Изработка на сайт за галерия

Шаблон за зайт за галерия

Изработка на сайт за галерия

13 Оформления на Страници

Line Gallery е идеална за галерии, музеи или всякакви други уебсайтове, свързани с изкуството, където можете да показвате изложби или събития и да демонстрирате работилници и художници. Създаден е с конструктора на страници YOOtheme Pro.
Сайт за галерия
Изработка: 30 дни
Изработка на сайт за артисти
Изработка на сайт за галерия
Изработка на сайт за художници

Избор от 6 красиви стила

Този тематичен пакет YOOtheme Pro за Joomla се предлага с 6 разнообразни и напълно адаптивни вариации на стил, които могат да се променят с едно щракване. Превключвайте между тях, за да намерите стила, който най-добре подхожда на вашия уебсайт на Joomla!
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Стил за Изработка на сайт за пътуване и туризъм
Демо уебсайтът Line Gallery е достъпен като пълна инсталация на Joomla, включително YOOtheme Pro и демонстрационното съдържание. Това е идеалният стартов комплект за следващия ви уебсайт на Joomla и за да научите как всичко е събрано.

Анимирани линии

Един от основните акценти в темата на Line Gallery са фините извити линии на заден план. При първо разглеждане на страницата линиите са анимирани и изглеждат така, сякаш се рисуват, докато превъртате през сайта отгоре надолу. Тези ръчно нарисувани линии могат да бъдат намерени в оформленията и придават на уебсайта творчески облик с висока стойност на разпознаване.

Фонови цветове и изображения

Line Gallery използва цветни секции и плочки в своите оформления. В допълнение към цветовете на фона по подразбиране, ние също така избрахме персонализирани цветове, които да съответстват на изложбените изображения на секциите за тийзъри. Някои фонови изображения на страниците Изложби и Художници са разположени в средата, без да покриват цялата колона, така че фонът да се вижда като цветна рамка. Това придава на оформлението по-артистичен вид и усещане.

Фиксирано оформление на разделен екран

Истински привличащ вниманието е новият фиксиран разделен екран на страницата Post Interview. Използвахме оформление с две колони с фоново изображение отляво и съдържанието отдясно. Тъй като изображението е фиксирано по отношение на изгледа, можете да превъртате само съдържанието в дясната колона нагоре, докато нов раздел не влезе в прозореца за изглед. Това ново оформление е наистина приятно допълнение към нашата библиотека с оформления.

Често задавани въпроси


Как ще изглежда моя сайт?
Шаблона, който предлагаме е подходящ за почти всеки бизнес. Сайтът Ви ще изглежда по същия начин като демото или по Ваш избор.
Може ли да сайта има допълнителни функции ?
Да, може да има различни функционалности по избор като допълнилни модули, компоненти и добавки. Всички са перфектно изнтегрирани с Джумла.
Каква информация трябва да предоставя?
Желателно е да имате предварително подготвена информация и текст за всяко едно от менютата. Това ще улесни изграждането на сайта. Можем Ви помогнем с подготовката на текста и избор на подходящи ключови думи.
Колко време ще отнеме изработката на сайта?
В зависимост от големината и сложността на сайта времето за изработка е от 2 седмици до 1 месец. Всеки различен проект е индивидулен. Свържете се с нас за повече подробности и детайлни срокове.
Как става заплащането на сайта?
заплащането става по изготвена фактура по банков път или с кредитна карта. за някои проекти се изисква предварително плащане в размер на 30% от общата сума.

Харесва Ви
това демо

Заявете подобен сайт, подходящ за всички агенции за туризъм и пътувания.
Изработка на фирмен сайт
Izrabotkanasait.eu е специализиран сайт и предлага следните услуги: изработка на сайт, изработка на фирмен сайт, Уеб дизайн, , изработка на сайт с Джумла (Joomla), Изработка на сайт с Уърдпрес (Wordpress), изработка на малък сайт - визитка, изработка на целева страница (Landing Page), изработка на онлайн магазин, изработка на онлайн магазин с Опенкарт, Shopify магазин, онлайн магазин с Клаудкарт, онлайн магазин под наем, поддръжка на сайт, изработка на лого, SEO оптимизация, Копирайтинг услуги, Бранг маркетинг, Фейсбук реклама, реклама в Гугъл и реклама в Тик Ток. Izrabotkanasait.eu - всичко за Вашия успешен онлайн бизнес!

Форма за обратно обаждане

© Izrabotkanasait.eu