Изработка на сайт за рецепти

Шаблон уебсайтове за храни и напитки

Шаблон уебсайтове за храни и напитки

9 Оформления на Страници

Kitchen Daily е идеален за уебсайт за готвене, където можете да публикувате вашите рецепти, да споделяте видеоклипове за готвене и да публикувате ежедневните си съвети и вдъхновения. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за рецепти
Изработка: 30 дни
Изработка на сайт за рецепти
Изработка на сайт за готварски рецепти
Изработка на сайт за видео готварски рецепти

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 9 готови за използване оформления на страници, за да започнете за нула време. Всяко оформление е добре обмислено и е идеално за уебсайтове с храни и напитки.
Изработка на сайт за рецепти
Изработка на сайт за рецепти
стилове за сайт
Изработка на сайт за рецепти
стил на сайт за рецепти
Изработка на сайт за рецепти
Този тематичен пакет на YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт Joomla!

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо

Заявете подобен сайт, подходящ за всички сайтове за готварски рецепти, видео рецепти и сайтове и блогове за храна
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu