Изработка на сайт за Криейтив агенция

Шаблон за фирмени уебсайтове за ресурси

Шаблон за уебсайтове за медия и филми

9 Оформления на Страници

Design Bites е идеален за ресурс или директория за изтегляне или друг творчески уебсайт, където можете да споделяте своите ресурси и да публикувате ежедневните си новини. Изграден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Директория
Изработка: 30 дни
Шаблон за сайт
Шаблон за сайт kriejtiw agenciq
Шаблон за творчески уебсайт

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет на YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стила, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-много подхожда на вашия уеб сайт Joomla!
В допълнение към стилове и оформления получавате огромна колекция от висококачествени и безплатни за използване изображения. След цялостно проучване ние подбрахме 187 изображения за тази тема, за да откроим вашия уебсайт! Всички изображения могат да бъдат намерени и в колекцията Design Bites в библиотеката Unsplash.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо?

Заявете подобен сайт, подходящ за каталог, продукти, творци, художници и други творчески личности.

© izrabotkanasait.eu. Всички права запазени.