Изработка на сайт за новини

Шаблон за уебсайтове за медии и новини

Изработка на сайт за новини

14 Оформления на Страници

Паладин е идеален за модерен уебсайт на вестници или списания, където можете да публикувате ежедневни регионални или други медийни новини по политика, спорт, забавления и други теми. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за новини
Изработка: 30 дни
Изработка на сайт за новини
Изработка на сайт за новини и медии
Изработка на сайт за информационни агенции

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет на YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт Joomla!
Стил за Изработка на сайт за новини
Стил за Изработка на сайт за новини
Стил за Изработка на сайт за новини
Стил за Изработка на сайт за новини
Стил за Изработка на сайт за новини
Стил за Изработка на сайт за новини
Демо уебсайтът Design Escapes е достъпен като пълна инсталация на Joomla, включително YOOtheme Pro и демонстрационното съдържание. Това е идеалният стартов комплект за следващия ви уебсайт на Joomla и за да научите как всичко е събрано.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо

Заявете подобен сайт, подходящ за всички сайтове за новни, списания и медийни портали
Изработка на фирмен сайт
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu