Изработка на сайт за софтуер

Шаблон за сайт за софтуер и технологии

Шаблон за сайт за софтуер и технологии

8 Оформления на Страници

Шаблонът за сайтове Flow е идеален за софтуерен уебсайт, където можете да представите своя продукт с неговите характеристики, цени и поддръжка, други разширения, както и самата компания.
изработка на сайт по тип бизнес
Сайт за софтуер
изработка на сайт времетраене
Изработка: 30 дни
Шаблон за сайт - изработка на сайт
Шаблон за сайт - изработка на сайт
Шаблон за сайт - изработка на сайт

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет за изработка на сайт се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт! Цветовите комбинации са неограничени както и изборът на стил и дизайн. Може да се комбинират и различни страници от различни шаблони. Изборът е във Ваш! Можем да Ви предложим и стил, който най-добре ще подхожда на Вашия бизнес.
Изработка на сайт - шаблони
Изработка на сайт - шаблони
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
Изработка на сайт - шаблони за избор
В допълнение към стилове и оформления получавате огромна колекция от висококачествени и безплатни за използване изображения. След цялостно проучване ние избрахме 44 изображения за тази тема, за да откроим вашия уебсайт! Всички изображения могат да бъдат намерени и в колекцията Flow в библиотеката Unsplash.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно интегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
Заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. За някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо?

Заявете изработка на подобен сайт подходящ за фирми и каталози. Представете продуктите си по най-подходящ начин.
Шаблон за сайт - изработка на сайт
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu