ОНЛАЙН МАГАЗИН SHOPIFY

Всички функции, които искате, без никакви проблеми
Shopify улеснява изграждането и управлението на вашия онлайн магазин. Най-добрата система за онлайн магазини в света на цени от 29$/месец.

Основни предимства на онлайн магазин с Шопифай


Дизайн

70+ професионални теми

С теми, създадени от световноизвестни дизайнери като Happy Cog, Clearleft и Pixel Union, ще харесате как изглежда вашият уебсайт в Shopify.
Със Shopify получавате всичко необходимо за модерен онлайн магазин: интуитивни настройки, мобилна търговия, собствено име на домейн, платформа за блогове, пълен достъп до HTML и CSS на вашия магазин и много други.

Количка за пазаруване

Shopify предлага множество предимства

Безплатен SSL сертификат, Приемане на кредитни карти с Shopify
Възстановяване на изоставено плащане, Гъвкави тарифи за доставка: тарифите за доставка по фиксирани цени, нива на цени, базирани на тегло и базирани на местоположение тарифи, Автоматични данъци, Множество езици и др.

Управление на магазина

Уникални и иновативни инструменти

Използвайте приложението Shopify на вашия смартфон, за да актуализирате магазина си, да управлявате инвентара, да изпълнявате поръчки и да се свържете с клиент.
Профили на клиенти, Дропшипинг: с приложения като Ordoro, Inventory Source и eCommHub, Клиентски сметки, Възстановяване на средства, Групи клиенти, Fulfillment Network, Шаблони за имейли и др.

Маркетинг и SEO

Shopify поддържа най-добрите практики за SEO

Помогнете на потенциалните клиенти да намерят вашия магазин с помощта на търсачки
Мощни СЕО инструменти като: персонализирани H1, заглавия и мета тагове, автоматично генериран sitemap.xml, Отзиви за продукти, Отстъпки, Продаване във Facebook, Инстаграм и Тик Ток с автоматична синхронизация. Преобразувайте публикации и истории в пазаруване с продуктови тагове. Интергация с Фейсбук Пиксел.

Продукти

Управлявайте целия си инвентар с Shopify

Проследявайте броя на складовите наличности и автоматично спирайте да продавате продукти, когато изчерпят инвентара.
Инструменти за управление на продукти: Вариации на продукта, Import/Export в CSV файлове. Организирайте продуктите по категория, вид, сезон, продажба и др. Неограничени продукти, Поддръжка на видео и 3D, Етикети за SEO продукти, Абонаменти и Дигитални продукти.

Хостинг

Безплатен хостинг на световно ниво

Никога няма да бъдете таксувани в зависимост от броя на посетителите или трафика към вашия магазин.
Всички актуализации на Shopify са автоматични, така че ще получите най -новите функции незабавно, без никакви проблеми. Shopify е съвместим с ниво 1 на PCI, така че не е нужно да се притеснявате за сигурността на данните за кредитната карта на вашите клиенти.

Анализ

Отчети, доклади и анализи на продажбите

Табло за управление на вашите продажби, поръчки и трафик ви помага да направите правилния избор за вашия бизнес
Анализирайте растежа на вашия магазин. Вижте кои продукти се продават и кои не. Интеграция с Google Анализ. Вижте откъде идват вашите посетители и как са намерили вашия онлайн магазин. Отчетите могат да бъдат експортирани за по -нататъшен анализ в любимия ви инструмент за електронни таблици или могат да бъдат изпратени до вашия счетоводител

Мобилно приложение

Управлявайте магазина с вашия телефон

Вашите продукти, инвентар, поръчки и клиенти се синхронизират автоматично между приложението Shopify и вашия онлайн магазин.
Управление на инвентара: Добавете продукти, направете снимка на продукта, променете цена или управлявайте инвентара - всичко от вашия телефон. Изпълнете една или няколко поръчки само с едно щракване, правейки ежедневното ви управление на поръчки лесно.

24/7 поддръжка

Специализиран екип за поддръжка

Екипът за поддръжка на Shopify е достъпен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, по имейл, чат на живо и телефон.

Нашите услуги с Шопифай - Shopify

Изработка на сайт

Цялостна изработка на сайт и онлайн магазин със Шопифай

Внедряване на тема

Безплатна тема към всеки план на Шопифай

Изработка на лого

Изработка на базово безплатно лого към всеки план

Качване на продукти

Качване на до 10 продукта беплатно към всеки план

Инсталиране на приложения

Инсталиране на най-добрите безплатни приложения за продажба.

Поддръжка

Съвети и поддръжка по мейл и чат

Шопифай - Shopify предлага и план Lite само за 9 $ на месец! Превърнете всеки уебсайт в бизнес за печелене на пари за секунди с бутони за покупка. Независимо дали използвате WordPress, Joomla, Squarespace, Tumblr или друга система, може да превърнете уебсайта си в онлайн магазин.

А ние ще направим това безплатно!

Какво е Shopify Lite?

Shopify Lite е план за търговци, които искат да продават лично (чрез POS lite) или да добавят бутон за покупка към съществуващия си уебсайт. С Shopify Lite получавате функции за разглеждане на отчети, издаване на карти за подаръци и разделяне на сметки, наред с други. Не можете да изградите онлайн магазин с Shopify Lite.

Какво включва Shopify Lite?

Shopify Lite включва достъп до администратора на Shopify, който можете да използвате за управление на вашия бизнес. Планът Shopify Lite включва също канали за продажба на бутона Button и Shopify POS Lite. Получавате следните функции:

 • Табло за преглед
 • Финансови отчети
 • Профили на клиенти
 • Управление на поръчки
 • Управление на продукта
 • Мобилни POS и хардуерни аксесоари
 • Имейл колички
 • Подробности за продукта с QR код
 • Инвентар в магазина
 • Подаръчни карти
 • Разделена сметка
 • Персонализирани отстъпки и кодове за отстъпки
shopify българия

Започнете още днес с Shopify (Шопифай)

Като част от партньорската програма на Шопифай, ние ви предлагаме същите цени като същевременно получавате много допълнителни екстри - безплатно!
Има ли такса за настройка?

Не. Няма такси за настройка на никой от нашите планове.

Мога ли да анулирам акаунта си по всяко време?

Да. Ако някога решите, че Shopify не е най -добрата платформа за електронна търговия за вашия бизнес, просто анулирайте профила си.

Колко време са договорите ви?

Всички планове на Shopify са всеки месец, освен ако не се регистрирате за годишен или двугодишен план.

Предлагате ли някакви отстъпки?

Да, ние предлагаме 10% отстъпка за годишните планове и 20% отстъпка за двугодишните планове, когато те се плащат предварително.

Мога ли да използвам собствено име на домейн?

Да. Можете да закупите име на домейн в Shopify или да използвате съществуващо, което притежавате. Ние също така предоставяме безплатно име на домейн myshopify.com на всички магазини при регистрация.

Имам ли нужда от уеб хост?
Shopify включва сигурен, неограничен хостинг на електронна търговия за всички планове с изключение на Shopify Lite. Можете също да използвате бутона „ Купи“, за да добавите електронна търговия към всеки съществуващ уебсайт.
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu