Изработка на сайт за артисти

Шаблон за сайт за изпълнители, групи и диджеи

Шаблон за сайт за изпълнители, групи и диджеи

8 Оформления на Страници

Vibe е идеален за музикални изпълнители, групи и диджеи, които искат да представят работата си в портфолио, както и своя екип, график и информация за контакт. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
изработка на сайт по тип бизнес
Сайт за артисти
изработка на сайт времетраене
Изработка: 30 дни
Шаблон за сайт - изработка на сайт
Шаблон за сайт - изработка на сайт
Шаблон за сайт - изработка на сайт

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет за изработка на сайт се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт! Цветовите комбинации са неограничени както и изборът на стил и дизайн. Може да се комбинират и различни страници от различни шаблони. Изборът е във Ваш! Можем да Ви предложим и стил, който най-добре ще подхожда на Вашия бизнес.
Изработка на сайт - шаблони
Изработка на сайт - шаблони
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
В допълнение към стилове и оформления получавате огромна колекция от висококачествени и безплатни за използване изображения. След цялостно проучване ние подбрахме 41 изображения за тази тема, за да откроим вашия уебсайт! Всички изображения могат да бъдат намерени и в колекцията Vibe в библиотеката Unsplash.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно интегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
Заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. За някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо?

Заявете изработка на подобен сайт подходящ за музикални изпълнители, групи, диджеи и артисти
Шаблон за сайт - изработка на сайт

Свързани статии

изработка на сайт - лого

Абонирайте се за нашия бюлетин


Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазинизработка на онлайн магазин с Опенкарт, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

© Izrabotkanasait.eu

Форма за обратно обаждане