Изработка на онлайн магазин с Opencart

Opencart е една от най-разпространените платформи в България за изграждане на онлайн магазини. Опенкарт е лека, функционална, разширяема система, който ще задоволи напълно повечето онлайн търговци.

Възползвайте се от нашето вградено SEO. Лесно управление на продукти, клиенти, поръчки, правила за данъци, кодове на купони и др.

От корпорации до местен бизнес - OpenCart управлява над 471 669 предприемачи в електронната търговия по целия свят.

С отворен код и безплатно - Отворен код означава прозрачен. OpenCart се предлага с безплатни изтегляния и актуализации. Нулеви месечни такси.

Най-добрата БЕЗПЛАТНА платформа за електронна търговия с отворен код.

Изработка на онлайн магазин с Opencart и Journal

Повечето ни клиенти в България избират Опенкарт, защото:

✓ Изработка на платформа с отворен код Опенкарт 3 +

✓ Включена най-добрата тема Журнал 3 +

✓ Автоматична система за следене на поръчки с известяване по имейл и приложение

✓ Автоматични имейл известия за всяка поръчка към клиента и администратора

✓ Език на клиентска и административна част – български, английски и по избор

✓ Неограничен брой продукти и категории, както и възможност за опции: размер, цвят и др.

✓ One page Check Out - опростена форма за поръчка в една страница

✓ Възможност за поръчка без регистрация

✓ Възможност за промоции и намаления: на база бройка или времево ограничена

✓ Модули за плащане: Наложен платеж и По банков път (допълнително и с карта)

✓ Модул за доставка: С куриер – фиксирана цена или на база килограм

✓ Възможност за безплатна доставка над определена сума

✓ Възможност за различна сума за доставка до офис и адрес на куриер

✓ Валута на магазина: Лева и по избор

✓ Свързани продукти в продуктова страница

✓ Модули за най-нови и най-продавани продукти, връзка на всеки модул с определен продукт. 

✓ Възможност Отзиви и коментари на продукти (допълнително и разширен модул за оценки в стил Амазон)

✓ Търсачка с показване на предложения (Live search)

✓ Slider /банер с въртящи картинки/. Възможност за видео слайдер

✓ Етикети (Лейбъли) върху снимката на продукта

✓ Срванения на продукти

✓ Любими продукти

✓ Последно разглеждани продукти

✓ Нови продукти, най-продавани продукти, промоционални продукти

✓ Форма за контакт и карта

✓ Мобилна версия на сайта

✓ Блог система

Настройка на онлайн магазина нуждите и желанията на клиента.

Възможност за поръчка на Допълнителни модули (СЕО, Експорт/Импорт на продукти и др.)

Ще разполагате с модерен онлайн магазин с всичко необходимо за успешен старт или развитие онлайн. Може да поръчате и допълнителен пакет към магазина като СЕО оптимизация и Качване на продукти


Онлайн магазин с разширени възможности

Нашите онлайн магазини за с много разширени възможности и надхвърлят многократно възможностите на стандартната Opencart версия. По този начин с малка инвестиция може да се доближите максимално до големи платформи и да се конкурирате наравно с тях. Повечето модули се предлагат само при нас и са плод на 10 години работен опит с Опънкарт. 

  • Модул масова редакция на продукти, с който може да редактирате всичко за секунди. Добавяне на филтри, масови промоции, увеличаване на цената с процент или фиксирана сума. Това е уникален модул предлаган само от нас, който ще ви спести много време и нерви при последваща администрация на онлайн магазина.

  • Модул за СЕО (SEO) оптимизация на Opencart (Опенкарт), с който може да вдигнете онлайн магазина си до първите места в класирането на Гугъл. Нашият модул предлага уникални възможности като масово попълване на всички СЕО данни като Мета заглавия, Мета описания, Мета ключови думи, Alt описания на снимки с един клик по предварително зададени критерии. Коригиране и пренасочване с 301 на дублиращи страници, често срещан проблем при Опенкарт. Задаване на карта на сайт и структурирани данни за Гугъл

  • Модул за масов Ипорт и Експорт на продукти, с който може да генерирате експортен или импорт файл за всички ваши продукти, клиенти, поръчки и др. само с няколко клика. Може да импортирате хиляди продукти по предварително зададени критерии от Ваши доствачици или дропшипинг партньори или да давате на Ваши клиенти файлове във всички формати: CSV, XML, TXT, JSON, HTML и мн. др. 

