ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Качествени уеб сайтове за стабилен бизнес
Ние ви предоставяме изгодни решения за уеб дизайн за вашия физически бизнес. Нашите дизайни са в съответствие с най-новите тенденции, осигуряващи безпроблемен потребителски интерфейс и изживяване.
Качествени уеб сайтове за стабилен бизнес

Изработка на фирмени сайтове и каталози за всеки бизнес


Здравеопазване

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА ЛЕКАР, ЗЪБОЛЕКАР

Нашите персонализирани цифрови изчислителни услуги и решения за индустрията на здравеопазването се справят с различни приложения и инфраструктурни нужди с повишена сигурност, бърза мащабируемост и по-бърза достъпност.

Образование

САЙТОВЕ ЗА ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ЧАСТНИ УЧИЛИЩА И ДР.

Цифрови услуги и решения за образователния сектор адресират различни приложения и инфраструктурни нужди с повишена сигурност, бърза мащабируемост и по-бърза достъпност.

Строителство и ремонт

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА МАЙСТОРИ, ВИК, РЕМОНТИ

Индивидуални решения за строителния и ремонтен бизнес, които ще улеснят вашите ежедневни инфраструктурни нужди и ще ви донесат повече клиенти.

Право

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА АДВОКАТИ, НОТАРИУСИ И ДР.

Идентифициране, оценка на нуждите и насочване към най-добри практики за бранша. Бизнес решения и сайтове за адвокати, нотариуси и частни съдия изпълнители. Създаване на портали и база данни.

СПА и Хотели

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА ХОТЕЛ, СПА И ПОРТАЛИ ЗА ПОЧИВКА

Създаване са сайтове за хотели и СПА центрове съобразени с индивидуалните нужди. Модули за резервации, хотелски системи. Внедряване на PMS системи и диретни резервации от множество канали - "channel manager".

Фитнеси и спортни клубове

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА ФИТНЕС ИЛИ СПОРТЕН КЛУБ

Цифрови решения за фитнес и спортни клубове. Иновативни системи за резервации, членски карти и отстъпки.

Ресторанти и заведения

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА РЕСТОРАНТ, БАР И ДР.

Индивидуални решения за ресторани и заведения. Внедряване на системи за резервации на маси или поръчки на храна с потвърждения в реално време.

Предимства

МОДЕРНИ CMS СИСТЕМИ

Използваме модерни CMS-системи за управление на съдържанието като Joomla и Wordpress

SEO ОПТИМИЗИРАНИ САЙТОВЕ

Предлагаме базова СЕО оптимизация включена към всички планове

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАДГРАЖДАНЕ

Нека вашия сайт расте паралелно с вашия бизнес. Модулярни системи за надграждане.

ЛЕСНО СЪЗДАВАЙТЕ И УПРАВЛЯВАЙТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО

Ние ви предоставяме обучение за това как да актуализирате вашата CMS система бързо и лесно.

MOBILE-FIRST DESIGN

Сайтове, които пасват перфектно на всеки екран. Бързо зареждащи сайтове по последни Google тенденции.

СИГУРЕН И ПОДДЪРЖАН САЙТ

Общност от професионални разработчици със стабилна поддръжка и различни приставки, които вече са на разположение.

План за изработка на сайт

НАШИТЕ САЙТОВЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В ЦЕНА-КАЧЕСТВО
Когато ни дадете проект, ние гарантираме, че той е интегриран с отличен потребителски интерфейс и UX. И двете са ключовите компоненти в задържането на клиенти, конвертирането на потенциални клиенти и генерирането на приходи. Нашите проекти гарантират завладяваща ангажираност на вашите посетители и клиенти.
ОБСЪЖДАНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС, ЦЕЛИ И ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ

ИДЕЯ

ОБСЪЖДАНЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС, ЦЕЛИ И ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ
Споделете всичките си идеи, цели, изисквания и очаквания. Обсъждаме всеки аспект на вашия бизнес и вашата целева аудитория. Използване на дизайнерското мислене за създаване на привлекателен потребителски интерфейс за вашия бизнес. Оптимизираме дизайна и взаимодействието, като ви предоставяме изключителен UI / UX Забележителният UI / UX дизайн води до увеличени приходи
КОНЦЕПЦИЯ И ПЛАНИРАНЕ на сайт

КОНЦЕПЦИЯ И ПЛАНИРАНЕ

ПОКАЖЕТЕ НИ КАКВО ТОЧНО ВИ ДОПАДА И НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ НЕЩО ПОДОБНО ИЛИ НЕЩО УНИКАЛНО ЗА ВАС
Нашият основен фокус е да направим всички допирни точки на вашия уебсайт действащи, печеливши и ангажиращи. Формиране на работещи концепции и стратегии. Създаване на краен потребителски интерфейс за вашия бизнес. Осигуряване на изключително завладяващо потребителско изживяване.
ЗАВЪРШВАНЕ НА УЕБСАЙТА

ЗАВЪРШВАНЕ НА УЕБСАЙТА

ТЕСТВАНЕ НА САЙТА
Преди да се приключи проекта, ние тестваме уебсайта на вашия бизнес чрез щателно UX тестване. Това включва тестване за проблеми от всички входни точки до случайни крайни допирни точки. Щателно тестване на сайта. Тестване на скоростта на зареждане и карта на сайта. Приключване фазата по изработка на сайт.
Оферта за изработка на сайт

Свържете се с нас и поискайте оферта

Ако търсите изработка на сайт, то Вие сте на правилното място. С повече от 10 години опит и над 100+ завършени проекта, ние от Izrabotkanasait можем да Ви предложим качетвени уеб сайтове на добри цени. Използваме най-новите версии на Joomla, Wordpress и Opencart за създаването на печеливши и атрактивни сайтове.

Често задавани въпроси - FAQ

Колко струва изработка на сайт?

Колко струва изработката на сайт?

Зависи какви умения имате и какъв сайт искате. Ако имате базови умения може сами да си направите сайт. Има готови платформи и шаблони, които предлагат всичко необходимо. Така изработката ще ви струва около 200 лв на година. Като се вземе предвид хостинг, домейн, платен шаблон и някои модули. Може да немете фрийлансер или малка фирма за изработката на вашия фирмен сайт (каквато сме ние) и тогава изработката ще струва около 500 лв.Ако имате голем проект най-добре да наемете по-голяма специализирана фирма за разработки и тогава цената е от 2000 лв до 50 000 лв. Може да изглежда много за някои, но тук ще получите сайт, с който може да пробиете на световния пазар и най-високо качество на изработка. Така, че всичко е относително и според Вашите нужди.

Какви сайтове правите?

Какви сайтове правите?

Ние сме специализирани в изработката на сайтове за малкия до среден бизнес. Изработваме сайтове с Джумла и Уордпрес за фирмените сайтове, но предпочитаме Джумла заради по-големите възможности на платформата.Изпозваме най-новите технологии и най-новите версии на Joomla, като Joomla 4. Изпозваме фреймуорк на Helix Ultimate и YOOtheme Pro, кото са се доказали във времето като най-добрите.

Колко струва поддръжка на сайт?

Колко струва поддръжка на сайт?

Принципно нашите клиенти нямат нужда от поддръжка. Сайтовете, които правим са завършени и безпроблемни, основното от което се нуждаят е СЕО оптимизация, която е дълъг и доста труден процес, ако искате да попаднете в първа страница на Гугъл. Самата поддръжка трябва да седефинира точно, за да се предложи най-доброто решение.

Всеки сайт има нужда от много, качествена и полезна информация , за да натрупа стойност. Ако това се има предвид под поддръжка тогава предлагаме и Копи Райтър услуги. Ако поддръжка означава да се следи сайта дали работи правилно, предлагаме и това за нашите клиенти като за първите 6 месеца е безплатно и включено в цената. Обучаваме и клиентите ни сами да актуализират сайтовете си до най-новите версиии.

Това е и едно от основните предисмства на работа с готови платформи като Джумла и Уордпрес - винаги разполагате с най-новите технологии, без да е нужно да инвестирате по на 2-3 години в нов сайт.

Колко често трябва да правя редизайн на сайта?

Колко често трябва да правя редизайн на сайта?

Редизайн може да се прави на всеки 3-4 години, за да останете актуални и винаги първенци в бранша, в който оперирате. Нашите сайтове се актуализират винаги до последи версии на пллатформата, която изпозвате, а самия редизайн или освежаване може да направим на няколко години.

Като цената е много по-малко, от колкото да направите нов сайт. Това е едно от предимстава на готовите платформи като Джумла и Уордпрес.

Колко страници трябва да има един сайт?

Колко страници трябва да има един сайт?

Всичко зависи от големината на планирания проект. Основните страници, с които всеки фирмен (бизнес) сайт трябва да разполага са: Начална страница, За Нас, Услуги, Контакти и Блог. Блог категорията често е подценявана от фирмите, но тя е основа за по-добро класиране в Гугъл. Ако сте специалист в дадена сфера и искате да развивате сайта си, то отделете по 1 час седмично, за публикуване на блог статия, в която да споделяте интересни и полезни неща с клиентите си или бъдещи такива.


© izrabotkanasait.eu. Всички права запазени.