна стратегия за онлайн маркетинг на вашия бранд

Препоръчителен бюджет към Facebook за спонсориране на публикации, банери и фенове от 400 до 1 500 лв./месец.* *Заплащат се допълнително на Фейсбук.

Оферта за онлайн маркетинг

Свържете се с нас и поискайте оферта

Когато изграждате марка, е важно да създадете дългосрочен план. Всички маркетингови стратегии на марката трябва да се ръководят от установяване на фирмена визия, определяне на целева аудитория, създаване на последователност и комуникация на емоции
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu