Изработка на сайт за транспортна фирма

Шаблон за сайт за транспорт и логистика

Шаблон за сайт за транспорт и логистика

10 Оформления на Страници

Tomsen Brody е идеален за уебсайтове за логистика, спедиция и дистрибуция, където можете да представите вашата компания, нейните услуги, продукти, информация за контакт и други. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за транспорт
Изработка: 30 дни
Шаблон за сайт за логистика
Шаблон за сайт за спедиция
Шаблон за сайт за траспорт

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет на YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт. Цветовите комбинации могат да са неограничени.
В допълнение към стилове и оформления получавате огромна колекция от висококачествени и безплатни за използване изображения. След цялостно проучване подбрахме 38 изображения за тази тема, за да откроим вашия уебсайт! Всички изображения могат да бъдат намерени и в колекцията Tomsen Brody в библиотеката Unsplash.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо?

Заявете подобен сайт подходящ за сайт за логистика, транспорт и спедиторски фирми.

© izrabotkanasait.eu. Всички права запазени.