Изработка на сайт за зъболекар

Шаблон за зайт за зъболекар

Изработка на сайт за зъболекар

16 Оформления на Страници

Union Dental е идеален за уебсайт на лекарски кабинет, например за зъболекари, лекари, дерматологи или всякакви други медицински или здравни уебсайтове. Създаден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за зъболекар
Изработка: 30 дни
Изработка на сайт за зъболекар
Изработка на сайт за зъболекари
Изработка на сайт за лекари

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стил, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-добре подхожда на вашия уебсайт на Joomla!
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Демо уебсайтът Union Dental е достъпен като пълна инсталация на Joomla, включително YOOtheme Pro и демонстрационното съдържание. Това е идеалният стартов комплект за следващия ви уебсайт на Joomla и за да научите как всичко е събрано.

Стил

Union Dental има гъвкав плосък стил с ярки приятни цветове, избрани специално, за да осветят темата за стоматологията. Тази весела цветова схема се използва в компонентите на потребителския интерфейс и геометричните форми. Дори типографията не е черна, а наситено синя. Говорейки за типография, за Union Dental се спряхме на модерен, но практичен шрифт San-Serif. Полудебели заглавия осигуряват добра четливост, което е много важно за толкова сериозна тема. Стилът на Union Dental също има предимно остри ръбове, с изключение на бутоните, формите и етикетите, които са заоблени. Формите също са очертани и имат дебели граници, което ги прави по-изпъкнали. Въпреки че стилът е плосък, лепкавата навигационна лента има лека сянка на полето, за да я отдели ясно от останалата част от страницата. Като цяло стилът Union Dental ще придаде на вашия уебсайт приятен и професионален вид.

Ефект на вълни

Добавихме нов ефект на вълни към бутоните и картите. Когато задържите курсора на мишката върху елемент, плавна анимация на вълни започва от долния център на елемента и се движи нагоре, докато не го покрие напълно с новия цвят. Ефектът използва заглушени цветове, с изключение на елементи с основен цвят, които се променят на вторичен цвят и обратно. Ефектът на вълни дава на потребителите приятна визуална обратна връзка при сърфиране в сайта.

Анимации при задържане на курсора

Има нов режим на анимация за бутоните за пагинация, slidenav и най-отгоре. При задържане на курсора на мишката иконата им със стрелка се изплъзва и бързо се връща. Бутонът за текст също има анимация при задържане на мишката. Тук удебелена линия в основния цвят се плъзга отляво надясно, подчертавайки бутона.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо

Заявете подобен сайт, подходящ за всички агенции за туризъм и пътувания.
Изработка на фирмен сайт
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu