Изработка на сайт за каталог за медия и ревюта

Шаблон за уебсайтове за медия и филми

Шаблон за уебсайтове за медия и филми

11 Оформления на Страници

Framerate е идеален за ревю или друг уебсайт, свързан с медии, където можете да представите рецензии за филми и телевизионни предавания заедно с техните актьори и ежедневни новини. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за ревюта
Изработка: 30 дни
Шаблон за сайт за ревюта и медия
Шаблон за сайт за филми и ревюта
Шаблон за сайт за филми

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет на YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт Joomla!
В допълнение към стилове и оформления получавате огромна колекция от висококачествени и безплатни за използване изображения. След цялостно проучване ние подбрахме 340 изображения за тази тема, за да откроим вашия уебсайт! Всички изображения могат да бъдат намерени и в колекцията Framerate в библиотеката Unsplash.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо?

Заявете подобен сайт, подходящ за каталог от медия, филми, рецензии и ревюта на продукти или др.
изработка на сайт - лого

Абонирайте се за нашия бюлетин


Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазинизработка на онлайн магазин с Опенкарт, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

© Izrabotkanasait.eu

Форма за обратно обаждане