Изработка на сайт и онлайн магазин цени

Ние предлагаме ценово изгодни сайтове, базирани на готови шаблони. Предимствата са: ниска цена, винаги актуални версии и последни нововъведения без да инвестирате големи суми.
Изработка на сайт цени

Допълнителни услуги към
изработката на сайт

Импорт на продукти

Импорт на продукти

  • Ще импортираме вашите продукти от платформа към платформа.
  • Миграция от Woocommerce към Opencart, от Virtuemart към Magento и т.н
  • Цената се определя от броя на продуктите.
Изработка на Лого

Изработка на Лого

  • Лого дизайн във формати PNG, SVG или PDF.
  • До 3 корекции на лого.
Писане на СЕО статии

Писане на СЕО статии

  • Писане на СЕО стаии за блог или сайт.
  • Задължителен елемент за класиране на дорби позиции в Гугъл.
  • Писане на СЕО стаии по зададена ключвоа дума или тема.

Често задавани въпроси

Колко струва изработката на сайт?

Колко струва изработката на сайт?

Средно първоначалната цена на даден сайт, която включва стартирането и проектирането му, е от 500 до 150 000 лева, докато рутинната поддръжка на уебсайтове варира от 35 до 5000 лева на месец - или от 400 до 60 000 лева на година. Ние предлагаме ценово изгодни сайтове, базирани на готови шаблони.

Предимствата са: - ниска цена - винаги актуални версии - последни нововъведения без да инвестирате големи суми.

Какво означава готов шаблон за сайт и какви са предимствата?

Какво означава готов шаблон за сайт и какви са предимствата?

Готов шаблон означава, че шаблонът (външната рамка на сайта) вече е проектиран. Готови са най-общите рамки на сайта. Кодът е написан обикновено от световно известни фирми и така те продават "полу-готови" сайтове. Например: Ако желаете ремонт, вие едва ли искате някой да ви произведе тухлите, шпакловката и боята. Ще ги купите вече прозведени и то от качествени производители. Така остава само майстор да ви направи ремонта. Това означава и сайтът ви да е изработен по шаблон. Ние предлагаме шаблони на най-добрите световни фирми и така ще получите най-добрият продукт на възможно най-добрата цена.

Мога ли сам да си направя сайт безплатно?

Мога ли сам да си направя сайт безплатно?

Разбира се, че можете. Ще ви трябва домейн, хостинг и избор на подходяща платформа. В зависимост от сложността на сайта ще ви трябват и допълнителни модули, най-добре платени, за да сте сигурни в произхода и качеството им на изработка. Може да изберете Wordpress и Elementor като добър старт. Ако сте малко по-напреднал може да използвате Джумла с Пейчбилдер.

Колко време ще отнеме сайт да излиза на 1-ва страница в гугъл?

Колко време отнема за 1-стр. в Гугъл

На този въпрос няма точен отговор. Гугъл изполва около 200 фактора, за да класира даден сайт за дадена ключова дума. Много зависи и от конкуренцията и сложността на думата, от нишата и от Вашия сайт в частност. Едни от най-добрите постижения са около година за нов сайт за висококонкурентна дума с висок трафик на търсене

Колко струва сайт да излезе на 1-ва страница в Гугъл?

Колко струва сайт да излезе на 1-ва страница в Гугъл?

Отново тук всичко е много относително и зависи най-вече от конкуренцията и от сложността. За България ще е една цена, за чужбина съвсем друга. Най-общо може да предложим, че за 1-ва страница за висококонкурентна дума ще ви са нужни около 2 години и 10-20 000 лева. Разбира се това е за органично търсене, което ще ви се отплати многократно във времето. Може да изпозвате и платена реклама, която ще ви даде веднага резултати, но само докато плащате. Докато СЕО оптимизацията е дългосрочна инвестиция.

Развийте Успешен бизнес оналйн
с нашите индивидуални оферти


© izrabotkanasait.eu. Всички права запазени.