  • Модул за ускорение на сайта. Светкавично зареждане с най-добрия модул за скорост на Опънкарт. Достигане на скорост от над 90/100 резултат в PageSpeed Insights

Защо Opencart и Journal

OpenCart е платформа с отворен код, която позволява на предприемачи от цял свят да създават своите сайтове за електронна търговия. Предлага се с множество функции, които са пригодени да направят магазина ви наистина мощен. С повече от 1300 теми и модули, може да персонализирате сайта по ваш вкус и да спечелите от непрекъснато нарастващата индустрия за електронна търговия. И макар само 0,65 от сайтовете да са на Opencart повече от 7% от онлайн магазините на 1-страница в света са на Opencart. Впечатляващо, нали! Това е така, защото Opencart притежава много добра MVC архитектура. С правилните настройки от специалист и няколко допълнителни модули може да постигнете впечатляващи резултати.

А защо Journal 3 - Хиляди уникални магазини са създадени с JOURNAL, най-продаваната и най-добре оценена тема Opencart в света. Проектирайте своя магазин днес с безпрецедентен контрол върху всеки елемент с всякаква ширина на екрана. Вижте повече за Journal тук.

Изработка на онлайн магазин с Опънкарт 3
Онлайн магазин с Журнал 3 Опънкарт

Изследвайте въжможностите на Journal и Opencart

Демо версиите са само за ориентир! Повечето ни клиенти избират изчистени дизайни за онлайн магазин!

Могат да бъдат добавяни и различни допълнителни модули с различна функционалност по избор. 

Journal и Opencart могат да бъдат свързвани и с различни складови програми, като най-разпространената за малкия и среден бизнес в България - Microinvest. Повече за интеграцията може да видите тук.

Изработка на онлайн магазин с Опънкарт
Изработка на сайт с Опенкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт

ДЕМО 5 dark

Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт
Изработка на сайт с Опънкарт

ДЕМО 10

Изработка на сайт с Опънкарт

ДЕМО 11

Journal 3.2 за Опенкарт

Journal 3.2 е най-голямата актуализация за Journal от първото стартиране на Journal. Прекодирана рамка почти изцяло за много по-добра интеграция с основната система Opencart и са добавени радикално подобрени функции за производителност и използваемост както в администратора, така и в магазина.

Journal 3.2 е обратно съвместим със съществуващите проекти на Journal 3 - той работи с всички съществуващи демонстрации, каквито са, но демонстрациите на живо все още не са актуализирани до 3.2. Всички демонстрации ще бъдат актуализирани до 3.2, след като бета версията приключи и от този момент ще бъдат създадени още няколко демонстрации.

Индивидуални модули за Opencart

  • Индивидуални модификации за Опенкарт

  • Интеграция с ERP - MicroInvest, Mistral, BGERP, Zeron и др.

  • Експорт към Пазарувай.ком, ЕМАГ, СРАВНИ.бг и др.
  • Автоматичен Експорт и Импорт (Cron) на поръчки, клиенти, продукти и др.
  • Интеграция със Speedy, Econt и др.

Спиди и Еконт имат интеграция за Opencart, но тя не работи на One Page Checkout. Разработили сме интеграция на Спиди и Еконт модула за Journal 3 и Opencart. Може да видите демо тук

Модулите изчисляват в реално време цената на доставката за Спиди или Еконт до различни адреси и други такси, ако има такива. 

Друго полезно действие е генериране на товарителници директно през администраторския панел на вашия OpenCart онлайн магазин.

Процес на работа за модули на Опенкарт:

Запитване за индивидуална оферта

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu