Редизайн на сайт
Пренос на сайт на CMS

Редизайн на уебсайт е процесът на промяна и актуализиране на съдържанието, структурата, формата и навигацията на вашия уебсайт, за да се подобри производителността и да се привлекат повече посетители.

Колко често трябва да преработвате уебсайта си?

За да се запази съвременното присъствие, уебсайтът трябва да се обновява на всеки 2-3 години, за да остане свеж и актуален.

Как да разберете дали вашият уебсайт се нуждае от редизайн?

 • Изглежда ли дизайнът остарял?
 • Намаляват ли реализациите / продажбите ми?
 • Получавал ли съм оплаквания относно потребителски опит или проблеми, свързани с дизайна?
Ако отговоря положително на някой от тези въпроси, е необходим редизайн на уебсайт.Също така е важно да помислите за брандиране. Ако ребрандирате бизнеса си, редизайн на уебсайт може да бъде от полза.

Следните фактори ще определят колко често трябва да преработвате уебсайта си:

 • Колко често се променят вашата марка или цели. Когато обсъждате планове за нов сайт, първо се запитайте: „Този сайт все още ли представя кои сме ние като компания?“
 • Колко бюджет отделяте за проектиране и разработка. Задайте си въпроса: „Може ли редизайна на сайта да изчака или трябва да действам още сега"?
 • Колко дълго вашият уебсайт остава функционален и бърз. Поставете се на мястото на клиентите си и вижте дали можете да навигирате добре в сайта и да намерите всичко, което искате, без да срещате грешки или дълги времена за зареждане на страниците.

 • Ефективнен ли е сайта. Задайте си въпроса: „Този сайт преобразува ли разумно количество трафик? Хората остават ли на страницата за разумен период от време или си тръгват?“
 • Промени в индустрията. Например, когато Google обяви, че ще премине към първо индексиране за мобилни устройства, е необходимо сайтовете да бъдат удобни за мобилни устройства или да загубят органичен трафик от Google.
Вашият уебсайт е мястото, където посетителите и клиентите отиват, когато искат да задават въпроси, да четат съдържание или да купуват продукти или услуги. Поради тази причина е най-добре да направим допълнителна подготовка, когато се ангажираме с редизайн на уебсайт.

Как да преработим уебсайт?
Какви стъпки следваме:

Независимо от това, което ви насочва към редизайна, трябва да се опитате да се уверите, че всеки нов сайт е с възможно най-голяма насоченост към бъдещето, за да ви помогне да извлечете максимума от вашата инвестиция.

Определяне целите за редизайн на уебсайта

Не става въпрос само за това как изглежда вашият сайт, а по-скоро за това как работи. Бъдете наясно защо искате редизайн на сайта и обвържете тези цели с измерими резултати. Например: повече посетители, повече продажби, по-добро СЕО и т.н.

Кой посещава вашия уебсайт и защо

Преди няколко години проучване от Google показа четири основни типа намерения, които карат хората да посетят сайт: „Искам да знам“, „Искам да отида“, „Искам да направя“ и „Искам да купя“.

Какво подтиква или спира вашите клиенти

Знанието кои са най-ценните ви страници и кой ги достига (и защо) е солидна отправна точка за редизайн на уебсайта

Какво да промените и как да го тествате

Може би най-важната стъпка от процеса на редизайн на уебсайта е изборът на подходящия софтуер, с който да създададем вашия уебсайт. Този софтуер обикновено се нарича система за управление на съдържанието (CMS) и се използва за разработване, проектиране и публикуване на сайта ви.

Редизайн на уебсайт:
с мисъл за клиентите

Ние вярваме, че това, което е добро за клиентите, е добро за бизнеса и нашата централна концепция, че най-добрият, най-безопасен и най-ефективен начин за редизайн на уебсайта е да се подхожда с мисъл за клиентите

Как ще направим
редизайн на Вашия сайт

Анализ на конкуренцията

Бърз репорт на сайта, за да знаем от къде да започненм и кой са колегите Ви.

Проучване на ключови думи

За всяка страница на новопроектирания уебсайт ще изберем по фокус една ключова дума / тема.

Документация на най-ценните страници

Маркетингов анализ, кои страници получават най-много трафик и конвертират най-много възможни клиенти.

Стратегия за пренасочване 301

Те са изключително важни по отношение на запазването на трафика и стойността на връзката, свързани с дадена страница.

Избор на CMS система

На пазара има хиляди системи за управление на съдържанието и всяка има свои силни страни в зависимост от вашата бизнес цел и начин на употреба.

Софтуер за анализ на поведението

Топлинни карти и записи на сесии, които визуализират действителното поведение и взаимодействие на вашите клиенти с отделни страници и елементи.

Ясни и гъвкави цени

Изберете един от плановете или ни попитайте за индивидуална оферта

Ретъч

от 200 лв

еднократно

 • Работа със същата CMS, с която сте
 • Замяна на тема
  Базов дизайн
 • Копиране на информация
  Анализ на думи
 • Реорганизиране на елементи
  За по-добър потребителски опит

Редизайн

от 700 лв

еднократно

 • Внедряване на нов CMS
 • Пълен редизайн на сайта
  избор от над 700+ дизайна
 • Маркетингов анализ
  Запазване на информация + 301 редиректи
 • Топлинни карти и записи на сесии
  А/Б тестване и промяна

Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu