Нашата Визия

С повече от 10 годни опит и над 100 завършени проекта ние от izrabotkanasait.eu доставяме качествени уеб услуги на конкуренти цени. С напредването на времето се развиват и цифровите тенденции. Всеки нов напредък напълно развива съществуващите техники. Целта ни е да останем пред кривата и да вземем решенията си в по-широк мащаб.
Нашите клиенти включват бизнесмени от различни малки или големи сектори, подизпълнители, агенции за недвижими имоти, хотели и ваканционни селища,  здравни специалисти и много други. С много от нашите клиенти сме работили по множество проекти като истински партньори.
0
Завършени проекта
For developers and those experimenting with Docker,
0
Часове работа
Hub is your starting point into Docker containers. Create an account
0
Щастливи клиенти
exploring the millions of images that are available from the community
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

7 стъпки в процеса на изработка на сайт:

Следваме 7 прости, но жизненоважни стъпки в изработката на уеб сайт или онлайн магазин.

Цел на сайта

Едно от най-важните неща, които трябва да обсъдим е целта на уебсайта. Ако е бизнес сайт, какво ще представя и как да бъде представено. Ако е онлайн магазин какво и как ще бъде продавано, за да има най-много продажби. Кои ще са основните акценти или фокус продукти. Кои са силните страни на бизнеса Ви. Кое ви отличава от конкуренцията и т. н. Това е най-важната стъпка за нас, защото ни дава представа за вашия бизнес.

Обхват на сайта

След като знаем целите на сайта, можем да определим обхвата на проекта, тоест, какви уеб страници и характеристики на сайта са необходими за изпълнение на целта и времевата линия за изграждането им. Ако се работи по-шаблон, ще изберем подходящ, така че да намалим времето за изработка и цената. Може да ни покажете сайтове, които ви харесват като дизайн и представяне, за да добием по-добра представа за вкуса ви.

Рамка на сайта

С добре дефинирания обхват можем да започнем да създаването на  сайта, определяйки как съдържанието и функциите, които сме дефинирали в обхвата, ще взаимодействат.

Съдържание на сайта

След като имаме предвид по-голямата картина на сайта, можем да започнем да създаваме съдържание за отделните страници, като винаги имаме предвид оптимизацията на търсачките (SEO), за да помогнем страниците да са фокусирани върху една и съща тема. Жизненоважно е да имате истинско, уникално съдържание, което да поставим в сайта или описание на продуктите, ако е онлайн магазин.

Снимки и банери

С архитектурата на сайта и с малко съдържание, можем да започнем да работим върху визуалната рамка. В зависимост от клиента, това може да е вече добре дефинирано, но може да определите визуалния стил по време на работа. Цветове, шрифтове, банери, разположение на елементите - всичко това се извършва в този етап.

Тест на сайта

Към момента вече имаме всичките страници и сме определили как се показват на посетителя на сайта, така че е време да се уверим, че всичко работи. Комбинираме ръчно сърфиране в сайта на различни устройства с автоматизирани обхождащи ботове, за да идентифицираме всичко - от проблеми с потребителското изживяване до прости прекъснати връзки.

Стартиране на сайта

След като всичко работи, е време да стартираме вашия нов сайт! От тук може да следва СЕО стратегия и оптимизация.

Ние сме екип от креативни, щастливи, уникални и приятелски настроени експерти

Готови ли сте да работим заедно?

От изработка или редизайн на сайт до бранд мениджъмт и консултантски услуги, нашият 10 годишен опит ще ви помогне да развиете бизнеса си на пълен потенциал.